30 millió körül: házak Szombathelyen

Szombathely, az ország egyik legrégibb és legnépszerűbb városa igazán jó lehetőségeket kínál. Az osztrák határ közelsége sok családot vonz a környékre, de sajnos nem mindenki engedhet meg magának egy tökéletes állapotban lévő, 50-100 milliós házat. Szerencsére bőven vannak jó lehetőségek 30 millió körüli áron errefelé, sőt ennek feléért tágas lakás is akad egy belváros közeli házban.

Szombathelyen, ebben a szép nyugat-magyarországi városban sem kell dúsgazdagnak lenni ahhoz, hogy jó helyen, jó adottságú lakásokat megcsípjünk. Persze a szerényebb árkategóriában inkább felújítandó lakásokat találunk, de sokkal jobban járunk egy belvároshoz közeli felújítandóval, mint egy kifogástalan állapotú, de rossz helyen lévő, rossz elosztású ingatlannal.

Ilyen például ez a nagy családi ház, ami a belvárostól 5 percre, csendes, nyugalmas részen épült. Hatamas előny, hogy a ház két külön bejáratú lakásból áll, így két generáció számára is tökéletes, de befektetési lehetőségnek is kiváló. A földszinti lakás 80 nm-es és 2 szobás, míg az emeleti lakás 70 nm-es és 4 szobával rendelkezik. A lakások akár külön-külön is megvásárolhatók, de egyben is jó lehetőséget kínál akár nagyobb családok számára is.

Szintén közel a belvároshoz, de ugyancsak kellemes, családi házas övezetben található ez a 90 négyzetméteres, nappali + 2 szobás családi ház. A házhoz kertre néző terasz, illetve garázs is tartozik.


Szombathely egyik legszebb és legkeresettebb részén, találtuk ezt a masszív építésú, 91 nm-es családi házat. A családi házban 2+1 félszoba található, az 543 négyzetméteres telken pedig még egy műhely is kialakításra került.

Ugyancsak jó helyen, a pláza szomszédságában – mégis karnyújtásnyira mindentől – épült ez a családi ház. A házhoz dupla garázs és sok tárolóhely is tartozik, illetve 3+2 félszobával rendelkezik, így tökéletes családi otthon, melyet tulajdonosai belülről már felújítottak esztétikailag.

 

Ha érdekelnek további családi házak Szombathelyről, kattints ide!


© 2021 (v2.202102)