Debrecen mellett: szuper lehetőségek Hajdúszoboszlóról

Habár az igazi nyári melegre – úgy tűnik – még várni kell, jól esik nézelődni kedvenc fürdőhelyeink környékén. Sorozatunkban több népszerű fürdővárost is bemutattunk már, ezúttal Európa legnagyobb fürdőkomplexumának környékén, Hajdúszoboszlón jártunk. Itt néztük meg a friss ingatlan-kínálatot.

Az ország leghíresebb alföldi fürdővárosa egész évben várja a gyógyulni, pihenni és szórakozni vágyókat, így akár érdemes ingatlant is vásárolni. Ha megtehetjük saját használatra,  de egész évben jövedelmező befektetés lehet itt egy ingatlan, azaz ilyen célból is érdemes lehet szétnézni. Hoztunk néhány szuper házat a városból, amik nagyszerű lehetőségeket kínálnak.

Hajdúszoboszló belvárosában eladó ez a különleges hangulatú, új építésű, több funkciós családi ház. Az utcai bejárathoz 80 m2-es üzletként is használható helyiség tartozik. A házban összesen 4 szoba, nappali és 2 fürdőszoba is található. Kialakításának köszönhetően alkalmas több generáció számára, vagy akár apartmanként kiadásra.

Akik elsősorban befektetés céljából keresgélnek is találhatnak jó lehetőségeket, mint ez a jelenleg is működő, apartmanházként üzemelő 3 szintes, 10 szobás, 10 fürdőszobás, erkélyes, bútorozott panzió, illetve család ház.  Az ingatlan a fürdőhöz közel helyezkedik el, a város központjában. A pincében pedig található egy 20-30 fős étkező, plusz egy konyha, szoba, fürdőszoba hármasát tartalmazó lakrész.

Ugyancsak a fürdő közelében található ez a 79 nm-es, vintage stílusú családi ház is. Az épület 2 szintes és gyönyörűen felújították. Mivel pedig két külön lakrészből áll, így akár egy része, vagy az egésze is apartmanként használható. A házhoz egy szép udvar tartozik, 9 négyzetméteres terasszal, illetve grillezési lehetőséggel.


Az alábbi, már meglévő vendégkörrel rendelkező apartmanház is eladó . A 220 nm-es épületben 4 darab, klímás apartman található, mindegyik saját, jól felszerelt konyhával, fürdőszobával. A 390 nm-es, parkosított kertben grillező, bográcsozó hely lett kialakítva. Az ingatlan ráadásul teljesen felszerelt, így minden szükséges eszköz, berendezés is biztosított annak, aki ilyen hasznosításban gondolkodik.

 

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)