Szuper budai albérletek az egyetemekhez közel!

A július egyben azt is jelenti, hogy indul a hajrá a kiadó lakásokért. Sorozatunkban sorra vesszük a budapesti egyetemeket és mutatunk néhány szuper lehetőséget a környékükről! Nézzük először a budai oldalt!

Hamarosan kiderülnek a ponthatárok, aki pedig nem akarja a véletlenre bízni, már idejében nekilát az albérletek böngészésének, nyár végére ugyanis eléggé megfogyatkoznak a jó elhelyezkedésű nem túl drága lakások. Ebben most mi is segítünk!

A budai oldalról indulunk, hiszen itt lényegesen kevesebb egyetemi kar található. Jöjjenek most az ELTE, a BME és a Szent István Egyetem budai karához közeli albérletek!

Aki az ELTE-re vagy a Műszaki egyetemre készül legközelebb akkor találhat lakást, ha a Lágymányos körül nézelődik, itt azonban pont az egyetemek közelsége miatt is, általában nagyon magasak az árak, érdemes szétnézni a 11. kerület egyéb részein is.

A XI. kerületben, kifejezetten diákok számára kiadó ez az erkélyes, három szobás lakás. Innen csupán 20 perc alatt elérhetőek az egyetemek tömegközlekedéssel.

Itt a 11. kerületben, közel az egyetemekhez kiadó ez 3 különnyíló szobás lakás. A lakáshoz 2 erkély, a házhoz pedig nagy belső zárt kert tartozik. A lakás bútorozottan kiadó, akár 3-4 személy számára is kényelmes méretű.

A MOM Parktól nem messze található az alábbi  2 különnyíló szobás, hallos, bútorozott és gépesített 2.emeleti lakás.
Innen a BME és az ELTE 25, a SZIE csupán 9 perc tömegközelkedéssel. A két külön nyíló szoba privát életteret biztosít, a hall viszont kellemes közösségi teret nyújt.

Hasonló adottságokkal rendelkezik ez a Széchényi-hegyen található lakás is. A kiadó ingatlan 47 nm-es két szobás, erkélyes. A házat közöshasználatú kert veszi körül, amit kertész tart rendben. Erre a szép kis kertre néz a lakás két különbejáratú szobája.

XI. kerületben, az Irinyi József utcában kiadó  ez a 3 szobás, igényesen felújított, bútorozott, gépesített lakás.  A lakásnak egy nagy nappalija és két hálószobája van. A ház egy percre található a villamos megállótól, az egyetemek innen akár sétával, de villamossal is alig pár perc alatt megközelíthetőek.

Ide kattintva, további kiadó egyetem közeli lakások között válogathatsz!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

Medence, ventilátor, légkondi - mindent vittek itthon a hőség ellen

Medence, ventilátor, légkondi - mindent vittek itthon a hőség ellen

A tartósan szélsőséges forróság nem csak a hőmérő higanyszálát tornázta fel, hanem az online vásárlási lázat is.

Rohamra felkészülni, olcsóbb lesz a benzin

Rohamra felkészülni, olcsóbb lesz a benzin

Szombattól ismét változik mind a benzin, mind a gázolaj nagykereskedelmi ára. 

© 2024 (v2.202102)