Balaton mellett: luxusházak a Hévízi tónál

Luxusházakat már sokszor mutattunk a Balaton-partról, vagy Budapestről, a gyógyfürdők közelében azonban régen nem kerestünk. Pedig itt is akadnak szép számmal, hiszen, ha vonzó a környék, sokan gondolkodnak hosszú távon és építenek egy nyaralót, vagy akár állandó otthont.

Hévíz a gyógyfürdőhelyek között is kiemelkedik, legalábbis, ami az ingatlanfelhozatalt illeti, biztosan. A Balaton közelsége és a hosszú évek óta egyre növekvő orosz vendégek száma bizony nagyot lendít az ingatlanok értékén. A luxusházak száma sem kevés, de hát így van ez, ha népszerű turisztikai desztinációról van szó. Márpedig a a világ legnagyobb, biológiailag aktív természetes termál tava rengeteg vendéget vonz a környékre – szerencsére nem csak nyáron, de egész évben.

Válogatásunk első tagja ez a panorámás luxusház. A négy hálószobával, három fürdőszobával rendelkező otthonhoz három terasz is tartozik! A nappaliból nyíló teraszon kültéri konyha, míg a hálószobából nyílón jakuzzi található. ezen kívül kültéri grillező, panorámás kert és fitneszterem gondoskodik a kikapcsolódásról.

Az alábbi ingatlant remek helyen, Hévíz centrumában találtuk, amely két lakás egybenyitásával nyerte el mostani nagyságát. Így jelenleg a lakásban 3 hálószoba, 2 nappali, 2 fürdő 2 erkély és egy egyedileg kialakított hatalmas tetőterasz található, ez utóbbi kölönlegessége a teljes panoráma a városra.

A tófürdőtől 10 perc sétatávolságra épült ez az exkluzív családi ház. A négyszobás otthonban szaunás wellness részleget is kialakítottak. Az építése során minőségi alapanyagokat használtak, a nappaliba pedig egy gyönyörű kandallót is beépítettek. A teraszos családi házat szépen parkosított fákkal, bokrokkal beültetett udvar veszi körbe.

A központtól kissé távolabb, másfél km-re találtuk ezt a 2 szintes családi házat.
A ház különlegessége, hogy egy hatalmas 56 m2-es terasz is tartozik hozzá. A hatszobás házban pedig még konditerem is található. A tágas házat gyönyörű zöld parkosított kert veszi körbe, amiről igény szerint akár még egy további telek is leválasztható.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)