Belvárosban, új otthonban!

A budapesti belvárosban sajnos ritkán találunk igazán nívós új építésű társasházakat. Pedig sokan vágynak olyan otthonra, amelynek első lakói lehetnek, olyanra, amely egyben közel is van mindenhez. Annak, hogy a belsőbb részeken kevés az új építés, elsősorban helyhiány az oka. Egy-egy szabad részen, lebontott épület helyén szerencsére azonban indulnak el építkezések.

A bevezetőben említettek okán nem véletlen, hogy az ilyen belváros közeli új építésű otthonok már önmagukban is nagy értéket képviselnek.

Nézzük most a gyorsan népszerűvé vált VII. kerületet. Ennek a belvároshoz közelebbi része ma az egyik legtrendibb környék Pesten. Nem csak a pörgést kedvelőknek, de azoknak is remek, akik ingatlanba fektetnének, így érdemes itt keresgélni. Mindkét célra kíváló lehetőséget kínál a Csengery Palace, amely a VII. kerület szívében, a körúttól csak néhány száz méterre épülő társasház.

Nem véletlenül népszerű városrész ez, hiszen a kultúrális és szórakozási lehetőségek rendkívűl színes palettáját kínálja a környék. Számtalan hangulatos kávézó, romkocsma, színház és szórakozóhely várja a környéken élőket.

Emellett az sem elhanyagolható, hogy – a kitűnő közelekedésének hála – innen a város bármely pontja könnyen megközelíthető.

Az épületben található 84 db lakás közül mindenki megtalálja a számára ideális méretűt és elrendezésűt, a változatos alaprajzoknak köszönhetően. Olyan fiatalok, vagy családok számára akik a belvárosi pezsgést keresik mégis igényes környezetben akarnak élni, akár három szobás 70-80 négyzetméteres otthont is vásárolhatnak maguknak.

A tervezés és kivitelezés során pedig a kiváló lokáció kiválasztása és a változatos lakások mellett az is fontos volt, hogy a ház minden részlete igényesen és mind műszakilag, mind esztétikailag a modern kor elvárásainak megfelelően készüljenek.

Aki lakáskiadás céljából keres most ingatlant is nézzen körül a Csengery Palace társasházában. Egy ilyen befektetés sikerét a ház elhelyezkedése és kivitelezése garantálja. Manapság pedig a fiatalok, egyetemisták, sőt tehetősebb fiatal kül- és belföldi emberek “tömegei” keresnek errefelé kiadó ingatlant.

 

A cikk megjelenését a Csengery Palace értékesítője támogatta.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)