Nyaralj a tengerparton egész évben!

Szabadulj ki a mindennapokból, akármikor! Álomszerűnek tűnik, de nem lehetetlen olyan helyszínt választani, ahova visszarepülhetünk bármikor. Kérdezhetnénk, hogy ez hogyan is lehetséges, de igen, lehet a hazai nyaralási útvonalakon kívül is gondolkodni. Mennyivel kényelmesebb, ha van egy olyan biztos nyaralási helyszín, ahol a saját lakásunkban lehetünk, amit akár második otthonuknak is kinevezhetünk, nem?

Most Barcelonába és Alicante tengerpartjaira repülünk képzeletben, ahol az évi átlaghőmérséklet plusz 20 fok és általában napsütéses időben tölthetjük mindennapjainkat. De az utat nem csak fejben tehetjük meg: úti céljainkhoz könnyen eljuthatunk repülővel Budapestről, de akár Debrecenből is.

Nem ragoznám sokat a városok bemutatását, ezekbe pillanatok alatt bele lehet szeretni, és általában az emberek hallottak is már ezekről eleget. Barcelona híres látnivalói mellett, csodás tengerparti üdülőövezeteket és strandokat is kínál, amit a turisták előszeretettel ki is használnak. Kellemes városnézés után, alkalmunk van tengerparton feküdni, majd – ha kedvünk tartja – az esti életbe is könnyen belemerülhetünk.

Azért nem árt hangsúlyozni, hogy Alicante tengerpartja több mint 200 kilométer hosszú, a partszakasz nagyon sok alkalommal nyerte el a “blue flag” (kék zászló) minősítést, ami a strandok és a kikötők kiváló vízminőségét igazolja. Mind a két helyen megismerhetjük a térség nyújtotta szórakozási és pihenési lehetőségeket, valamint betekintést nyerhetünk a gasztronómiába is. A sportolás szerelmesei, a tengerpart aktív részét is élvezhetik, hiszen szörfözés, vitorlázás, búvárkodás alternatívája is adott.

eladó házak

További képekért kattints a fotóra!

A tengerparti övezetben bukkantunk rá a Royal Red Properties által nyújtott lakásokra, amik mind a két spanyol helyszínen megtalálhatók.

A cég már 10 éve foglakozik ingatlan eladással-kiadással. Az itt található lakások két-három szobásak, amikhez kis kert és terasz is tartozik.

A kínálat ráadásul nem csak a lakásokra vonatkozik, itt házakban és luxus villákban is gondolkodhatunk. Azaz közel sem csupán a tengerben fürödhetünk, hanem a házhoz tartozó medencében is bármikor “csobbanhatunk” egyet.

nyaralás

További képekért kattints a fotóra!

Az ingatlanok saját használatra is kiválóak, de ezt az élményt mással is megoszthatjuk, hiszen befektetési szempontból is érdemes szemlélődnünk.

A népszerű tengerpartszakaszok, a városok nyújtotta lehetőségek, szolgáltatások nagy forgalmat hozhatnak, de a közelében levő nagy egyetemek tanulói is érdeklődhetnek az itt található otthonok iránt!

Jelentős előnynek számít az is, hogy a vállalat a kiadás lebonyolításában is segítségünkre van,   ha igényeljük. Így a szolgáltatás igénybevételével akár itthonról, Magyarországról is intézhetjük a kiadást.

Azt gondolnánk, hogy egy spanyol cég nehezen elérhető, de nem, hiszen személyesen is könnyen felvehetjük velük a kapcsolatot, még itthon is. Ami pedig szintén nagyon fontos: mindezt, akár magyar nyelven is megtehetjük!

új lakások

További képekért kattints a fotóra!

A cikk megjelenését a Royal Red Properties támogatta, akikkel a Lakás 2019 kiállításon is találkozhatunk.

 

 

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)