A hét legszebbjei címet ők nyerték

Álomlakásunkat  több stílusban elképzelhetjük. Mindenkinek van kedvenc színe, anyaga, dísze, amit már össze is rakott a fejében. Az Otthontérképen körülnéztünk, és az eladó lakások kínálatából kiválasztottunk néhány igazi, magazinba illő lakást. Görgess le, és szerezz ötleteket!

Nagyon sok helyről szerezhetünk inspirációt, hiszen mindenhol belefuthatunk lakberendezési ötletekbe. Sokszor ezeket a saját stílusunkra formáljuk, hogy a kis kuckónk is tükrözze a személyiségünket, hiszen ekkor érezzük otthon magunkat. Ilyenkor a hozzánk látogatók is jobban megismernek: a minket körülvevő világ sokat mond el rólunk.

Mielőtt még elvesznénk a szép lakások harmóniájában, érdemes azt is megfigyelni, hogy mennyire számít lakáseladáskor egy jó fénykép, valamint az informatív leírás.

Nézzünk olyan lakásokat, ahol a lakberendezés különlegesen egyedi, és remek ötletek forrása lehet.

Sok budapesti otthont mutatunk majd lentebb, de most egy Pécs belvárosában levő lakást választottuk a bejegyzésünk első darabjának. Főként, mert a polgári stílusú otthon tökéletesen illene egy lakberendezési magazinba. A színek, a lakberendezési elemek összhangban vannak. Körülnézve egy-egy különleges dizájn elemen is megragad a tekintetünk.

Budapesti lakások

Lipótvárosban egy teljes körűen felújított 2+1 szobás lakás keltette fel a figyelmünket, hiszen az egyedileg készített darabok emelik az értékét. Az is megfigyelhető, hogy nagy odafigyeléssel párosították a a kiegészítőket is, a képeket, a lámpákat, a szőnyegeket, és a dekorációs elemeket. A látványos kinézet mellett ez az otthon egy kertre néző kilátással is megajándékoz bennünket, és akkor még nem is említettünk a kiváló közlekedési feltételeket.

Lipótvárosi eladó lakások

Egy Terézvárosban levő otthon sem hangzik rosszul, hiszen lehetőségek tárházát találhatjuk a közelben. Szórakozás, kikapcsolódás és bevásárlási feltételek is mind adottak. Ebből a szempontból ez a 3+1 szobás, bútorozott otthon lakhatási, de befektetési célból is kedvező. A turisták előszeretettel szeretik a városmag kínálatát nézegetni.

eladó lakások Budapest

Itt egy pasztel színekkel ellátott szépség is. A fiatalos, hangulatos, 2 szobás lakás igazi ritkaság. A nagyszerű közlekedés mellett, a Duna-partot és az itt található sportolási és kikapcsolódási feltételeket is kihasználhatjuk. Az otthon több átalakításon és festésen is átesett, így az új tulajdonosnak egy bizonyos ideig biztos nem kell felújítási munkálatokon gondolkodnia.

XIII. kerületi lakások

A nagyon menő tégla is jól mutat egy fehér fal mellett! Mostanában ez az elképzelés nagyon elterjedt, előszeretettel használják nagyobb felületek díszítésére, vagy bújtatnak el tégla dizájnt egy-egy szegletbe. Ez a VI. kerületi, 2+1 szobás lakás belsőépítész tervei alapján került felújításra, amikor is ezt a minimalista stílust öltötte magára. Minden részlet és minden hely számít!

budapesti ingatlanok

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kiderült, miért kapott a nyakába bírságot itthon a Ryanair

Kiderült, miért kapott a nyakába bírságot itthon a Ryanair

A hatóság szerint nem is neki kell adóznia.

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Az előző havi megtorpanás után júniusban ismét gyorsult a mezőgazdasági termelői árak emelkedése: a felvásárlási árak a májusi 45,4 százalék után júniusban átlagosan 48,3 százalékkal voltak magasabbak az egy évvel korábbiaknál a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint.

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Országosan a legtöbb megyében és a főváros nagy részén is kitartanak az eladók az árak mellett, szinte alig engednek 2-3 százalékot. Kelet-Magyarországon viszont nőtt az alku mértéke.

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Erre és még sok más kérdésre keresték a választ legújabb Klasszis podcast műsorunkban kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő és Székely Sarolta felelős szerkesztő.

© 2022 (v2.202102)