Angyalföldön, új lakásban!

A XIII. kerület, annak is Angyalföld városrésze nem véletlenül olyan népszerű környék, hiszen sokan szeretnének olyan helyen lakni, ami viszonylag közel van a városközponthoz, jó a közlekedés, ugyanakkor a környezet zöld, csendes, nyugodt.

Angyalföldnek is különösen a Váci úthoz közeli részei számítanak értékesnek és keresettnek, ahol a jó közúti kapcsolat mellett a megújult 3-as metró is a környékbeliek rendelkezésére áll. A XIII. kerületnek talán ez a része változott a legnagyobbat az elmúlt 30 évben, a korábban itt álló gyárakat és munkástelepeket a Váci út mentén irodaházak és üzletközpontok, kicsit beljebb pedig, a zöld fasorokkal szegélyezett utcákon, új építésű lakóparkok sora váltotta fel. Ezek közé tartozik a Metrodom Madarász38 is, melynek kivitelezése már javában folyik.

A lakópark modern és letisztult, ugyanakkor kifejezetten karakteres, elegáns külsőt kapott, azonban talán ennél is nagyobb értéknek számít, a lakóépületek által közrefogott, zárt belső kert. Ennek a kialakítása igazán nem mindennapi, a több szintes belső udvarban például egy egész kis csúszdapark is helyet kapott a gyermekes családok örömére.

Az épület, illetve a lakások műszaki tartalma is kiemelkedő, a prémium szaniterek és csaptelepek, a beépített redőnytokok mellett, a ház fűtési rendszere is különösen modernnek számít. A fűtésről és a meleg víz előállításáról egy hibrid rendszer gondoskodik, melyben hagyományos gázüzeműek mellett a megújuló energiát használó, hőszivattyús kazánok gondoskodnak, a lehető leghatékonyabban együttműködve. Többek között ennek is köszönhető a lakópark kiváló, közel nulla energia felhasználású energetikai besorolása. Szintén a legmodernebb műszaki megoldások közé tartozik a beruházó részben saját fejlesztésű okosotthon-rendszere, mely többek között a lakások fűtését, világítását, energia felhasználását is ellenőrzi, irányítja.

A prémium műszaki megoldásokhoz hasonló színvonalú szolgáltatások társulnak. A portaszolgálat, a kamerarendszer ma már nem számít különlegességnek, a Metrodom Madarász38 lakóinak azonban egy teljesen berendezett fitneszterem, és szauna is a rendelkezésére áll majd. Emellett szintén a lakók kényelmét szolgálja a ház klubszobája is, ahol közösen lehet mecset nézni, csocsózni, játszani.

Bár a kivitelezés még csak a szerkezetépítési szakaszban jár, a lakópark átadása pedig csak jövő év végére várható, a ház és a környék népszerűségét mi sem jelzi jobban, hogy a ház 291 lakásából 179 már gazdára talált. Az érdeklődők a még meglévő 112 lakásból még így is széles választékból válogathatnak, mindenki megtalálhatja a kedvére való otthont.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Egy lakás bérbeadása már nem biztos, hogy versenyképes a tíz éves fix állampapír 7,5 százalékos forinthozamával, ráadásul az ingatlanok ára is csökkenhet.

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Szeverodonyeckben az ukránok szerint komoly harcok folynak, Putyin nyugati államfőkkel tárgyalt.

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Nem tartják jogszerűnek a benzinturizmus ilyen jellegű megfékezését. 

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Erről a témáról, pályázatokról és több kutatás eredményéről esett szó a VIMOSZ legutóbbi konferenciáján.

© 2022 (v2.202102)