Minőségi élet, minőségi otthon Újbudán

Egy budai lakás mindig is magas presztízzsel bírt, ha új lakásról van szó, akkor még inkább. Újbuda az utóbbi években, például a metró és a villamos-fejlesztések miatt is, nagyon népszerű környék lett, és folyamatosan fejlődik tovább. Nem véletlen, hogy egy díjnyertes lakóparkot is itt építenek.

Újbuda, különösen annak a Rákóczi- (korábban Lágymányosi) hídtól kifelé eső része rendkívüli fejlődést élt át az elmúlt évek alatt. Számtalan lakópark és iroda nőtt itt ki a földből, és most is épül tovább például a Kopaszi-gát és környéke. Innen délebbre pedig jobbnál jobb lakóparkok, társasházak készülnek. Ezek közül is kiemelkedik az Elite Park,  e projekt első ütemében 268 lakás épült fel, majd ezt követi 2 másik ütem is, amivel együtt 706 lakás kerül átadásra a teljes beruházás során.

Ennek értelmében – és az ingatlanpiaci trendeket figyelembe véve – az első ütem lakásaihoz juthatunk most hozzá a legalacsonyabb áron.

A beruházó célja a lakóparkkal nem kisebb, mint a környék, és a kialakulóban lévő városrész építészeti arculatának meghatározójává válni.

Itt már egyébként is minden megtalálható, ami a hétköznapokhoz szükséges, legyen szó, bevásárlásról, szórakozásról vagy kikapcsolódásról. Folyamatban van további szolgáltató létesítmények és irodaházak építése is.

A lakóparktól az Allé, a Savoya Park, és a Campona is könnyen, autóval pár perc alatt megközelíthető, de ha nyugalomra vágynának egy Duna-parti sétáért sem kell messze menni.

A szórakozási lehetőségek tárháza végtelen, a közelben található többek között a Nemzeti Színház és a Művészetek Palotája is.

A lakóparkot nem szokványos, de annál inkább ízléses külsővel tervezték. Az első ütemben 4 lépcsőházat építenek U alakban, változatos lakásokkal, melyek között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.  Választhatunk hatalmas terasszal rendelkező exkluzív penthouse-t, fiatalos garzonlakást, vagy nagyobb családi lakást is erkéllyel, kertkapcsolattal.

Minden részlet kapcsán a funkcionalitás és az esztétikum harmóniájára törekedtek. A fűtés minden helyiségben szabályozható és a többi közművel együtt mérhető. A praktikum mellett a környezettudatosságra is nagy hangsúlyt fektetett a beruházó.

Az itt lakóknak a közlekedés miatt sem kell aggódni, a lakópark egyik nagyon előnyös tulajdonsága, hogy bár nyugodt környéken van, a belváros mégis forgalomtól függően 15-20 perc alatt elérhető.

Nem csak az exkluzív lakásokat, családias otthont keresők számára jó lehetőség a lakópark. Gyermekesek számára több szempontból is jó választás. A csok-os vásárlók igényeit figyelembe véve, a lakásmixbe nagy arányban kerültek nagyobb alapterületű családi lakások, ráadásul a finanszírozási konstrukció sem lehetetleníti el a vásárlókat. A beépítetlen részeken zöld felületek kerülnek kialakításra, ahol a gyermekek számára játszótér is épül.

Az egyetemek (ELTE, BME) közelsége, a számtalan irodaház és a szép környezet által, a lakások remek bérbeadási lehetőségeket kínálnak.

A cikk elkészültét a lakópark értékesítője támogatta.

Tekintse meg az Elite Parkot, az alábbi videón!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bajban a hazai gazdaság tavalyi sikerágazata?

Bajban a hazai gazdaság tavalyi sikerágazata?

Reálértéken 150-200 milliárd forinttal csökkent az agrárhitelek állománya a bankszektorban a szántóföldi növénytermesztés, főleg az egyéni gazdaságok nehézségei miatt.

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

© 2024 (v2.202102)