Hangulatos otthon, a belvároshoz közel!

Az elmúlt években rohamos fejlődésnek indult Józsefváros. Parkosítással, játszóterek építésével, állandó felújítással rehabilitálják VIII. kerület ezen belső részét is, és mind több az új építésű ház, egyre több és több közterület újul meg teljesen. A Kálvária téren, egy néhány éve teljesen felújított parkban rengeteg programot szerveznek családosoknak.  De nem csak a közterületek, hanem a közelben lévő közintézmények, például a Teleki téri piac is megújult. Közlekedés szempontjából is kiváló a hely: a körút vagy a metrók (2-es, 3-as és a 4-es is) csupán pár perc trolizással, buszozással vagy mindhárom metróvonal bő 10 percnyi sétával elérhető!

A nyolcadik kerület, e fejlődő részén található, ez a tágas első emeleti, parkra néző saroklakás. Déli, délkeleti elhelyezkedéséből adódóan kifejezetten napfényes. Méretének köszönhetően pedig rendkívül tágas otthon, ahova a csendes, rendezett társasház lépcsőházából közvetlenül jutunk be.

További fotókért, kattints a képre!

A lakás központi helyisége, az óriási 60 nm-es nappali, egy igazi közösségi hely, melyben még egy fatüzelésű kandalló is gondoskodik a kellemes hangulatról.  Hatalmas méretét, két szoba egybenyitásának köszönheti, de a lehetőség fennáll az esetleges visszaalakításra, ha több helyiségre lenne szükségünk. A már említett kandallón kívül az egész lakásban padlófűtés és légcsatornázott klímarendszer is gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről.

További fotókért, kattints a képre!

Amellett, hogy a praktikum és a kényelem jegyében alakították ki, és rendezték be a lakást, nagy figyelmet fordítottak a dizájnra is, minden négyzetméteren felfedezhetünk valami izgalmasat. Például a fekete-fehér képekkel díszített dolgozósarkot, az órát a kandalló felett, vagy a különlegesen festett, egyedi gyártású, 3 méter magas és 1,5 méter széles tolóajtós szekrényeket az  étkező mögött. Ezektől a részletektől válik igazi modern, fiatalos, de mégis egyedi hanglatú otthonná.

További fotókért, kattints a képre!

A lakásban minden nyílászárót kicseréltek, a pasztell hálószobában pedig redőnyöket szereltettek fel, a biztos pihenés érdekében. Nem csak a kialakítása, a lakás berendezése is nagyon ízléses és igényes. Lehetőség van arra is, hogy komplett berendezéssel együtt vásároljuk meg, így akár rögtön birtokba is vehetjük.

További fotókért, kattints a képre!

Az előszobából nyílik a tágas, 15 nm-es konyha, ami gépesített, beépített villanytűzhellyel, sütővel és mikróval van felszerelve. A helyiségben igényes, fehér színű konyhabútor gondoskodik a sok tárolási lehetőségről, a gépek elrejtéséről, mégis nagy teret hagyva a használó számára. Egy ilyen praktikus konyhában, pedig élmény főzni!

További fotókért, kattints a képre!

Szintén az előszobából nyílik az ízlésesen kialakított fürdőszoba, melyben egy nagy méretű zuhanyzó található.  A lakás nagy belmagasságából adódóan, – ami eredetileg 3.95 méteres, majd később álmennyezettel 3,30-méterre redukálták – a fürdőszoba felett lehetőség volt, kialakítani egy tárolót, de ezen kívül is megtalálható egy háztartási helyiség.

További fotókért, kattints a képre!

Az ingatlan persze nem csak családok vagy párok számára jó vétel, befektetésnek is nagyon jó lehetőséget jelent. Elhelyezkedéséből és igényes kialakításából adódóan könnyen kiadhatjuk, legyen szó akár rövid távról, akár hosszabb távról.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

A bíróság elutasította a keresetet abban a polgári perben, amelyben a felperes az úgynevezett kegyelmi ügy iratainak kiadását kérte - tudatta a Fővárosi Törvényszék közleményben pénteken.

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Belenézhetett a képviselő a Kínával kötött, titkos szerződésekbe, és nagyon aggasztó dolgokat látott.

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

A Sberbank értékes ügyfelei és ingatlanai hamar gazdára találtak, az egyéb itt hagyott kacatoktól viszont nehéz megszabadulni. Csocsóasztal és fogas is van eladó.

© 2024 (v2.202102)