Modern villalakások Budáról

Aki budai luxuslakásra vágyik, nézzen szét az újépítésűek piacán, hiszen igazi különlegességeket találhat. Itt a luxus nem azokra a több száz lakásos társasházakra értendő, ahol a pénzünkért még privát szférát sem kapunk, hanem színvonalas, modern villalakásokra, melyekben csupán néhány lakás kerül kialakításra, egytől-egyig a legmagasabb minőségben.

A manapság egyre népszerűbb Budán Sasad városrész. Errefelé rengeteg gyönyörű, újszerű ház van, és sok új épül is.  A környék elegáns, csendes, de egyúttal könnyen megközelíthető is, a MOM Park és a BAH-csomópont is könnyen elérhető.

Itt épül számos modern villaépület exkluzív kivitelben, a minőségi életstílust és panorámát keresőknek.

Ebben a gyönyörű környezetben épülnek többek közt a Sasadi 176 lakásai is, szám szerint 5 darab, így igen exkluzív projektről beszélhetünk. A kellemes budai környék mellett, a házhoz tartozó parkosított, fákkal övezett közös használatú kert is gondoskodik a kikapcsolódásról, nyugalomról.

A 3-5 szobás lakások ezúttal is magas minőségű anyagokkal készülnek, a földszinti lakásokhoz privát kertkapcsolat, az első emeletiekhez impozáns méretű erkély a második emeleten elhelyezkedő lakáshoz pedig hatalmas terasz és jakuzzis privát tetőterasz tartozik

A tervezők és beruházok olyan környezetet és otthonokat álmodtak meg, ahol a magas minőségű építészeti megoldások jelentették az egyik fő szempontot. Ennek értelmében a lakásokban a legmodernebb mennyezeti hűtő-fűtő rendszer, illetve padlófűtés kombinációját alkalmazzák, valamint háromrétegű hőszigetelt üvegezést tartalmaz.

A kivitelező a lakásokat minőségi burkolattal és szaniterekkel felszerelve adja át, illetve a kényelem érdekében tulajdonosok a teremgarázsban elhelyezett parkolóhelyet a lakásból lifttel közelíthetik meg.

Tökéletes választás lehet azoknak, akik Budán exkluzív környéken, exkluzív épületben szeretnének élni és azoknak is akik, magas hozamot biztosító, értékálló befektetést keresnek.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Letette az esküt Magyarország 7. köztársasági elnöke, ezután mondott „székfoglaló” beszédet.

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Az ellenzék kivonult, de így is megválasztották az új köztársasági elnököt.

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A nemzetközi szemlélők is reagáltak a svéd NATO-belépés ratifikációjára.

© 2024 (v2.202102)