Budapesti ikerházak: ezekért érdemes elhagyni a belvárost

Aki a főváros külső kerületeibe költözne egy szép kis házba, annak érdemes szétnéznie az ikerházak között is. Hoztunk most néhányat, amiért érdemes elhagyni a belvárost!

Sokan unják meg a zsúfolt lakótelepeket, a belváros zajos lakásait és döntenek úgy, hogy egy kjjebb eső kerületbe költöznek. Ilyenkor jó megoldás lehet egy ikerházrész, amihez jóval olcsóbban juthatunk hozzá, mint egy önálló családi házhoz. Cserébe egy belvárosi lakás árából, megvásárolhatnak egy szép kis házat praktikus méretű telekkel.

Ikerházak között keresgélve találunk néhány szuper újépítésű ingatlant, melyekkel duplán nyerünk. Leveszik az építkezés terhét a vállunkról és gyönyörű új otthonunkba első lakóként költözhetünk be.

Pestszentimrén találtuk ezt a új építésű ikerházat, melynek mindkét fele eladó. A két házfél teljesen elszeparált, külön telekrésszel, saját kapubejáróval rendelkezik. Itt a közös fal miatt sem kell aggódni, az épületek ugyanis csak a garázsokon keresztül vannak összeköttetésben.
A lakóterek 130 négyzetméteresek egyenként, ahol egy nagy nappalival és négy szoba kerül kialakításra.
A fűtésrendszer rendkívül modern és gazdaságos: mennyezeti infra fűtő filmek gondoskodnak láthatatlanul a melegről.
Bár a környék csendes, minden egy karnyújtásnyira van, autóval a belváros 15, tömegközlekedéssel 20 perc.

Idén adják át az alábbi új építésű Szemeretelepi házat is. A kétszintes ikerház mindkét fele eladó, melynek részei egyenként 140 nm-esek, hozzájuk tartozó 350 négyzetméteres telekkel.
A lakások nagyszerű elosztással rendelkeznek, két fürdőszobával, 4 szobával és nappalival pedig kényelmes otthona lehet családoknak is.
Az épület fűtését energiatakarékos infra fűtő filmmel oldják meg, a szobák hőmérséklete pedig külön szabályozható lesz. Közlekedés itt is nagyon jó, autóval a 4-es útról, tömegközlekedéssel akár vasúttal, akár busszal is elérhető, de helyben is biztosított minden szükséges. A közelben iskola, óvoda, egészségügyi intézmény, bevásárlási lehetőség és üzletközpont is van.

Azoknak, akik inkább használt házrészek iránt érdeklődnek is akadnak jó lehetőségek Budapesten.

A XVII. kerületi Madárdombon található ez a háromszintes ikerház is. Méretéből adódóan alkalmas akár két generáció számára is. A földszinten amerikai konyhás nappali kandallóval, fürdőszoba és egy hálószoba, az emeleten pedig három hálószoba és egy fürdőszoba található. A kényelemről klíma, a biztonságról pedig kamerás riasztórendszer gondoskodik.

Innen nem messze, Rákoskerten is találtunk egy jó lehetőséget, méghozzá egy 142 m2-es tetőtér beépítéses ikerházat.
A házat tavaly teljeskörűen felújították, így szinte olyan mintha új lenne. A 3+1 félszobás házhoz egy terasz és két erkély is tartozik. A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)