Megfizethető luxus a Madárhegyen: ide a Balaton is közelebb van

Sasad és Gazdagrét mellett Madárhegyen van ma a XI. kerület legmenőbb része. Innen a Balaton jóval közelebb van és a belváros sem lesz messze a kitűnő közlekedés miatt. Körülnéztük, és mutatjuk, milyen csodaszép épülő lakásokra bukkantunk.

Amióta a Rózsadomb fénye kissé megkopott, illetve a belvárosból is sokszor lehetetlen kijutni a Balatonra vagy a Győrbe-Bécsbe vezető autópályához, a luxust keresők közül egyre többen nézelődnek a XI. kerületben. Azon belül is Madárhegyen, a mind népszerűbb Gazdagrét és Sasad szomszédságában. A kiváló autós közlekedési kapcsolatok mellett a közelben épült négyes metró, amelyhez autóval vagy akár busszal is 8-10 perc alatt lejutunk, tehát bármikor szűk fél óra alatt elérjük a belvárost!

Emellett a rendkívül színvonalas, gyorsan kiépült közösségi és intézményi szolgáltatások nagyon felértékelték a környéket. Ha valaki nagyon különleges házakat, lakásokat keres, sokkal jobb pénzért csíphet el errefelé egy-egy igazi gyöngyszemet. “Itt a legkülönlegesebb, legigényesebb darabok főként a penthouse lakások, melyek igen gyorsan fogynak, a vevők lényegében sorban állnak ezekért” – árulja el Flick Zsuzsanna a GDN Ingatlanhálózat Madárhegyingatlan Projektiroda vezetője.

Most mi is körülnéztünk errefelé, és e helyi különlegességekre szakosodott iroda kínálatából válogattuk ki a legszebb darabokat.

Aki egy óriás méretű penthouse-t nem engedhet meg, annak itt van mindjárt ez a kellemes, két szobás, 72 négyzetméteres új lakás, amelynek remek adottságai vannak: a tágas, 36 nm-es amerikai konyhás nappali a napfényes déli oldalon található, innen nyílik a 27 nm-es terasz és a saját használatú, hatalmas 355 nm-es kert.

A lakás hőmérsékletéről gazdaságos hűtő/fűtő levegő-víz hőszivattyú gondoskodik, padlófűtéssel és mennyezet hűtéssel. Természetesen a lakás gyönyörű zöld környezetben, kiváló megközelítéssel, modern, szellős beépítésű épületek közelében található. Fontos, hogy a beruházó jó referenciákkal rendelkezik, megbízható és magas minőségi színvonalat képvisel az épülő lakás, amely jövő év első negyedévében el is készül.

Ha egy kicsit jobbak az anyagi lehetőségeink és családi házas-sorházas élményt keresünk, akkor nem árt egy pillantást vetni erre a mindössze 4 lakásos luxusházban, a Green Gardenben épülő bruttó 117 négyzetméteres, belső kétszintes tágas belsővel és nagy kerttel bíró lakásra, mely szellős belső és külső terei ellenére is jó áron van. Holott szinte önálló lesz a „házunk”, mert az épületben 4 db egymástól jól elszeparált, belső kétszintes lakás került kialakításra, és mindegyik saját, intim kerttel rendelkezik.

A földszinten 36 nm-es amerikai konyhás nappali mellett még egy hálószoba is van. A nappaliból érhető el a 17 nm-es terasz, illetve a kizárólagos használatú, ebben a kategóriában óriási, 420 nm-es intim kert. Az emeleten további 3 hálószoba és 2 fürdő került kialakításra. A szobák mind teraszkapcsolatosak, egyikhez saját fürdő is tartozik.

Ebben a sorházi jellegű lakásban a megfelelő hőmérsékletről fűtő-fűtő hőszivattyú és gondoskodik, kültéri és beltéri modulokkal, padlófűtéssel. A burkolatokat, szanitereket a vevő választhatja ki, hogy egyedi legyen lakása. Az ingatlanhoz 2 felszíni autóbeálló tartozik, ezt a lakás vételára tartalmazza. Valamint igény szerint 2 db mélygarázs és tároló opcionálisan vásárolható.

Aki pedig a környéken keres, mégis ki akar tűnni, annak ez a hipermodern penthouse lehet a jó választás. Az épület kör alakú teraszaival, szokatlan homlokzati megoldásával igazi kuriózum az ingatlanpiacon. Rosta S. Csaba különleges építészeti stílusa a legmodernebb trendet képviseli. A linken látható lakás második emeleti, nappali plusz három szobás 117 nm-es.

Ebben az igazi luxus kategóriában a teljes kényelem jegyében két fürdőszoba is kialakításra került. Valamint óriási és fantasztikus a 66 nm-es terasz, ahonnan a panoráma egyedülálló, minden irányban kellemes zöldövezeti kilátásunk lesz. A terasz a méretéből adódóan alkalmas napozóágyak, jakuzzi, szauna, kinti nappali, grillezősarok elhelyezésére is. Az otthonhoz két garázsbeállót is kapunk. Sőt, a lakáshoz – opcióként – még liftet is kérhetünk!

 

A cikk elkészültét a GDN Ingatlanhálózat Madárhegyingatlan Projektiroda támogatta.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

© 2024 (v2.202102)