Balaton: szeretnél a yacht klub tagja lenni?

Ha a Balatonra gondolunk, sokunk fejében jelenik meg a kép a kikötőben ringatózó vitorlásokról – különösen most, hogy július 18-ától kezdődően zajlott le Európa leghosszabb tókerülő vitorlásversenye, a Kékszalag. Ezúttal a Balaton és a hajózás szerelmeseinek hoztunk egy kivételes ingatlan-ajánlatot!

Sok vitorlázónak meggyűlik a baja a vitorlása elhelyezésével, na meg azzal, hogy sok esetben csak más balatoni település kikötőjében tudja elhelyezni hajóját, nem pedig ott, ahol nyaralója van. Egészen ritka lehetőségnek számít, ha az ingatlan közvetlen közelében vásárolhatunk kikötőhelyet. Erre hoztunk most egy kiváló megoldást a balatoni hajózás szerelmeseinek.

Balatonlellén bukkantunk erre a prémium kategóriás villalakásra, közvetlenül a tóparton, a yachtklub területén. A hely különlegessége, hogy az ingatlantól néhány méterre kikötőhely is vásárolható, vagy hajóbérlésre is van lehetőség.

A Yachtclubban lakók kényelméről a helyben megtalálható rengeteg színvonalas szolgáltatás gondoskodik. Található itt gyermek és felnőtt medence, homokos partszakasz, panorámás spa, étterem és játszótér. A lakók védelméről pedig 0-24 órás biztonsági szolgálat gondoskodik.

A villalakás a földszinten található, 15 méterre a homokos vízparttól. Az amerikai konyhás- nappalis otthonhoz egy hálószoba és egy fürdőszoba tartozik. Így pároknak gyermekes családoknak ideális nyaralólakás.

Az apartmant teljesen berendezve kínálja a tulajdonos eladásra, ami magában foglal minden igényes berendezést a lakáson belül és kívül egyaránt.  A teraszon felül az apartman előtt található füves terület is rendelkezésre áll, ami lehetővé teszi, hogy a ház körül játszanak a gyerekek vagy más kellemes időtöltés helyszínéül szolgálhat.

A lakás hűtéséről-fűtéséről mennyezeti hűtő-fűtő berendezés gondoskodik, ami inverteres klímával egészül ki.

A kikapcsolódás itt teljes mértékben biztosított, a korábban említett szolgáltatások lehetővé teszik, hogy helyben minden szükséges elérhető legyen. Tökéletes lehetőség vitorlázóknak és családjuknak, kisgyermekesek számára pedig különösen jó választás, hiszen itt minden megtalálható, ami a gyermekek számára is élménnyé teszi az itt tartózkodást.


Nem csak a vitorlás helye biztosított tehát, de a parkolás miatt sem kell aggódni: egy saját használatú autóbeálló tartozik az ingatlanhoz, amely a vételár részét képezi.
A balatonlellei apartman nagyszerű lehetőséget kínál azoknak is, akik egyszerűen csak egy kiváló befektetést keresnek a Balaton környékén. Egy ilyen full extrás, szuper környezetben lévő ingatlanra hatalmas a kereslet, így rövid távú kiadás céljából biztos, sőt, értékálló befektetésnek ígérkezik.

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mészáros Lőrincék hivatalosan is újabb bankkal bővültek

Mészáros Lőrincék hivatalosan is újabb bankkal bővültek

AZ MBH Csoport ismét növekedett.

A fenyegetésnél többre lenne szükség, hogy csökkenjenek az üzemanyagárak

A fenyegetésnél többre lenne szükség, hogy csökkenjenek az üzemanyagárak

A kérdés, hogy a tavaly már megbukott ársapka jön vissza, vagy van más eszköz a magyar politikusok tarsolyában?

Közbeszerzést írt ki a BKK

Közbeszerzést írt ki a BKK

Több szerződés is lejár, ezek helyére keresnek újakat.

© 2023 (v2.202102)