Melyik padlószín viszi a prímet?

A padló nagyon sokat adhat a szoba hangulatához, ám sokan nem fektetnek eléggé nagy hangsúlyt erre a felületre. Mégis, érdemes a padlózat stílusára, anyagára és kinézetére is nagyon odafigyelni. A szőnyegpártiaknak is fontos mire kerül ez a drapéria. Sőt, ők több mindenre kell odafigyeljenek a szoba kialakításakor.

A padló színe és stílusa is ugyanakkora szerepet kaphat mint a bútoroké, mivel ezeket nagyon kellemesen össze kell hangoljuk ahhoz, hogy megteremtsük a tökéletes látványt.

Sokan szeretik a fa dizájnt. A barna színt illesztve a fehér falakhoz és kiegészítőkhöz, egészen hangulatos tereket kaphatunk. A fából készült elemek egymásra élpülő használatát láthatjuk ebben a XIV. kerületi otthonban is.

XIV. kerület

A parkett mellett fából, a képen látható stílust is alkalmazhatjuk, ami elég vintage hatást kelt, de a csempe imitáció is jó választás lehet, hiszen így még nem is olyan hideg a felület, de mégis az általunk kedvelt kis típust alkalmaztuk.

padló stílus

Legyünk néha bátrabbak: a barna szín erősebb árnyalatát is választhatjuk a szobánk bútordarabjainak kihangsúlyozásához. A sötétebb szín hatásosabban teremthet kontrasztot.

miskolci lakások

Itt egy hófehér változat is, ami még kényesebb lehet, de ha ügyelünk rá, akkor akár be is vállalhatjuk. Attól mert kényes felület, még jól mutathat, főleg ha a megfelelő színkombinációkkal dobjuk fel az adott teret.

eladó lakások

A szürke árnyalatok felé is elmozdulhatunk, főleg ha a bútordarabok élénkebb színűek. Nézzük csak ennél az V. kerületi lakásnál, mennyire kihangsúlyozódnak a lakberendezési kellékek. A szürke sok színnel talál, így ha más színekbe öltöztetnénk a lakást, akkor ehhez a padlóhoz nem is kellene nyúlni.

V. kerület

Képek forrása: https://hu.pinterest.com/


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)