A hét legszebbjei címet ők nyerték

Álomlakásunkat  több stílusban elképzelhetjük. Mindenkinek van kedvenc színe, anyaga, dísze, amit már össze is rakott a fejében. Az Otthontérképen körülnéztünk, és az eladó lakások kínálatából kiválasztottunk néhány igazi, magazinba illő lakást. Görgess le, és szerezz ötleteket!

Nagyon sok helyről szerezhetünk inspirációt, hiszen mindenhol belefuthatunk lakberendezési ötletekbe. Sokszor ezeket a saját stílusunkra formáljuk, hogy a kis kuckónk is tükrözze a személyiségünket, hiszen ekkor érezzük otthon magunkat. Ilyenkor a hozzánk látogatók is jobban megismernek: a minket körülvevő világ sokat mond el rólunk.

Mielőtt még elvesznénk a szép lakások harmóniájában, érdemes azt is megfigyelni, hogy mennyire számít lakáseladáskor egy jó fénykép, valamint az informatív leírás.

Nézzünk olyan lakásokat, ahol a lakberendezés különlegesen egyedi, és remek ötletek forrása lehet.

Sok budapesti otthont mutatunk majd lentebb, de most egy Pécs belvárosában levő lakást választottuk a bejegyzésünk első darabjának. Főként, mert a polgári stílusú otthon tökéletesen illene egy lakberendezési magazinba. A színek, a lakberendezési elemek összhangban vannak. Körülnézve egy-egy különleges dizájn elemen is megragad a tekintetünk.

Budapesti lakások

Lipótvárosban egy teljes körűen felújított 2+1 szobás lakás keltette fel a figyelmünket, hiszen az egyedileg készített darabok emelik az értékét. Az is megfigyelhető, hogy nagy odafigyeléssel párosították a a kiegészítőket is, a képeket, a lámpákat, a szőnyegeket, és a dekorációs elemeket. A látványos kinézet mellett ez az otthon egy kertre néző kilátással is megajándékoz bennünket, és akkor még nem is említettünk a kiváló közlekedési feltételeket.

Lipótvárosi eladó lakások

Egy Terézvárosban levő otthon sem hangzik rosszul, hiszen lehetőségek tárházát találhatjuk a közelben. Szórakozás, kikapcsolódás és bevásárlási feltételek is mind adottak. Ebből a szempontból ez a 3+1 szobás, bútorozott otthon lakhatási, de befektetési célból is kedvező. A turisták előszeretettel szeretik a városmag kínálatát nézegetni.

eladó lakások Budapest

Itt egy pasztel színekkel ellátott szépség is. A fiatalos, hangulatos, 2 szobás lakás igazi ritkaság. A nagyszerű közlekedés mellett, a Duna-partot és az itt található sportolási és kikapcsolódási feltételeket is kihasználhatjuk. Az otthon több átalakításon és festésen is átesett, így az új tulajdonosnak egy bizonyos ideig biztos nem kell felújítási munkálatokon gondolkodnia.

XIII. kerületi lakások

A nagyon menő tégla is jól mutat egy fehér fal mellett! Mostanában ez az elképzelés nagyon elterjedt, előszeretettel használják nagyobb felületek díszítésére, vagy bújtatnak el tégla dizájnt egy-egy szegletbe. Ez a VI. kerületi, 2+1 szobás lakás belsőépítész tervei alapján került felújításra, amikor is ezt a minimalista stílust öltötte magára. Minden részlet és minden hely számít!

budapesti ingatlanok

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A német haderő óriási botrány küszöbén, lakóházak dőltek romba Ukrajnában és Oroszországban is

A német haderő óriási botrány küszöbén, lakóházak dőltek romba Ukrajnában és Oroszországban is

Orosz kézbe kerülhetett egy nagyon kényes felvétel német tisztek beszélgetéséről. Odesszában és Szentpétervárott is robbanás történt. Háborús hírek.

Miért mondott igent az Orbán-kormány Svédországnak? A hét videója

Miért mondott igent az Orbán-kormány Svédországnak? A hét videója

Erről is beszéltek a hét videójában munkatársaink, Bózsó Péter és Wéber Balázs.

Újabb kétszázmilliárdos biznisz kerül Rogán Antal felügyelete alá

Újabb kétszázmilliárdos biznisz kerül Rogán Antal felügyelete alá

Az autópályáknál és a kaszinóknál már bevált Rogán Antalék koncessziós eljárása, most a kórházi patikák jönnek.

Beérik Pintér Sándorék munkája: megint jókora gyomrost kaphat a hazai egészségügy

Beérik Pintér Sándorék munkája: megint jókora gyomrost kaphat a hazai egészségügy

Tovább romolhat az ellátás színvonala, nagyon elegük van már az orvosoknak.

© 2024 (v2.202102)