Prémium lakások a fővárosból és a Balaton-partról!

Az új építésű otthonok között keresgélve, akadnak olyan lakások amelyek kiemelkednek a a többi közül. Legyen az oka ennek a páratlan elhelyezkedése, az egyedülálló panorámája, vagy az épület kialakítása, ezek igazi prémium kategoriás ingatlanok a lakáspiacon.

Ezúttal magas színvonalú, mondhatni luxus társasházakat kerestünk a fővárosban és a Balaton partján. Mutatunk is most néhányat belőlük!

A Balatonföldváron épülő társasház egyedülálló módon  több mint egy kilométeres, védett platánsorral szegélyezet sétány közvetlen közelében kínál változatos méretű lakásokat. A társasház lakásaihoz nagy teraszok tartoznak, melyekről a felső szintek lakói csodálatos balatoni panorámában gyönyörködhetnek, a földszinti lakásokhoz pedig saját kertrész tartozik. A ház körül parkosított kert és kültéri medence biztosítja a lakók nyugodt pihenését.

Budapest egyik legszebb részén, a Diplomatanegyedben nem túl gyakori, hogy új építésű társasházakba költözhetünk. Itt az Andárssy út és a Hősök tere szomszédságában épül a patinás és a modern egyedülállóan lenyűgöző ötvözete, a Benczúr 11 társasháza. A három házból álló épületegyüttes szép zöld díszkertet fog közre, így a belváros közelsége ellenére kellemes zöld környezetet is adnak.

A siófoki projekt során két kétszintes és tetőteraszos épületben épül 4-4 luxuslakás a minőségi életstílus kedvelőinek. A modern lakásokhoz impozáns méretű teraszok tartoznak, a parkosított hatalmas fákkal övezett kert pedig óvja a lakók privát szféráját. Nyugodt balatoni otthonra vágyók, vagy biztos befektetést keresők számára tökéletes választás.

A fővárosban a Sasadi 176 társasház kínál exkluzív otthonokat Buda elegáns környékén, a XI. és a XII. kerület határán. A három szintes társasházban csupán 5 lakás kerül kialakításra, biztosítva ezzel a lakók kényelmét, privát tereit. A földszinti teraszos és emeleti nagy erkélyes lakások mellett itt akár egy  privát tetőteraszos lakás is a miénk lehet.

Válogatásunk utolsó tagjaként a Westend házat emelnénk ki, ami Budapest egyik legnépszerűbb környékén a XIII. kerület belvárosi részén épül. A Margit szigettől és a belvárosi nyüzsgéstől is csupán pár percre lévő modern társasház tökéletes választás azok számára akik, a város központi részén keresnek új építésű színvonalas lakást.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bajban a hazai gazdaság tavalyi sikerágazata?

Bajban a hazai gazdaság tavalyi sikerágazata?

Reálértéken 150-200 milliárd forinttal csökkent az agrárhitelek állománya a bankszektorban a szántóföldi növénytermesztés, főleg az egyéni gazdaságok nehézségei miatt.

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

© 2024 (v2.202102)