Angyalföldön, új lakásban!

A XIII. kerület, annak is Angyalföld városrésze nem véletlenül olyan népszerű környék, hiszen sokan szeretnének olyan helyen lakni, ami viszonylag közel van a városközponthoz, jó a közlekedés, ugyanakkor a környezet zöld, csendes, nyugodt.

Angyalföldnek is különösen a Váci úthoz közeli részei számítanak értékesnek és keresettnek, ahol a jó közúti kapcsolat mellett a megújult 3-as metró is a környékbeliek rendelkezésére áll. A XIII. kerületnek talán ez a része változott a legnagyobbat az elmúlt 30 évben, a korábban itt álló gyárakat és munkástelepeket a Váci út mentén irodaházak és üzletközpontok, kicsit beljebb pedig, a zöld fasorokkal szegélyezett utcákon, új építésű lakóparkok sora váltotta fel. Ezek közé tartozik a Metrodom Madarász38 is, melynek kivitelezése már javában folyik.

A lakópark modern és letisztult, ugyanakkor kifejezetten karakteres, elegáns külsőt kapott, azonban talán ennél is nagyobb értéknek számít, a lakóépületek által közrefogott, zárt belső kert. Ennek a kialakítása igazán nem mindennapi, a több szintes belső udvarban például egy egész kis csúszdapark is helyet kapott a gyermekes családok örömére.

Az épület, illetve a lakások műszaki tartalma is kiemelkedő, a prémium szaniterek és csaptelepek, a beépített redőnytokok mellett, a ház fűtési rendszere is különösen modernnek számít. A fűtésről és a meleg víz előállításáról egy hibrid rendszer gondoskodik, melyben hagyományos gázüzeműek mellett a megújuló energiát használó, hőszivattyús kazánok gondoskodnak, a lehető leghatékonyabban együttműködve. Többek között ennek is köszönhető a lakópark kiváló, közel nulla energia felhasználású energetikai besorolása. Szintén a legmodernebb műszaki megoldások közé tartozik a beruházó részben saját fejlesztésű okosotthon-rendszere, mely többek között a lakások fűtését, világítását, energia felhasználását is ellenőrzi, irányítja.

A prémium műszaki megoldásokhoz hasonló színvonalú szolgáltatások társulnak. A portaszolgálat, a kamerarendszer ma már nem számít különlegességnek, a Metrodom Madarász38 lakóinak azonban egy teljesen berendezett fitneszterem, és szauna is a rendelkezésére áll majd. Emellett szintén a lakók kényelmét szolgálja a ház klubszobája is, ahol közösen lehet mecset nézni, csocsózni, játszani.

Bár a kivitelezés még csak a szerkezetépítési szakaszban jár, a lakópark átadása pedig csak jövő év végére várható, a ház és a környék népszerűségét mi sem jelzi jobban, hogy a ház 291 lakásából 179 már gazdára talált. Az érdeklődők a még meglévő 112 lakásból még így is széles választékból válogathatnak, mindenki megtalálhatja a kedvére való otthont.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Példátlan lépéssel próbálkozik a Nike

Példátlan lépéssel próbálkozik a Nike

Méretes az olimpiai büdzsé.

Orbán Viktor elmondta, mire kell összpontosítani Németországgal közösen

Orbán Viktor elmondta, mire kell összpontosítani Németországgal közösen

Egy csomagban a védelempolitika, a kereskedelem és az innováció. 

Az Aranyszarvassal méltóztatott tovább gyarapodni Mészáros Lőrinc földesúr birodalma

Az Aranyszarvassal méltóztatott tovább gyarapodni Mészáros Lőrinc földesúr birodalma

Czerván György fideszes képviselőnek is fontos lehet, hogy a felcsúti milliárdos sikeresen vigye tovább a céget.

© 2024 (v2.202102)