40 millió körüli, fővárosi családi házak

Zöld terület, saját udvar, nyugodt környezet. Nem kell már érte vidékre költöznünk, mindezt megkaphatjuk anélkül, hogy elköltöznénk Budapestről. Bőven válogathatunk a jó állapotú családi házak közül olyan árkategóriában, amely a nagyobb, vagy elegáns környéken lévő budapesti kislakásokra jellemző. Igaz e házak nem Budán és nem is Zuglóban, hanem Pest külsőbb részein vannak. Nézzük, mit találtunk.


A lakásban élők jó részének gyakran eszébe jut, milyen jó lenne egy önálló családi házba költözni, nyáron a saját kertjében grillezni vagy csak kicsit nyugodtabb környezetben élni.

Az alábbi Budapesti családi házak akár egy lakás árából is megvásárolhatóak, emellett jó állapotúak nagy részük felújításon is átesett.

Válogatásunk első szereplője egy csendes utcában helyezkedik el a XX. kerületben. A családi ház 70 nm nagyságú, egy kicsi, könnyen gondozható 300 nm-es teleken van, illetve tartozik hozzá egy fedett terasz is. Ezen kívül elektromos kapu és riasztórendszer is szolgálja kényelmünk és biztonságunk. A közelben villamos és busz közlekedik, ami segíti a gyors bejutást a városba.

Kissé távolabb, de a gyors HÉV közelében, a XXIII. kerületben található ez a hangulatos 90 nm-es felújított családi ház , nagyobb, 1000 nm-es kerttel. Ideális választás lehet egy nagyobb méretű lakás helyett. Rezsije sem rossz, hiszen padlófűtés és kandalló is található a házban. A nagy telekméretnek köszönhetően lehetőség nyílik akár még egy épület felhúzására.

 

A XVII. kerületben, a hangulatos, és még ma is vidékies Rákoscsabán is találtunk olyan családi házat, amit érdemes megnézni! Ez a 120 nm-es két fürdőszobával, két konyhával és három szobával rendelkező ház akár két generáció együttélésére is lehetőséget kínál. Ha mindez nem lenne elég, akkor az 543 nm területű udvarán még egy 70 nm-es borospince is található.

Aki közelebb keresgél, annak Kispest kertvárosi részén is érdemes körbenéznie. Most jó áron juthatnak hozzá egy olyan felújított, kerttel és garázzsal rendelkező családi házhoz, mint az alábbi ingatlan, melytől csupán pár perc sétára elérhetőek boltok, buszmegállók, óvodák és iskolák.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orbán Viktor megint Donald Trump legnagyobb rajongója lett

Orbán Viktor megint Donald Trump legnagyobb rajongója lett

Itt a tavasz, így megérkezett Budapestre a miniszterelnök kedvenc "trumpozós" konferenciája.

Medgyessy Péter: A mostani helyzetbe 2026-ban belebukhat a kormány

Medgyessy Péter: A mostani helyzetbe 2026-ban belebukhat a kormány

Magyarország 2002-2004 közötti miniszterelnökével a Klasszis Klub április 22-ei adásában beszélgettünk.

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első három hónapjában.

Hibázott a TV2, csattant a bírság

Hibázott a TV2, csattant a bírság

A csatorna túltolta a promóciót egy decemberi adásban.

© 2024 (v2.202102)