Válogatás: a legjobb pesti újlakások

Ha egy szép új otthon legelső lakói közt szeretnénk lenni, nagyszerű lehetőségeket kínál a pesti oldal, most pesti újlakások közt szemezgettünk.

Sokan preferálják Budapest pesti oldalát, elsősorban a jó közlekedés és mozgalmas élet miatt. Egy biztos, aki éppen új építésű otthont keres, mindenképpen vegyen célba egyes pesti kerületeket, ugyanis jobbnál jobb házakat kezdtek el építeni északon és délen is. Ezúttal tehát Pesten épülő új építésű házakat kerestünk, pontosabban pesti új lakások közt szemezgettünk.

Az alábbi lakások a belvárostól autóval 15 percnyire, metróval 20-25 percnyire, csendes lakóövezetben épülnek. A lakások tervezése során fontos szempont volt, hogy modern formavilág valósuljon meg. Az épület nem csak esztétikus és modern, hanem zölddel teli otthonokat kínál, méghozzá a Köki Terminál közvetlen közelében.

Beljebb, a belváros szívében a VIII. kerület folyamatosan megújuló részén is folyamatban van egy színvonalas társasház építése. A jó közlekedésnek, az egyetemek közelségének és a minőségi kivitelezésnek köszönhetően, remek lehetőség akár saját célból, akár befektetési célból keresünk lakást. Az egyedülállóknak vagy pároknak ajánlott egyszobás lakásoktól kezdve, egészen a nagyobb családoknak is megfelelő 4 szobás lakásokig válogathatunk a kínálatból.

Szintén a belvárosban, néhány száz méterre az Erzsébet körúttól épül egy 84 lakásos társasház. A környék kulturális élete sokszínű, a közelben színházak, a Zeneakadémia, éttermek, pubok, romkocsmák találhatók. A lakások pedig változatos elosztásúak és méretűek, azonban egytől-egyig magas műszaki színvonalon, a modern kor elvárásainak megfelelően készülnek.

A IX. kerületben is elindult egy projekt, melynek keretében a Vágóhíd, Mester és Máriássy utcák által határolt területen, egy új modern városnegyed jött létre. A projekt folytatásaként most  a lakópark  újabb lakásokkal bővül, így érdemes körülnézni itt is. A lakóépületek mellett rengeteg zöld terület, egy zárt, biztonságos park, és egy játszótér is kialakításra került.

Pest talán legnépszerűbb kerületében, a XIII. kerületben is nagyszerű új építésű otthonokat találunk. Az alábbi társasház tervezésénél olyan praktikus lakások kialakítása volt a cél, melyeket a lakók könnyen formálhatnak a saját ízlésük szerint. A környék is nagyon jó, Angyalföld központjában egy csendes, fás utcában épül ez a komplex élettér: a projektben egy nagy belső kert és benne játszótér is helyet kap.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A határidő előtt leadták mindegyik, az olimpiai, világ, és Európa-bajnok úszónőhöz köthető cég beszámolóját.

Kína és Oroszország kéz a kézben dolgozik az Ukrajna elleni fegyverkezésen

Kína és Oroszország kéz a kézben dolgozik az Ukrajna elleni fegyverkezésen

A brit védelmi miniszter szerint még több országnak kellene a NATO-hoz csatlakoznia, az oroszok folytatják az offenzívát. Háborús összefoglaló. 

© 2024 (v2.202102)