Budapesti ikerházak: ezekért érdemes elhagyni a belvárost

Aki a főváros külső kerületeibe költözne egy szép kis házba, annak érdemes szétnéznie az ikerházak között is. Hoztunk most néhányat, amiért érdemes elhagyni a belvárost!

Sokan unják meg a zsúfolt lakótelepeket, a belváros zajos lakásait és döntenek úgy, hogy egy kjjebb eső kerületbe költöznek. Ilyenkor jó megoldás lehet egy ikerházrész, amihez jóval olcsóbban juthatunk hozzá, mint egy önálló családi házhoz. Cserébe egy belvárosi lakás árából, megvásárolhatnak egy szép kis házat praktikus méretű telekkel.

Ikerházak között keresgélve találunk néhány szuper újépítésű ingatlant, melyekkel duplán nyerünk. Leveszik az építkezés terhét a vállunkról és gyönyörű új otthonunkba első lakóként költözhetünk be.

Pestszentimrén találtuk ezt a új építésű ikerházat, melynek mindkét fele eladó. A két házfél teljesen elszeparált, külön telekrésszel, saját kapubejáróval rendelkezik. Itt a közös fal miatt sem kell aggódni, az épületek ugyanis csak a garázsokon keresztül vannak összeköttetésben.
A lakóterek 130 négyzetméteresek egyenként, ahol egy nagy nappalival és négy szoba kerül kialakításra.
A fűtésrendszer rendkívül modern és gazdaságos: mennyezeti infra fűtő filmek gondoskodnak láthatatlanul a melegről.
Bár a környék csendes, minden egy karnyújtásnyira van, autóval a belváros 15, tömegközlekedéssel 20 perc.

Idén adják át az alábbi új építésű Szemeretelepi házat is. A kétszintes ikerház mindkét fele eladó, melynek részei egyenként 140 nm-esek, hozzájuk tartozó 350 négyzetméteres telekkel.
A lakások nagyszerű elosztással rendelkeznek, két fürdőszobával, 4 szobával és nappalival pedig kényelmes otthona lehet családoknak is.
Az épület fűtését energiatakarékos infra fűtő filmmel oldják meg, a szobák hőmérséklete pedig külön szabályozható lesz. Közlekedés itt is nagyon jó, autóval a 4-es útról, tömegközlekedéssel akár vasúttal, akár busszal is elérhető, de helyben is biztosított minden szükséges. A közelben iskola, óvoda, egészségügyi intézmény, bevásárlási lehetőség és üzletközpont is van.

Azoknak, akik inkább használt házrészek iránt érdeklődnek is akadnak jó lehetőségek Budapesten.

A XVII. kerületi Madárdombon található ez a háromszintes ikerház is. Méretéből adódóan alkalmas akár két generáció számára is. A földszinten amerikai konyhás nappali kandallóval, fürdőszoba és egy hálószoba, az emeleten pedig három hálószoba és egy fürdőszoba található. A kényelemről klíma, a biztonságról pedig kamerás riasztórendszer gondoskodik.

Innen nem messze, Rákoskerten is találtunk egy jó lehetőséget, méghozzá egy 142 m2-es tetőtér beépítéses ikerházat.
A házat tavaly teljeskörűen felújították, így szinte olyan mintha új lenne. A 3+1 félszobás házhoz egy terasz és két erkély is tartozik. A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Vitézy Dávid gratulált Karácsony Gergelynek

Hiába a majdnem döntetlen, elismerte vereségét.

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Karácsony Gergely az újraszámlálás után is első maradt

Nem tudta behozni a kihívó a jelenlegi polgármestert.

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

Tüntetésen követelte Karácsony Gergely, hogy legyenek tiszta választások

A Nemzeti Választási Iroda székházánál tartották a demonstrációt.

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Putyin újabb fegyvereket kér Észak-Koreától

Közben az oroszok fokozzák támadásaikat Harkivnál.

© 2024 (v2.202102)