Pest kedvence: a Ráday utca

Vannak utcák, amiknek igazán egyedi hangulata van. Nincs ez másképp a IX. kerületi Ráday utcával sem. Igaz fellegvár a gasztronómia szerelmeseinek, nem véletlenül hallhatjuk olyan sok helyen, hogy a főváros “étteremutcájaként” emlegetik.

A jobbnál jobb éttermekkel szegélyezett, esténként hangulatosan kivilágított, nem túl széles (igaz annál hosszabb) utcácska ad helyet egyébként a Ráday Könyvtárnak és a Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi karának is.  Aki szereti a pezsgő életet, de mégis kulturált, szép környéken keres otthont, az jó helyen jár errefelé.

Ezúttal tehát körülnéztünk, milyen lakások várnak gazdára most a Ráday utcában.

Itt is van mindjárt ez az exkluzív lakás, két hálószobával és két fürdőszobával. A lakás rendkívül tágas, teljes körű felújításon esett át, és természetesen lakberendező tervei alapján készült.  Az árban pedig benne van az egyedi konyhabútor, fürdőszobabútor és a beépített háztartási gépek. Kiváló lehetőség akár magáncélra, akár befektetésnek.

A következő két szobás lakás nem régiben teljes körű felújításon esett át. A második emeleti lakás körfolyosóról nyílik, és ablakiból ráláthatunk a hangulatos kis utcácskára. A házhoz pedig egy rendezett kis zöld kert is tartozik.

A válogatás következő tagja ez a belső kétszintes erkélyes napfényes otthon. A lakás egy nagypolgári épület 5. emeletén található,  az alsó szinten egy konyha, egy étkezős nappali, egy hálószoba és egy fürdőszoba, fent pedig két hálószoba rész lett kialakítva.

Válogatásunkat ezzel a második emeleti lakással zárjuk, mely a Ráday utca Bakáts térhez közeli részén helyezkedik el. Ez a tipikus nagypolgári lakás 2 éve teljes műszaki és esztétikai felújítás során nyerte el mai állapotát és belső elrendezését. Szobái a belső udvarra néznek, így csendes nyugodt életteret biztosít.

Ha érdekelnek további lakások a környéken, kattints ide!


© 2021 (v150.202005)