Balaton: szebbnél szebb lakások várnak rád

Ha a Balaton-partra vágyunk, érdemes körülnéznünk a lakáspiacon is.  Legyen szó akár nyaraló, vagy állandó otthon vásárlásáról, esetleg egy biztos befektetésről; illetve, akár ezek kombinációjáról…

A tópart szépsége páratlan, számtalan olyan lakást is találunk itt, ahol gyönyörű zöld környezetben élvezhetjük a balatoni panorámát. Ezeknek a lakásoknak ráadásul számos előnye van egy klasszikus nyaralóval szemben. Sokkal kevesebb problémával jár a fenntartása, ami főleg akkor kiemelten fontos, ha nem vagyunk itt egész évben.

Akár új építésűben, akár használt lakásban gondolkodunk, ma még jó áron juthatunk álomlakásokhoz a déli parton. Megéri tehát fontolóra venni a lakásvásárlást. Most elhoztunk néhány olyan ajánlatot, amire érdemes lecsapni!

Siófok kedvelőinek kínál nagyszerű lakásokat egy ezüstparti villapark, két darab, két kétszintes, tetőteraszos épülettel. Itt még attól sem kell tartanunk, hogy nincsen privát szféránk, parkosított hatalmas fákkal övezett kert kínál nyugalmat a lakók számára. Igényesen kivitelezett, két szobás luxuslakást itt ráadásul már egy átlagos budapesti lakás árából is vásárolhatunk.

Zamárdi központi üdülő övezetében, a Balaton parttól mindössze 150-200 m-re található újszerű 10 lakásos társasházban eladó ez a saját kertkapcsolatos nappali + két szobás gyönyörű lakás. A társasházhoz még saját wellness részleg is tartozik, biztosítva az állandó kikapcsolódást a lakók számára.

Szintén a déli parton, Balatonföldváron költözhetünk be az egyedülálló környezetben épülő új otthonokba.

Kültéri medence, parkosított udvar, balatoni panorámás teraszok, a földszintieknek pedig saját kertrész gondoskodik a nyugalmáról. Luxus körülmények és minőségi otthonok.

Balatonlellén egy 4 lakásásos, szép társasház első emeletén, várja új lakóját egy 80 nm es lakás, amely akár állandó otthonnak is tökéletes. Még egy  közös használatú mediterrán hangulatú kert tartozik a lakáshoz, amely a grill partik és a gyermekek játszóterének biztosít helyet. A minőséget és a mai piaci helyzetet figyelmbe véve az ár itt sem elrugaszkodott.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Érvényesül-e a „játékok finanszírozzák magukat” elv?

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Mintegy 600 tonnányi öntvényből készülnek el a majdani reaktortartályt alkotó részegységek a Roszatom szentpétervári gyárában.

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

© 2024 (v2.202102)