Melyik padlószín viszi a prímet?

A padló nagyon sokat adhat a szoba hangulatához, ám sokan nem fektetnek eléggé nagy hangsúlyt erre a felületre. Mégis, érdemes a padlózat stílusára, anyagára és kinézetére is nagyon odafigyelni. A szőnyegpártiaknak is fontos mire kerül ez a drapéria. Sőt, ők több mindenre kell odafigyeljenek a szoba kialakításakor.

A padló színe és stílusa is ugyanakkora szerepet kaphat mint a bútoroké, mivel ezeket nagyon kellemesen össze kell hangoljuk ahhoz, hogy megteremtsük a tökéletes látványt.

Sokan szeretik a fa dizájnt. A barna színt illesztve a fehér falakhoz és kiegészítőkhöz, egészen hangulatos tereket kaphatunk. A fából készült elemek egymásra élpülő használatát láthatjuk ebben a XIV. kerületi otthonban is.

XIV. kerület

A parkett mellett fából, a képen látható stílust is alkalmazhatjuk, ami elég vintage hatást kelt, de a csempe imitáció is jó választás lehet, hiszen így még nem is olyan hideg a felület, de mégis az általunk kedvelt kis típust alkalmaztuk.

padló stílus

Legyünk néha bátrabbak: a barna szín erősebb árnyalatát is választhatjuk a szobánk bútordarabjainak kihangsúlyozásához. A sötétebb szín hatásosabban teremthet kontrasztot.

miskolci lakások

Itt egy hófehér változat is, ami még kényesebb lehet, de ha ügyelünk rá, akkor akár be is vállalhatjuk. Attól mert kényes felület, még jól mutathat, főleg ha a megfelelő színkombinációkkal dobjuk fel az adott teret.

eladó lakások

A szürke árnyalatok felé is elmozdulhatunk, főleg ha a bútordarabok élénkebb színűek. Nézzük csak ennél az V. kerületi lakásnál, mennyire kihangsúlyozódnak a lakberendezési kellékek. A szürke sok színnel talál, így ha más színekbe öltöztetnénk a lakást, akkor ehhez a padlóhoz nem is kellene nyúlni.

V. kerület

Képek forrása: https://hu.pinterest.com/


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meddig élünk még Orbán Viktor rossz álmában?

Meddig élünk még Orbán Viktor rossz álmában?

Jegyzet arról, hogy a kormány a gazdasági évnyitón sem mutatta meg, hogy merre van a kiút a recesszióból. A NER vállalkozóinak viszont Orbán Viktor irányt mutatott: menjetek külföldre!

Pesszimista az építőipari ernyőszervezet

Pesszimista az építőipari ernyőszervezet

Az idénre várható lakáspiaci beruházások számai valószínűleg elmaradnak ez előzetesen várttól.

Irány az orvos, ennek a betegségnek sokáig nincs tünete

Irány az orvos, ennek a betegségnek sokáig nincs tünete

Az idült vesebetegség sokáig rejtőzködik, ezért a diagnosztizált 1,5 millió betegnél jóval többen élhetnek ezzel a betegséggel Magyarországon.

A többieknél szebbnek látja Magyarországot a JCR

A többieknél szebbnek látja Magyarországot a JCR

A JCR megerősítette a magyar besorolást. 

© 2024 (v2.202102)