Közel a Corvinhoz, mégis remek áron!

Egyre ritkább a jó kínálat a belváros környékén, különösen az olyan megoldások, ahol a rezsi sem emelkedik az egekig, az árazás sem elszállt, egyúttal a környék is eléggé trendi. Most a Corvin-negyed környékén néztünk szét.

A Józsefváros, különösen a Corvin-negyed környéke alaposan átformálódott – Pest egyik legtrendibb, legnépszerűbb környéke lett. Ugyanakkor aki új lakást keres, annak egyre ritkább a jó áron, mégis jó minőségben elérhető kínálat errefelé. Különösen az olyan megoldások, ahol a rezsi sem emelkedik az egekig, minden felsőoktatási intézmény közel van, de egyúttal a környék is eléggé trendi

Most éppen egy ilyen lehetőségre leltünk a belvárosban, a VIII. kerület legkedveltebb részén, az emlegetett Corvin-negyed közvetlen szomszédságában. Ennek szélén kínál színvonalas lakásokat a Baross Utcai Társasház, melyben 44 változatos alaprajzú lakás közül válogathatnak az első lakásukat kereső fiatalok. De nem csak ők, hanem a kiváló oktatási intézmények (egyetemek, főiskolák) közelségét preferáló szülők, akik fiatal csemetéjüknek keresnek minőségi fővárosi lakást. De azok is megtalálják itt a számításukat, akik családosok, és azok is, akik az ingatlanvásárlással magas hozamot biztosító befektetést keresnek.

A lakások műszaki és esztétikai értelemben is minden mai elvárásnak megfelelnek, így – az említett pénztárcakímélő rezsit modern hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszer teszi lehetővé.

A kiváló közlekedéssel megáldott Baross utcában található épület szerencsére változatos alaprajzú otthonokat kínál. Az is jó hír, hogy a lakások többsége már el is kelt.

És a parkosított belső kert is csodás. A Corvin Negyed közelsége pedig egyúttal azt is jelenti, hogy a környéken üzletek tömkelege van, méghozzá egy fedett bevásárlóközpontban. E mellett természetesen éttermek, kávézok szép számmal találhatók és a közlekedés is kiváló, még metróval vagy a villámgyors kötött pályás 4-6-os villamosokkal is bárhová eljuthatunk a város belső részén, akár 10-15 perc alatt is, legyen szó akár kötött pályás közlekedésről, akár bringázásról.

De az autósok életét is megkönnyíti az épület mélygarázsa és a lakóknak járó további lehetséges parkolási kedvezmények.

A jó hír, hogy lehet még válogatni a lakások között.

A cikk megjelenését a Baross Társasház értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A határidő előtt leadták mindegyik, az olimpiai, világ, és Európa-bajnok úszónőhöz köthető cég beszámolóját.

© 2024 (v2.202102)