Albérlet: barátokkal egy lakásba – kisebb költséggel

A barátokkal való összeköltözés nagyon népszerű az egyetemisták körében, a jó hangulat és a közösségi élet mellett a szülők helyzetét is megkönnyít, hiszen jóval kedvezőbbek lesznek így a lakhatási költségek. Hoztunk most néhány szuper lehetőségeket kisebb baráti társaságoknak.

Az augusztus sok diák és szülő számára az albérlet kereséről szól, hiszen sokan döntenek inkább a lakásbérlés mellett szemben a kollégiummal, vagy a lakásvásárlással. Sajnos Budapesten jó környéken, jó áron találni kiadó lakást nem egyszerű. Erre jó megoldás lehet, ha összefogunk néhány baráttal, ismerőssel és közösen veszünk ki egy lakást. Ami nem csak anyagi megfontolásból jó döntés, de sok fiatal kifejezetten szeretne is barátokkal együtt élni. Összegyüjtöttünk most néhány nagyobb lakást, ami alkalmas lehet erre!

Válogatásunk első tagja ez az Örs Vezér tér 2 + 2 félszobás lakás, mely ideális összeköltözőknek. A lakás napfényes, teljesen felújított, 3 különnyíló szobával rendelkezik és szeptembertől költözhető.

Az alábbi lakást a XIII. kerületben találtuk, Az Árpád hídhoz és az 1-es villamos vonalához közel. A lakásban 3 külön bejáratú szoba található, melyek bútorozottak, így azonnal költözhető.

SOTÉ-soknak kiváló választás ez a IX. kerületi lakás, ami közvetlenül az egyetem mögött található és nappali+ 3 különnyíló szobával várja bérlőit. A lakás gyönyörűen felújított és berendezett és még egy tároló is tartozik hozzá.

A VII. kerületi Almássy téren található ez a 2 + 2 félszobás, galériás lakás, melyet idén újítottak fel és több fő számára is kényelmes lakhatást biztosít.

A Városliget közelében kiadó ez a 3 különnyíló szobás + hallos, erkélyes, klímás teljes körűen felújított lakás. Az ingatlan bútorozott, gépesített és lehetőség van udvari gépkocsibeálló igénylésére is.

Ha érdekelnek hasonló kiadó lakások, kattints ide!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)