Balaton: szeretnél a yacht klub tagja lenni?

Ha a Balatonra gondolunk, sokunk fejében jelenik meg a kép a kikötőben ringatózó vitorlásokról – különösen most, hogy július 18-ától kezdődően zajlott le Európa leghosszabb tókerülő vitorlásversenye, a Kékszalag. Ezúttal a Balaton és a hajózás szerelmeseinek hoztunk egy kivételes ingatlan-ajánlatot!

Sok vitorlázónak meggyűlik a baja a vitorlása elhelyezésével, na meg azzal, hogy sok esetben csak más balatoni település kikötőjében tudja elhelyezni hajóját, nem pedig ott, ahol nyaralója van. Egészen ritka lehetőségnek számít, ha az ingatlan közvetlen közelében vásárolhatunk kikötőhelyet. Erre hoztunk most egy kiváló megoldást a balatoni hajózás szerelmeseinek.

Balatonlellén bukkantunk erre a prémium kategóriás villalakásra, közvetlenül a tóparton, a yachtklub területén. A hely különlegessége, hogy az ingatlantól néhány méterre kikötőhely is vásárolható, vagy hajóbérlésre is van lehetőség.

A Yachtclubban lakók kényelméről a helyben megtalálható rengeteg színvonalas szolgáltatás gondoskodik. Található itt gyermek és felnőtt medence, homokos partszakasz, panorámás spa, étterem és játszótér. A lakók védelméről pedig 0-24 órás biztonsági szolgálat gondoskodik.

A villalakás a földszinten található, 15 méterre a homokos vízparttól. Az amerikai konyhás- nappalis otthonhoz egy hálószoba és egy fürdőszoba tartozik. Így pároknak gyermekes családoknak ideális nyaralólakás.

Az apartmant teljesen berendezve kínálja a tulajdonos eladásra, ami magában foglal minden igényes berendezést a lakáson belül és kívül egyaránt.  A teraszon felül az apartman előtt található füves terület is rendelkezésre áll, ami lehetővé teszi, hogy a ház körül játszanak a gyerekek vagy más kellemes időtöltés helyszínéül szolgálhat.

A lakás hűtéséről-fűtéséről mennyezeti hűtő-fűtő berendezés gondoskodik, ami inverteres klímával egészül ki.

A kikapcsolódás itt teljes mértékben biztosított, a korábban említett szolgáltatások lehetővé teszik, hogy helyben minden szükséges elérhető legyen. Tökéletes lehetőség vitorlázóknak és családjuknak, kisgyermekesek számára pedig különösen jó választás, hiszen itt minden megtalálható, ami a gyermekek számára is élménnyé teszi az itt tartózkodást.


Nem csak a vitorlás helye biztosított tehát, de a parkolás miatt sem kell aggódni: egy saját használatú autóbeálló tartozik az ingatlanhoz, amely a vételár részét képezi.
A balatonlellei apartman nagyszerű lehetőséget kínál azoknak is, akik egyszerűen csak egy kiváló befektetést keresnek a Balaton környékén. Egy ilyen full extrás, szuper környezetben lévő ingatlanra hatalmas a kereslet, így rövid távú kiadás céljából biztos, sőt, értékálló befektetésnek ígérkezik.

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kibertámadások mögé állhat a mesterséges intelligencia, félnek is a főnökök

Kibertámadások mögé állhat a mesterséges intelligencia, félnek is a főnökök

A mesterséges intelligencia kibertámadásai valós veszélyt jelenthetnek.

Gömbölyödik az OTP-s kassza, egy városnyi ember érkezett

Gömbölyödik az OTP-s kassza, egy városnyi ember érkezett

Jelentősen nőtt az új tagok száma az OTP Egészségpénztárnál. 

Új Lidl nyílik a Balaton-parton

Új Lidl nyílik a Balaton-parton

A balatonfűzfői Lidl közelében az Aldinak és a Pennynek is van boltja. 

Gyorsabban eljuthat a betegekhez a rák gyógyításának új módszere

Gyorsabban eljuthat a betegekhez a rák gyógyításának új módszere

Cégfelvásárlásokkal gyorsítja fel az AstraZeneca kínálatának bővítését a rák kezelését szolgáló új módszerek területén.

© 2024 (v2.202102)