Az év dekorációs trendjei

Idén nemcsak a színtrendek diktálnak, hanem a textúrák, formák is újabb divatokat teremtenek. Lakberendezéskor bizony nem mindegy, hogy milyen anyagokat, színeket és stílusokat használunk, keverünk. Bár lehet, hogy fejben jól néz ki, de végül mégsem minden passzol. A tárgyak, bútordarabok választását a trendek is befolyásolják, ezért érdemes utánaolvasni, hogy milyen elveket érdemes követni idén is.

Bejegyzésünkben néhány menő dizájn kialakítást mutatunk: ezeket követve egészen új környezetet teremthetünk otthon.

A bársony puhasága és az, ahogyan a fény visszaverődéssel játszik nagyon hangulatossá teszi a teret. Ez az anyag sokáig régimódinak számított, de mostanában újra a figyelem központjába került és ma már újra luxushoz köthető.

budapesti ingatlanok

További képekért kattints a fotóra!

Használjuk a 2019-es év trendi színeit, hagyjuk már a barna különböző árnyalatait, ne féljünk élénkebb színekben gondolkodni.

Újszerű lakások

További képekért kattints a fotóra!

A vad színem mellett a fehér-fekete dizájn is egyre elfogadottabbá válik. Sokan idegenkednek a fekete színtől, de a megfelelő tárgyakat, anyagokat és formákat kiválasztva szuperül berendezhetjük az otthonunkat.

1 szobás lakások

További képekért kattints a fotóra!

A virág és geometriai alakok nagy hatáskeltő motívumoknak számítanak, mindezek tapétán, szőnyegen és egyéb díszítő elemen, mint például terítőkön, takarókon is megjelenhetnek. És remekül mutatnak!

lakberendezési ötletek

A matt felületű bútordarabok is trendinek számítanak manapság. Az ilyaen bútorok drámai hangulatukkal emelkednek ki a többi kiegészítő közül. Ha a matt felszínt, élénk felületekkel tesszük hangsúlyossá, ez egészen futurisztikus eredményt hozhat.

eladó ingatlanok

Még több képért kattints a fotóra!

Forrás: www.decoraid.com


© 2021 (v150.202005)