Új otthonok Budapesten, csak igényes családoknak!

Míg az ember egyedül, vagy a párjával él könnyebben köt kompromisszumokat otthonával kapcsolatban, családosan azonban nehezebb megtalálni a tökéletes lakást – különösen Budapesten. Most nekik hoztunk néhány remek lehetőséget!

Lehet, hogy aki korábban, fiatalabban, ki se tette volna a lábát a Budapesten belvárosból, mára már kertvárosi környezetre vágyik, akinek pedig a munkahely közelsége számított, ma már olyan helyre költözne, ahol van lehetősége kikapcsolódni. Egyértelmű, hogy gyermekekkel megváltoznak az igények is, de vajon találunk-e ezeknek megfelelő otthont a fővárosban?!
Jó hírünk van! Szerencsére van miből válogatni és mi el is hoztunk most néhány új építésű otthont, ami tökéletes választás lehet családoknak!

A XIV. kerületben, zöldövezeti környezetben épülnek a Paskal Garden lakásai. Itt helyben is kiváló lehetőségeket nyújt a szabadidő egészséges eltöltésére például a megújuló Rákos-patak környéke. Bár a belváros gyorsan és könnyen megközelíthető, mégis adott a kertvárosias környezet, ami tökéletes otthona lehet kis és nagyobb családoknak is.

Sok tehetősebb család választja lakóhelyéül Budát, a Kelenföldhöz közel eső Sasad pedig manapság az egyik legkedveltebb része. Itt épül kis lakásszámmal a Sasadi 176 villaépület, melyben 3-5 szobás luxuslakások kerülnek kialakításra, a minőségi életstílus kedvelőinek. A földszinti lakások saját kertkapcsolattal rendelkeznek, az első emeleti lakásokhoz nagy méretű erkély, a második emeletiekhez pedig nagy terasz és privát tetőterasz kapcsolódik.

A XIII. kerület mindig is kedvelt célpontja volt a családoknak, az itt épülő Citizen Park pedig szintén tökéletes választás nekik. Nem csak lakást, hanem komplex életteret nyújt az ideköltözőknek, belső kerttel és játszótérrel. A 30 és 130 négyzetméter közötti lakások kínálatában mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, akár CSOK igénybevételével is.

Az Újpesten épülő Metrodom Panoráma több szempontból is kiemelkedő. Egészen egyedülálló módon kapcsolja össze a modern, ég felé törő magasházakat és az élő természetet, a 17 emeletes tornyokból pedig lélegzet elállító panoráma tárul a lakók elé. A lakópark a Szent István térhez kapcsolódva alkotja az új, lokális városközpontot, ahol autóforgalom elől elzárt sétálóteret fog közre. Ez a sétálótér egyaránt kínál lehetőséget a pihenésre, a közösségi életre, illetve több korosztályos, modern játszóterével időtöltést a gyerekeknek és szülőknek.

A Mélytó lakópark Kőbánya méltán közkedvelt területén, parkosított környezetben a Mély-tó közvetlen közelében fekszik. Ebben a kellemes zöld környezetben nem csak jó környéket, de minden fontos szolgáltatást is megkapnak a lakók. A lakóparktól pár percre található iskola, óvoda, Újhegyi uszoda, bölcsőde, valamint nagyobb élelmiszerüzlet, zöldséges, posta, bank, és benzinkút egyaránt. A tárasházban pedig akár 5 szobás nagy családi lakást is vásárolhatunk.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)