Akad még Budapesten szép lakás 20 millió alatt!

Bár lassan hihetetlennek tűnik, de még mindig akad néhány gyönyörűen felújított fővárosi lakás 20 millió alatt!

Néhány évvel ezelőtt 20 millióból szuper, 2-3 szobás lakásokat lehetett venni. Ám a mai ingatlanárak mellett azt gondolnánk, hogy ennyi pénzből esélyünk sincs Budapesten egy saját otthonra. Szerencsére akadnak még lehetőségek azok számára, akik ebből a keretből gazdálkodnak. De azért legyünk reálisak: a fővárosban ebben az árkategoriában leginkább egy, maximum 1,5 szobás lakásokat találunk. Tehát egyedülállóknak, legfeljebb fiatal pároknak ideális lakásokat találunk 20 millió alatt a piacon. Hoztunk most néhány ilyen példát.

Mint már említettem a legtöbb lakás, amihez 20 millió alatt hozzájuthatunk általában egy kis garzon. Első lakásnak azonban egy ilyen tökéletes, ráadásul szépen felújítottakat is találunk mint ez a VIII. kerületi lakás.

Ha hajlandóak vagyunk egy kicsivel többet utazni a belvárosig, itt van ez a gyönyörűen felújított csepeli kis lakás. A Hévtől néhány percre található lakást teljes körűen felújították, így amellett, hogy hamar a városba érhetünk, szinte egy teljesen új otthonba költözhetünk. A felújítás során beépített bútorok mellett, a vadonatúj bútorok – mint a kanapé és  étkezőasztal 4 db székkel – mind a vételár részét képzik.

Szerencsére nagyobb lakásokat is találunk jó áron. Ez a XVIII. kerületi felújított lakás csendes mellékutcában, egy 3 lakásos házban található. A klimatizált, tetőtéri lakás ráadásul nappali+2 hálószobával is rendelkezik, és még erkély is tartozik hozzá, igaz távolabb esik a belső részektől.

Erre a szép kis másfél szobás lakásra Pesterzsébeten bukkantunk rá. A felújított lakásban amerikai konyhás nappali, hálószoba, étkezős előszoba, és egy gyönyörű fürdőszoba került kialakításra. Ráadásul klíma és egy kis elektoromos kandalló is található benne.

Válogatásunkat ezzel a belvárosi “majdnem” másfél szobás lakással zárjuk. Az ingatlan közel van a körúthoz mégis csendes helyen található.
A felújított padlófűtéses lakásban a hatalmas nappaliban egy hálófülke és egy gardrób is található. Ablakai rendezett belső zöld kertre néznek, mely zárt, privát használatú.


© 2021 (v2.202102)