Minőségi élet Sasadon, kompromisszumok nélkül!

Sasad ma az egyik legmenőbb hely Budapesten. Sok az új építés, igen jó a környék. Errefelé néztünk szét, itt pedig különleges, új építésű, de nem sűrűn beépített, hanem villapark jellegű új lakásokat találtunk, egy ötlakásos modern villaépületben.

Ha új építésű otthonokban gondolkodunk, bár nagy a kínálat manapság, sokszor kompromisszumot kell kötnünk. Nehéz olyan igényes otthont találni magunknak, ami lokáció szempontjából is jó, de a nyugodt környezet, és esetleg a szép kilátás is biztosított. Ráadásul sokan nem szeretnének hatalmas lakóparkokban élni, ahol elveszik a saját intim szféra.

A Sasadi 176 társasháza több szempontból is kiemelkedő. Budai elhelyezkedését tekintve nagyon előnyös választás, hiszen a 11. és 12. kerület határán, igen elegáns és egyúttal nyugodt környéken épülnek az új, panorámás lakások. Azonban innen a belváros is könnyedén megközelíthető. A MOM Park pláza és a BAH-csomópont mindössze 7 perc autóval és bő 10 perc busszal. A környéken pedig minden üzlet, intézmény, sportolási lehetőség adott.

A három szintes társasházban csupán 5 lakás kerül kialakításra, biztosítva ezzel a lakók kényelmét, privát tereit.

A két földszinti lakáshoz saját kertkapcsolat is párosul, míg a társasház első emeleti lakásaihoz impozáns méretű erkélyek tartoznak, a második emeleti lakás pedig az óriás teraszon túl, privát tetőterasszal és saját jakuzzival is rendelkezik. Ezen kívül a lakóépületet egy parkosított fákkal övezett közös használatú kert fogja közre, a házhoz tartozó teremgarázsból pedig lakók lifttel közelíthetik meg otthonukat

Mindazok akik igényes, minőségi otthont keresnek, itt megtalálhatják. A 3-5 szobás lakáskínálatban párok, családok vagy a biztos befektetést keresők is megtalálhatják a számukra megfelelőt.

A lakások tervezése és kivitelezése során a fő szempontot a magas minőségű építészeti megoldások jelentették. Így került a lakásokba mennyezeti hűtés-fűtés, illetve a hidegpadlós helyiségekbe padlófűtés.  Az üvegezés során pedig háromrétegű, átlátszatlan fóliával bevont hőszigetelő anyagot használtak. Ennek köszönhetően a gyönyörű panorámát otthonunkból csodálhatjuk és természetes napsugarak világítják be a tereket, de megmarad az otthon intim szférája is.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kiderült, miért kapott a nyakába bírságot itthon a Ryanair

Kiderült, miért kapott a nyakába bírságot itthon a Ryanair

A hatóság szerint nem is neki kell adóznia.

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Az előző havi megtorpanás után júniusban ismét gyorsult a mezőgazdasági termelői árak emelkedése: a felvásárlási árak a májusi 45,4 százalék után júniusban átlagosan 48,3 százalékkal voltak magasabbak az egy évvel korábbiaknál a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint.

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Országosan a legtöbb megyében és a főváros nagy részén is kitartanak az eladók az árak mellett, szinte alig engednek 2-3 százalékot. Kelet-Magyarországon viszont nőtt az alku mértéke.

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Erre és még sok más kérdésre keresték a választ legújabb Klasszis podcast műsorunkban kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő és Székely Sarolta felelős szerkesztő.

© 2022 (v2.202102)