Balatonföldvár: van itt új nyaraló-apartman 14 millió alatt?!

A Balaton parthoz közel vajon létezik 14 millió alatt új építésű, társasházi nyaraló-apartman? Igen, méghozzá a nagyon népszerű Balatonföldvár az, ahol egy patinás hotel teljes átépítésével új apartmanok születnek. A hatalmas kertben méretes belső medence is lesz, és a parti szabadstrand sincsen messze!

Jelentjük, megtaláltuk a Balaton idei szezonjának talán legjobb ingatlan-ajánlatát, méghozzá egy olyan szállodát, amelyet az utolsó szögig felújítanak és lényegében új építésű apartmanokat alakítanak most ki benne. A település pedig a jól ismert Balatonföldvár.

És a fentebb már megelőlegezett lényeg most következik: már kevesebb, mint 14 millió forintból a miénk lehet egy új apartman itt a Juventus Homes névre keresztelt házban.

Mi több, akár már 13,7 millió forinttól megkaphatóak ezek a kis kényelmes, 17,5 négyzetméteres apartmanok; illetve 14,7 millió forinttól pedig saját kertkapcsolatos apartmanok köthetők le!

Érdemes tehát sietni, mert a beruházó elmondása szerint igen jelentős az érdeklődés. Persze akadnak itt 35-53 négyzetméteres, nagyobb nyaralók is annak, aki családdal keresgél.
Fontos, hogy az apartmanok légkondicionáltak, fűthetőek, ami azt jelenti, hogy itt egész évben van lehetőség a pihenésre, nem csak a nyári hónapokban. Ráadásul hőszigetelt, modern nyílászárókkal a kényelem nő, a fűtésszámla csökken.

Tehát a kiváló ár-érték arányt az alacsony rezsi teszi teljessé. Nagy előny az is, hogy lehet választani kertkapcsolatos, erkélyes, vagy medence-közeli apartmanok közül is.

Az épület Balatonföldváron a jövő nyárra készül el, de az előfoglalással, leelőlegezéssel most értékes ingyenes felszíni parkolóhely is jár a zárt udvarban.

Gondoljon bele: milyen nagy előny, hogy ápolt, rendezett parkban töltheti szabadságát, napsütésben, vagy árnyas fák alatt, a ház saját belső medencéjének partján.

Ráadásul remek helyen: hiszen a Balatonföldvár központjában készül az épület, pár perc sétára a parttól, üzletektől, éttermektől. És az sem utolsó szempont, hogy a projekt a déli parton, Budapestről autópályán kényelmesen megközelíthető távolságban, forgalomtól függően mindössze akár egy óra alatt elérhető.
A déli partot pedig be sem kell mutatni: a Balaton sekély, gyermekbarát részei ezek, melyhez árnyas ősfás partok, ingyenes strandok kapcsolódnak, így igen ideálisak a családosok számára is.

És ne feledjük: egy ilyen minőségi nyaraló befektetési lehetőségnek is kiváló, minőségénél, méreténél és sok szolgáltatásánál fogva pedig nagyon könnyen, jó áron kiadható.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bajban a hazai gazdaság tavalyi sikerágazata?

Bajban a hazai gazdaság tavalyi sikerágazata?

Reálértéken 150-200 milliárd forinttal csökkent az agrárhitelek állománya a bankszektorban a szántóföldi növénytermesztés, főleg az egyéni gazdaságok nehézségei miatt.

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

© 2024 (v2.202102)