Prémium lakások a fővárosból és a Balaton-partról!

Az új építésű otthonok között keresgélve, akadnak olyan lakások amelyek kiemelkednek a a többi közül. Legyen az oka ennek a páratlan elhelyezkedése, az egyedülálló panorámája, vagy az épület kialakítása, ezek igazi prémium kategoriás ingatlanok a lakáspiacon.

Ezúttal magas színvonalú, mondhatni luxus társasházakat kerestünk a fővárosban és a Balaton partján. Mutatunk is most néhányat belőlük!

A Balatonföldváron épülő társasház egyedülálló módon  több mint egy kilométeres, védett platánsorral szegélyezet sétány közvetlen közelében kínál változatos méretű lakásokat. A társasház lakásaihoz nagy teraszok tartoznak, melyekről a felső szintek lakói csodálatos balatoni panorámában gyönyörködhetnek, a földszinti lakásokhoz pedig saját kertrész tartozik. A ház körül parkosított kert és kültéri medence biztosítja a lakók nyugodt pihenését.

Budapest egyik legszebb részén, a Diplomatanegyedben nem túl gyakori, hogy új építésű társasházakba költözhetünk. Itt az Andárssy út és a Hősök tere szomszédságában épül a patinás és a modern egyedülállóan lenyűgöző ötvözete, a Benczúr 11 társasháza. A három házból álló épületegyüttes szép zöld díszkertet fog közre, így a belváros közelsége ellenére kellemes zöld környezetet is adnak.

A siófoki projekt során két kétszintes és tetőteraszos épületben épül 4-4 luxuslakás a minőségi életstílus kedvelőinek. A modern lakásokhoz impozáns méretű teraszok tartoznak, a parkosított hatalmas fákkal övezett kert pedig óvja a lakók privát szféráját. Nyugodt balatoni otthonra vágyók, vagy biztos befektetést keresők számára tökéletes választás.

A fővárosban a Sasadi 176 társasház kínál exkluzív otthonokat Buda elegáns környékén, a XI. és a XII. kerület határán. A három szintes társasházban csupán 5 lakás kerül kialakításra, biztosítva ezzel a lakók kényelmét, privát tereit. A földszinti teraszos és emeleti nagy erkélyes lakások mellett itt akár egy  privát tetőteraszos lakás is a miénk lehet.

Válogatásunk utolsó tagjaként a Westend házat emelnénk ki, ami Budapest egyik legnépszerűbb környékén a XIII. kerület belvárosi részén épül. A Margit szigettől és a belvárosi nyüzsgéstől is csupán pár percre lévő modern társasház tökéletes választás azok számára akik, a város központi részén keresnek új építésű színvonalas lakást.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Erre és még sok más kérdésre keresték a választ legújabb Klasszis podcast műsorunkban kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő és Székely Sarolta felelős szerkesztő.

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Magyarország történetének eddigi legnagyobb beruházása valósul meg Debrecenben.

Többségi tulajdont szerez Tiborcz István Gránit Bankja az Equilor Befektetési Zrt.-ben

Többségi tulajdont szerez Tiborcz István Gránit Bankja az Equilor Befektetési Zrt.-ben

A Gránit Bank Zrt. 50 százalék plusz egy szavazatnyi részesedést szerez a több mint 30 éves magyar befektetési szolgáltatóban.

Beszántja a tárcája alá tartozó állami cégeket Lázár János

Beszántja a tárcája alá tartozó állami cégeket Lázár János

Év végével fogják felszámolni a cégeket.

© 2022 (v2.202102)