Nem lehetetlen elérni ezeket az új építésű otthonokat!

Sokszor távolságtartás érzékelhető a külső kerületekkel és az agglomerációval kapcsolatban. Felsorakoztathatunk sok pozitívumot és negatívumot, de inkább preferencia kérdése, hogy kinek, melyik tetszik. Megmutatjuk a legszebb új építésű lakóépületeket a szűken vett belvároson kívül, illetve Pest és Buda környékén, ám éppen ezért elérhető árakkal. Elgondolkodhatunk, hogy mit adunk fel, és miért, de azon is, hogy a kiválasztott környék, milyen új lehetőségekkel ajándékozhat meg.

Az új építésű befektetéseknél általában figyelembe veszik a modern ember igényeit és ennek megfelelően építik az új lakóövezeteket. Most, olyan külső kerületekben épült lakásokat és agglomerációs projekteket választottunk ki, amik a belváros távolságát más tényezőkkel kárpótolják.

Sokan szeretnek egy kicsit a belváros zajától megszabadulni, ám ez azzal jár, hogy egy kicsit több lehet az utazási idő. De a zöld környezet, a friss levegő fontos tényező lehet. Vannak akik a panorámát, a nyugalmat és a tágasabb kerteket, és az olyan helyeket kedvelik, ahol – a város nyüzsgésétől távolabb – jobban “kikapcsolhatnak”.

Újpest kisebb épületei közül kimagaslanak a Metrodom Panoráma tornyai, amik nincsenek távol még a 3-as metrótól sem, mégis különleges életérzést nyújthatnak, hiszen harmonikusan ötvözik a modern építészetet és az élő természet iránti igényt. A felsőbb lakások lélegzetelállító kilátása mellett, sétálóteret, üzleteket, fitnesztermet és játszóteret is kínál a projekt az itt lakóknak. Itt mind a gyerek, mint a szülő megtalálhatja a kikapcsolódásra alkalmas helyet.

eladó lakások Újpest

A IX. kerületben, a Vágóhíd, Mester és Máriássy utcák által határolt területen egy új, színes városnegyed jött létre, a Metrodom City Home, amiben a korszerű  és minőségi kivitelezés a fő irányelv. A lakók itt is élvezhetik a zöld területeket, a klubházat és az ehhez kapcsolódó tetőkertet és a különböző funkciójú teraszokat.

eladó lakások IX. kerület

Kispesten, csendes lakóövezetben épül a Triad Homes KÖKI. Az előzőhöz hasonlóan ez a beruházás is a 3-as metrónál van (csak nem az északi, hanem a déli végén), így jó elhelyezkedésének köszönhetően könnyedén lehetővé teszi a belváros megközelítését, de ebben az esetben a repülőtér is 20 percen belül elérhető. A projekt kivitelezésekor színvonalas lakásokat alkottak.

 

eladó lakások Budapest

Egy hatmadik irány, Dél-Buda közvetlen környéke: Biatorbágyon a Tópark ‘Be My City’ beruházása magas színvonalú, modern építészeti megoldásokat, gazdag, zöld környezet kínál. Mindezt egy tó partján. A “Város a Városban” ingatlanfejlesztési innováció többek közt remek sportolási és kikapcsolódási feltételeket biztosít az itt élőknek. A komplexum óvodát és bölcsődét, illetve gyermek- és felnőtt-egészségügyi rendelőket is biztosít.

Biatorbágy

Menjünk megint északra: a váci úti irodafolyosótól szűk fél órányira, Vácon, a Csendesrét Lakókert kínál új építésű, saját kertrésszel rendelkező otthonokat, ahol mindenki megtalálhatja a nyugalmat.

A lakókertben, különböző méretű lakások közül válogathatunk, amiknél garancia a minőség. Vácon számos lehetőség nyílik a pihenésre, túrázásokra, sportolásra. Mint említettük, a fővárosba való bejutás is gyors, a reggeli csúcsban a kötöttpályás vonattal könnyen és villámgyorsan beérhetünk a Nyugati Pályaudvarra a negyedóránként járó modern, zónázó vonatokkal.

Váci otthonok

Újra az M1 irányába nézelődve, de kicsit távolabb, Bicskén, a Gesztenyés Lakókert öt lakótömböt foglal magába, amik egymástól élhető távolságra találhatók.

A lakások változó alapterülete kedvező lehet olyan kisebb és nagyobb családok számára, akik egy csendes, meghitt környezetben szeretnék felnevelni a gyerekeket. A zöld környezetet bármelyik lakás erkélyéről élvezhetjük, sőt a felső emeleteken nagyobb méretű otthonokat is terveztek, amikhez még tetőterasz is tartozik.

eladó lakások Bicske

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

Már nagyon szemez az F-16-osokkal Ukrajna

Már nagyon szemez az F-16-osokkal Ukrajna

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

© 2023 (v2.202102)