Budához közel, mégis elérhető áron

A Budai agglomerációban, Budához közel, akad új építésű, gyönyörű elhelyezkedésű lakás bő 17,5 millió forintért is, pedig mindössze 20-30 percnyire vannak a lakások Kelenföldtől.

Amennyiben valaki Budán keres mostanában új vagy újszerű lakást, és egy ideje nem követte az árak alakulását, az megdöbbenve tapasztalhatja, hogy a minőségi lakások ára akár a XI. kerületben, akár kissé távolabb, Budaörsön, Törökbálinton vagy akár Biatorbágyon is igen megemelkedtek. Már egy kétgyermekes családnak alkalmas, város határán kívül lévő új, vagy újszerű lakás is nemritkán 40 millió forint körüli áron érhető el.
Akiknek ez az összeg meghaladja a lehetőségei felső határát, azoknak mindenképpen érdemes körülnézni egy-két településsel távolabb, mert itt már jóval kedvezőbb áron elcsíphető egy-egy, akár új, gyönyörű lakóparki lakás is.

Ezek közt keresgélve bukkantunk a Gesztenyés Lakókertre, amely Bicskén, a vasútállomástól sétatávolságra van (a közeljövőben pedig még közelebb lesz, mert az állomás felújításával gyalogos átjáró épül!), azaz akár Tatabányára, akár Budapestre nagyon gyorsan eljuthatunk vonattal, és persze az 1-es és M1-es út is közel van. Normál forgalom mellett autóval akár 20-25 perc alatt Budapest kapujához, azaz Kelenföldre érhetünk innen.
A lakásárak pedig igen barátiak: 17,54 millióért egyszobás, 21,97 millióért már kétszobás, új építésű lakáshoz juthatunk.

Mi több Bicske igen fejlett városában elképesztően sok intézmény helyben megtalálható, többek közt bölcsőde, óvoda, általános iskola, gimnázium, rendelő, polgármesteri és járási hivatal, művelődési ház, üzletek, éttermek. A városi uszoda és rendezvény park a település szívében kapott helyet, ez a Bicske Szíve Park.

A Gesztenyés Lakókert öt lakótömböt magába foglaló beruházás, melynek megvalósítása során négy 17 és egy 14 lakásos társasházi épület létesül ütemezett megvalósítással, egymástól kellően távol. A terület több mint 1 hektáros számos, 20-30 éves gesztenyefa, illetve nyárfa található itt, kellemes árnyékot adva a parkoló autóknak, az erkélyeknek, lakásoknak. A lakókert épülettel és parkolókkal nem fedett részein a belső, aszfalt burkolatú úthálózat mellett egy akácfa játszótér is szolgálja majd a lakók kényelmét.
Az egymás feletti szintek a tetőtér kivételével azonos elrendezést kapnak, a tetőtérben két nagyobb méretű lakás épül, tetőterasszal. A lakások mindegyike(!) rendelkezik erkéllyel, melyek mérete lakásonként eltérő. A lakásokhoz egy, a körülkerített területen elhelyezkedő felszíni parkoló és egy pinceszinti tároló tartozik, melyek külön-külön megvásárolhatók.

társasházi lakások

A cikk megjelenését a Gesztenyés Lakókert értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meddig tartják a tempót Matolcsy Györgyék?

Meddig tartják a tempót Matolcsy Györgyék?

Az MBH Bank várakozása szerint a félév végére lassabb ütemre válthat a kamatcsökkentés.

Milliárdos fejlesztés jön a Ganznál

Milliárdos fejlesztés jön a Ganznál

Forgógép üzletágában 4,65 milliárd forint értékű technológia fejlesztést indítottak.

L. Simon László máris üzent a Nemzeti Múzeum új főigazgatójának

L. Simon László máris üzent a Nemzeti Múzeum új főigazgatójának

Miután kedden kiderült, Demeter Szilárd nyerte a múzeum pályázatát.

Automatizálja hálózatfelügyeleti rendszereit a 4iG Csoport, elsőként a Vodafone-nál

Automatizálja hálózatfelügyeleti rendszereit a 4iG Csoport, elsőként a Vodafone-nál

Az innovatív megoldást elsőként a Vodafone Magyarországnál vezetik be.

© 2024 (v2.202102)