Balaton: szeretnél a yacht klub tagja lenni?

Ha a Balatonra gondolunk, sokunk fejében jelenik meg a kép a kikötőben ringatózó vitorlásokról – különösen most, hogy július 18-ától kezdődően zajlott le Európa leghosszabb tókerülő vitorlásversenye, a Kékszalag. Ezúttal a Balaton és a hajózás szerelmeseinek hoztunk egy kivételes ingatlan-ajánlatot!

Sok vitorlázónak meggyűlik a baja a vitorlása elhelyezésével, na meg azzal, hogy sok esetben csak más balatoni település kikötőjében tudja elhelyezni hajóját, nem pedig ott, ahol nyaralója van. Egészen ritka lehetőségnek számít, ha az ingatlan közvetlen közelében vásárolhatunk kikötőhelyet. Erre hoztunk most egy kiváló megoldást a balatoni hajózás szerelmeseinek.

Balatonlellén bukkantunk erre a prémium kategóriás villalakásra, közvetlenül a tóparton, a yachtklub területén. A hely különlegessége, hogy az ingatlantól néhány méterre kikötőhely is vásárolható, vagy hajóbérlésre is van lehetőség.

A Yachtclubban lakók kényelméről a helyben megtalálható rengeteg színvonalas szolgáltatás gondoskodik. Található itt gyermek és felnőtt medence, homokos partszakasz, panorámás spa, étterem és játszótér. A lakók védelméről pedig 0-24 órás biztonsági szolgálat gondoskodik.

A villalakás a földszinten található, 15 méterre a homokos vízparttól. Az amerikai konyhás- nappalis otthonhoz egy hálószoba és egy fürdőszoba tartozik. Így pároknak gyermekes családoknak ideális nyaralólakás.

Az apartmant teljesen berendezve kínálja a tulajdonos eladásra, ami magában foglal minden igényes berendezést a lakáson belül és kívül egyaránt.  A teraszon felül az apartman előtt található füves terület is rendelkezésre áll, ami lehetővé teszi, hogy a ház körül játszanak a gyerekek vagy más kellemes időtöltés helyszínéül szolgálhat.

A lakás hűtéséről-fűtéséről mennyezeti hűtő-fűtő berendezés gondoskodik, ami inverteres klímával egészül ki.

A kikapcsolódás itt teljes mértékben biztosított, a korábban említett szolgáltatások lehetővé teszik, hogy helyben minden szükséges elérhető legyen. Tökéletes lehetőség vitorlázóknak és családjuknak, kisgyermekesek számára pedig különösen jó választás, hiszen itt minden megtalálható, ami a gyermekek számára is élménnyé teszi az itt tartózkodást.


Nem csak a vitorlás helye biztosított tehát, de a parkolás miatt sem kell aggódni: egy saját használatú autóbeálló tartozik az ingatlanhoz, amely a vételár részét képezi.
A balatonlellei apartman nagyszerű lehetőséget kínál azoknak is, akik egyszerűen csak egy kiváló befektetést keresnek a Balaton környékén. Egy ilyen full extrás, szuper környezetben lévő ingatlanra hatalmas a kereslet, így rövid távú kiadás céljából biztos, sőt, értékálló befektetésnek ígérkezik.

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Az előző havi megtorpanás után júniusban ismét gyorsult a mezőgazdasági termelői árak emelkedése: a felvásárlási árak a májusi 45,4 százalék után júniusban átlagosan 48,3 százalékkal voltak magasabbak az egy évvel korábbiaknál a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint.

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Országosan a legtöbb megyében és a főváros nagy részén is kitartanak az eladók az árak mellett, szinte alig engednek 2-3 százalékot. Kelet-Magyarországon viszont nőtt az alku mértéke.

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Erre és még sok más kérdésre keresték a választ legújabb Klasszis podcast műsorunkban kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő és Székely Sarolta felelős szerkesztő.

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Magyarország történetének eddigi legnagyobb beruházása valósul meg Debrecenben.

© 2022 (v2.202102)