Minőségi élet Sasadon, kompromisszumok nélkül!

Sasad ma az egyik legmenőbb hely Budapesten. Sok az új építés, igen jó a környék. Errefelé néztünk szét, itt pedig különleges, új építésű, de nem sűrűn beépített, hanem villapark jellegű új lakásokat találtunk, egy ötlakásos modern villaépületben.

Ha új építésű otthonokban gondolkodunk, bár nagy a kínálat manapság, sokszor kompromisszumot kell kötnünk. Nehéz olyan igényes otthont találni magunknak, ami lokáció szempontjából is jó, de a nyugodt környezet, és esetleg a szép kilátás is biztosított. Ráadásul sokan nem szeretnének hatalmas lakóparkokban élni, ahol elveszik a saját intim szféra.

A Sasadi 176 társasháza több szempontból is kiemelkedő. Budai elhelyezkedését tekintve nagyon előnyös választás, hiszen a 11. és 12. kerület határán, igen elegáns és egyúttal nyugodt környéken épülnek az új, panorámás lakások. Azonban innen a belváros is könnyedén megközelíthető. A MOM Park pláza és a BAH-csomópont mindössze 7 perc autóval és bő 10 perc busszal. A környéken pedig minden üzlet, intézmény, sportolási lehetőség adott.

A három szintes társasházban csupán 5 lakás kerül kialakításra, biztosítva ezzel a lakók kényelmét, privát tereit.

A két földszinti lakáshoz saját kertkapcsolat is párosul, míg a társasház első emeleti lakásaihoz impozáns méretű erkélyek tartoznak, a második emeleti lakás pedig az óriás teraszon túl, privát tetőterasszal és saját jakuzzival is rendelkezik. Ezen kívül a lakóépületet egy parkosított fákkal övezett közös használatú kert fogja közre, a házhoz tartozó teremgarázsból pedig lakók lifttel közelíthetik meg otthonukat

Mindazok akik igényes, minőségi otthont keresnek, itt megtalálhatják. A 3-5 szobás lakáskínálatban párok, családok vagy a biztos befektetést keresők is megtalálhatják a számukra megfelelőt.

A lakások tervezése és kivitelezése során a fő szempontot a magas minőségű építészeti megoldások jelentették. Így került a lakásokba mennyezeti hűtés-fűtés, illetve a hidegpadlós helyiségekbe padlófűtés.  Az üvegezés során pedig háromrétegű, átlátszatlan fóliával bevont hőszigetelő anyagot használtak. Ennek köszönhetően a gyönyörű panorámát otthonunkból csodálhatjuk és természetes napsugarak világítják be a tereket, de megmarad az otthon intim szférája is.

 


© 2021 (v150.202005)