Prémium lakások a fővárosból és a Balaton-partról!

Az új építésű otthonok között keresgélve, akadnak olyan lakások amelyek kiemelkednek a a többi közül. Legyen az oka ennek a páratlan elhelyezkedése, az egyedülálló panorámája, vagy az épület kialakítása, ezek igazi prémium kategoriás ingatlanok a lakáspiacon.

Ezúttal magas színvonalú, mondhatni luxus társasházakat kerestünk a fővárosban és a Balaton partján. Mutatunk is most néhányat belőlük!

A Balatonföldváron épülő társasház egyedülálló módon  több mint egy kilométeres, védett platánsorral szegélyezet sétány közvetlen közelében kínál változatos méretű lakásokat. A társasház lakásaihoz nagy teraszok tartoznak, melyekről a felső szintek lakói csodálatos balatoni panorámában gyönyörködhetnek, a földszinti lakásokhoz pedig saját kertrész tartozik. A ház körül parkosított kert és kültéri medence biztosítja a lakók nyugodt pihenését.

Budapest egyik legszebb részén, a Diplomatanegyedben nem túl gyakori, hogy új építésű társasházakba költözhetünk. Itt az Andárssy út és a Hősök tere szomszédságában épül a patinás és a modern egyedülállóan lenyűgöző ötvözete, a Benczúr 11 társasháza. A három házból álló épületegyüttes szép zöld díszkertet fog közre, így a belváros közelsége ellenére kellemes zöld környezetet is adnak.

A siófoki projekt során két kétszintes és tetőteraszos épületben épül 4-4 luxuslakás a minőségi életstílus kedvelőinek. A modern lakásokhoz impozáns méretű teraszok tartoznak, a parkosított hatalmas fákkal övezett kert pedig óvja a lakók privát szféráját. Nyugodt balatoni otthonra vágyók, vagy biztos befektetést keresők számára tökéletes választás.

A fővárosban a Sasadi 176 társasház kínál exkluzív otthonokat Buda elegáns környékén, a XI. és a XII. kerület határán. A három szintes társasházban csupán 5 lakás kerül kialakításra, biztosítva ezzel a lakók kényelmét, privát tereit. A földszinti teraszos és emeleti nagy erkélyes lakások mellett itt akár egy  privát tetőteraszos lakás is a miénk lehet.

Válogatásunk utolsó tagjaként a Westend házat emelnénk ki, ami Budapest egyik legnépszerűbb környékén a XIII. kerület belvárosi részén épül. A Margit szigettől és a belvárosi nyüzsgéstől is csupán pár percre lévő modern társasház tökéletes választás azok számára akik, a város központi részén keresnek új építésű színvonalas lakást.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Az Építési és Közlekedési Minisztérium nem tett le arról, hogy megvonja a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

© 2024 (v2.202102)