Ezek a hét legszebb otthonai!

Az Otthontérkép honlapot nézegetve sokszor találkozunk olyan teljes körűen felújított lakásokkal, amelyek látványosságukkal levesznek a lábunkról, őket megillethetné a hét legszebb otthona cím. A választott bútordarabok, dekorációs elemek, és színek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egy komplex, szépen kivitelezett otthont alakítsunk ki. Néhányan szakértők, tervezők segítségét veszik igénybe egy lakás megálmodásánál, de vannak olyan személyek is akik kreativitásukból merítve próbálnak egy különlegességet alkotni. Az eladó lakások közül most kiválogattunk néhány álomszép, magazinba illő otthont!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a lakások meghirdetéskor kiemelten fontos a fényképezés. Néha profi fotós segítségét vesszük igénybe, de bárki, akiben van fotós véna, készíthet megfelelő fényképet, végszükség esetén akár egy jobb telefonnal is, főként ha sok a természetes fény, vagy vannak erős lámpáink. Talán a legfontosabb a rendrakás, de ha hangulatosabbá akarjuk varázsolni a tereket, akkor elhelyezhetünk növényeket, színesebb és érdekesebb dekorációs tárgyakat is.

A fotó és a hirdetésben szereplő leírás nagyon lényeges, mivel ezekkel találkozik először a potenciális érdeklődő.

Íme tehát a hét legszebb otthonai.

Nézzük csak ezt a IX. kerület egyik legkedveltebb utcájában levő lakást, ahol a színek, a kivitelezés egyszerű – és mégis nagyszerű. A világos és élénk kék színt használva figyelemfelkeltő, intenzív látványt adnak a terek. Az 1 szobás szépség műszaki szempontból is fel lett újítva, az új nyílászárók kicserélése mellett újjáépítették a teljes víz-, csatorna- és villanyvezeték hálózatokat, valamint új burkolatokat és szanitereket kapott az összes helyiség.

Ráday utcai lakások

Ebben a lipótvárosi lakásban is hasonló kékes-zöldes árnyalat dominál, amelyeket sötétebb színekkel kontrasztban hangsúlyoznak. A másfél szobás ingatlan elhelyezkedésének és kinézetének köszönhetően befektetésre is alkalmas. A nagy méretű ablakok pedig napfényes tereket kínálnak az ott lakóknak.

Lipótvárosi lakások

Angyalföldön erre a felújított, másfél szobás lakásra találtunk. A trendinek számító mustársárga színű dekorációs elemek nagyon feldobják a lakás hangulatát. A környék ellátottsága és közlekedése is kedvező.

Béke tér

Ha klasszikusabb hangulatot teremtenénk, akkor úgy is kombinálhatjuk az új és régi stílust, mint ahogy ebben az angyalföldi lakásban is tették. A képeket nézve láthatjuk, hogy a beépített konyhai és egyéb szekrényekkel egészen praktikus helyeket alakíthatunk ki.

angyalföldi lakások

A XIII. kerületben maradva erre a letisztult stílusú Dagály utcai lakásra bukkantunk, amelynek lakberendezése a kényelem és a korszerűség jegyében áll. A lakásban különlegességeket is felfedezhetünk, mint például a Led világítás, bio kandalló, hangszigetelő fóliával ellátott ablaküveg és hasonlók.

XIII. kerület

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A határidő előtt leadták mindegyik, az olimpiai, világ, és Európa-bajnok úszónőhöz köthető cég beszámolóját.

© 2024 (v2.202102)