Minőségi élet Középső-Ferencvárosban

Az elmúlt években óriási változásokon ment keresztül, ennek hatására pedig a főváros egyik legnépszerűbb környékévé vált Középső-Ferencváros. Errefelé mutatunk most remek új építésű lakásokat.

A negyed ma is nagyon népszerű, mind a fejlesztők, mind a lakást keresők körében, több cég kínálatából is lehet válogatni.A sok lakóparkot átnézve megtaláltuk nem csak a kerület, de az egész város egyik legnagyobb, egységes arculattal rendelkező lakóingatlan fejlesztését.

A Vágóhíd, a Mester utca és a Máriássy utca által határolt területen 2010 óta épülnek sorra a City Home lakópark társasházai, a beruházást és a kivitelezést egy kézben összefogó Metrodom jelenleg már a 12-13. ütemeket építi!

Az eddig átadott több mint 1400 lakásos lakópark a két új társasházzal együtt közel 1800 lakásosra fog bővülni várhatóan közel 4000 embernek adva otthont. A lakásokon kívül új utcák, zöldterületek és egy játszótér is készült, hogy a lakók lehetőleg minél több mindent megtaláljanak helyben. Ezen kívül lesz egy Dunára panorámás tetőkert is, de erről még később részletesen írunk.

A City Home-ot nem véletlenül választotta ilyen sok ember új otthonául, a közeli egyetemek, a néhány percre lévő bevásárlóközpont, a tíz perc sétára lévő Milleniumi városnegyed, a Duna-part, igen közel esik a Népliget és az ottani stadion, a buszpályaudvar, a metrómegálló, valamint az amúgy is jó tömegközlekedés (példáuk az 1-es és 2-es villamosok és a Nagyvárad tér közelsége) egyaránt népszerűvé tették. A kívül színes, vidám épületek odabent igazi értékeket rejtenek, a házakba belépve elegáns előtereket, gyönyörűen parkosított belső kerteket, sőt, az idén átadott Máriássy utcai épületben szép egy kerti tavat is láthatnak az itt lakók.

A lakópark utolsó két, még építés alatt lévő üteme szintén több különlegességgel szolgál. A különleges hibrid fűtési rendszernek köszönhetően, melyben a megújuló energiát használó levegő-levegő hőszivattyús, illetve hagyományos gázüzemű kazánok működnek párhuzamosan, köszönhetik az épületek a közel nulla energiafelhasználású besorolásukat.

Itt már nem csak a lakásokba kerül a Metrodom saját okosotthon rendszere, hanem az egész lakóház fejlett informatikai rendszert kap, amelybe a lakásokon kívül a kaputelefonok és a liftek is integrálásra kerülnek.

A City Home többi házához hasonlóan, itt is kialakításra kerülnek a belső kertek, illetve a zöldtetők, a lakók szempontjából a legfőbb azonban az egyik legérdekesebb részletért a ház tetejére kell majd felmenni.

A 9. emelet feletti tetőt ugyanis teljes egészében a lakóközösség kapja meg, a tetőre telepített növényzettel tagolt teraszrendszer pihenést, szórakozást, kikapcsolódást, és természetesen csodálatos dunai panorámát kínál. A különböző teraszok az eltérő funkcióknak megfelelő felszerelést kapnak, lesz lehetőség jógázni, napozni, grillezni, a klubházban pedig tévézni, vagy játszani is.

Az épületben lévő 349 lakásból 152 már gazdára talált, a még szabad 197 lakás azonban így is teljes kínálatot nyújt a garzonoktól a penthouse-okig.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

Zelenszkij újra tisztogatásra kényszerül, a Kreml meg van győződve róla, hogy amerikai-ukrán támadás érte a Krím-félszigetet. Háborús összefoglaló. 

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Móra Mátéval, a Generali Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserével beszélgetett újságírónk, Vég Márton.

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Állítólag a Fidesz ECR-hez való csatlakozása is téma lesz.

© 2024 (v2.202102)