Patinás épületben, luxus színvonalon

Pest valóban kiemelt helyén a VI. kerület diplomata negyedében, a Városligeti fasor és az Andrássy út között épülnek új, luxus szintű lakások. A házban az utolsó 4 lakás vásárolható meg az 5 százalékos, kedvezményes áfával, csak ez év végéig – ne maradjon le!

Az Andrássy út és környéke mindig is az elegancia szinonimája volt. A Kodály Körönd és a Bajza utcai kisföldalatti megállók környékén egymást érik a paloták, a nagykövetségek. Itt, egy gyönyörű, fákkal övezett nyugodt mellékutcában, a Benczúr utcában kínálnak most elegáns, újépítésű otthonokat. Az épület a patinás és a modern egyedülállóan lenyűgöző ötvözete, története magáért beszél.

Az ingatlanon 1879-ben a híres építész, Schulek Frigyes épít nyaralóépületet saját családja számára, majd 1905-ben az épületet Alpár Ignác tervei alapján bővítették. 1924-ben Vidor Emil, a szecesszió mestere készített terveket az épületet új szintekkel történő bővítésére. A ránk maradt épület története, építészeti minősége tehát átlagon felüli, megőrzése kötelességünk – így a friss a terveket a beruházó (a Pannónia Nyugdíjpénztár) a fentiek szellemében készítette el.

Egy ilyen épülethez természetesen minden egyes lakás esetén egyedi, a vevő igénye szerinti kivitelezés dukál. Mindez nem csupán a burkolatok, a szaniterek, a belső ajtók gondos kiválasztását jelenti, hanem az elektromos és gépészeti kialakítást, a válaszfalak mozgatását, illetve egyéb extra igények teljesítését is magába foglalja.

Aki most vásárol, nem csak a kedvezményes áfakulcs utolsó lehetőségét használhatja ki, hanem egy igen magas készültségű házban lehet lakástulajdonos, hiszen a kivitelezés az utolsó hajrához ért, nagy erőkkel megkezdődnek a belső kulcsrakész állapot elkészítéséhez szükséges munkálatok. A tapasztalt beruházó is megérezte az építőipari munkaerőhiányt, ám ennek ellenére nagy valószínűséggel tartható a befejezési határidő. Magyarán nem kell itt 1-2 évet várni a költözésre, mint a legtöbb más újlakás-projektnél. Várhatóan még idén év végén költözhetők lesznek a lakások!


Az épület lakásaiban elsőrangú lesz a benapozottság, illetve a belvárosi miliő ellenére nagyon tágas, szellős terek, valamint nagy üvegfelületek (ablakok, erkélyajtók, erkélykorlátok).
Ugyanakkor a jó elosztású lakásokban a legmodernebb hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés kerül beépítésre. Emellett beépített, távvezérléssel szabályozható alumínium redőnyök is az otthonok részét képezik.
A lakók kényelmét pedig – a belvárosban szintén ritkaság számba menő – teremgarázs biztosítja.
Egy luxusháznál az is fontos szempont, hogy az adott környéken egyedi legyen. Ez azonban nem csak a hagyományok (az épület története) és a legfelsőbb szintű kivitelezés, hanem amiatt is megvalósul, hogy a környéken ilyen átfogó, nagy volumenű lakásfejlesztés a közelmúltban nem volt és nem is nagyon várható. Az új, illetve újszerű, modern lakások tehát különlegességnek fognak számítani, így értékőrzésük mindenképpen garantált, magyarán befektetési céllal is remek választás egy ilyen otthonba beruházni.

Cikkünk megjelenését a projekt fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megvan az észak-koreai járványkezelés Müller Cecíliája

Megvan az észak-koreai járványkezelés Müller Cecíliája

Minden áldott nap az észak-koreai televízióban is, hogy beszámoljon a „lázas” betegekről és az újabb halálesetek számáról Észak-Koreában.

Aktív és erős magyar bankszektorra van szükség, ha le akarjuk körözni az EU-t

Aktív és erős magyar bankszektorra van szükség, ha le akarjuk körözni az EU-t

A Magyar Bankszövetség szerint az Európai Unió átlagát meghaladó gazdasági növekedéshez tovább kell erősödnie a bankszektor stabilitásának.

Kőkeményen odacsapna az oroszoknak Orbán Viktor lengyel barátja

Kőkeményen odacsapna az oroszoknak Orbán Viktor lengyel barátja

Mateusz Morawiecki hatodik szankciós csomagot javasol. 

Közel 2 milliárd forintos megbízást nyert el a 4iG

Közel 2 milliárd forintos megbízást nyert el a 4iG

Nagyértékű szerződés megkötéséről adtak ki tájékoztatást.

© 2022 (v2.202102)