Balaton mellett: luxusházak a Hévízi tónál

Luxusházakat már sokszor mutattunk a Balaton-partról, vagy Budapestről, a gyógyfürdők közelében azonban régen nem kerestünk. Pedig itt is akadnak szép számmal, hiszen, ha vonzó a környék, sokan gondolkodnak hosszú távon és építenek egy nyaralót, vagy akár állandó otthont.

Hévíz a gyógyfürdőhelyek között is kiemelkedik, legalábbis, ami az ingatlanfelhozatalt illeti, biztosan. A Balaton közelsége és a hosszú évek óta egyre növekvő orosz vendégek száma bizony nagyot lendít az ingatlanok értékén. A luxusházak száma sem kevés, de hát így van ez, ha népszerű turisztikai desztinációról van szó. Márpedig a a világ legnagyobb, biológiailag aktív természetes termál tava rengeteg vendéget vonz a környékre – szerencsére nem csak nyáron, de egész évben.

Válogatásunk első tagja ez a panorámás luxusház. A négy hálószobával, három fürdőszobával rendelkező otthonhoz három terasz is tartozik! A nappaliból nyíló teraszon kültéri konyha, míg a hálószobából nyílón jakuzzi található. ezen kívül kültéri grillező, panorámás kert és fitneszterem gondoskodik a kikapcsolódásról.

Az alábbi ingatlant remek helyen, Hévíz centrumában találtuk, amely két lakás egybenyitásával nyerte el mostani nagyságát. Így jelenleg a lakásban 3 hálószoba, 2 nappali, 2 fürdő 2 erkély és egy egyedileg kialakított hatalmas tetőterasz található, ez utóbbi kölönlegessége a teljes panoráma a városra.

A tófürdőtől 10 perc sétatávolságra épült ez az exkluzív családi ház. A négyszobás otthonban szaunás wellness részleget is kialakítottak. Az építése során minőségi alapanyagokat használtak, a nappaliba pedig egy gyönyörű kandallót is beépítettek. A teraszos családi házat szépen parkosított fákkal, bokrokkal beültetett udvar veszi körbe.

A központtól kissé távolabb, másfél km-re találtuk ezt a 2 szintes családi házat.
A ház különlegessége, hogy egy hatalmas 56 m2-es terasz is tartozik hozzá. A hatszobás házban pedig még konditerem is található. A tágas házat gyönyörű zöld parkosított kert veszi körbe, amiről igény szerint akár még egy további telek is leválasztható.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)