Megújult városnegyed, jelentős felértékelődés

Az elmúlt években szinte újjászületett az immár metrómegállóval ellátott Rákóczi tér és környéke. Annak, aki a belvároshoz közel keres lakást, érdemes itt szétnéznie. A kiváló közlekedés mellett már hangulatos parkot és szuper lakásokat is találni errefelé, ráadásul jóval kedvezőbb áron, mint a belváros valamely felkapott utcájában. Mi is itt találtunk egy kitűnő adottságokkal rendelkező lakást, amely további felértékelődés elé nézhet.

A Rákóczi tér és környékéről elmondhatjuk, hogy Budapest azon részei közé tartozik, mely a legnagyobb átalakuláson ment keresztül az elmúlt években. Az egykor még rossz hírű tér mára a belváros egyik legkellemesebb környékévé alakult át, köszönhetően a 4-es metró új állomásának és az annak megépültét követő fejlesztéseknek, fejlődésnek. A további felértékelődés tehát nagyon valószínű.

Az alaposan megszépült tér kellemes parkkal, dísztóval és számtalan kedves vendéglátóhellyel várja az ideérkezőket. Emellett persze az sem elhanyagolható, hogy a metró mellett a 4-6-os villamos egyik megállója is itt található, így tömegközlekedés szempontjából is elképesztően jól ellátott környék. Errefelé, a szűken értelmezett belváros peremén, pedig akár jobb áron juthatunk hozzá egy szép lakáshoz, mint egy beljebb eső utcában. Ráadásul itt még mindig számíthatunk értéknövekedésre!

Itt a Rákóczi tér mögött, a Víg utcában találtuk ezt a 4. emeleti lakást, mely elhelyezkedésének köszönhetően rendkívül világos. A lakás elosztása nagyszerű, a nappali egy légtérben található az étkezővel, illetve a minden jól felszerelt konyhával, így tágas, kellemes teret kapnak a lakók. Ezen kívül még két hálószoba, kádas fürdőszoba és kamra található az így összesen 67 négyzetméteres frissen felújított lakásban.

A nappaliból az öt négyzetméteres erkélyre léphetünk ki, mely utcára néz, de kellemes nyugodt helyet biztosít akár a reggeli kávé elfogyasztására, akár a délutáni kikapcsolódásra. Bár a lakás rendkívül világos, a pihenés is biztosított, hiszen klímával és minden szoba redőnnyel felszerelt.

A társasház környékén minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges, de a kiváló közlekedési kapcsolatok a gyors és könnyű tömegközlekedést is lehetővé teszik a város minden pontjára. Tökéletes választás azoknak, akik a belváros környékén keresnek maguknak igényes otthont, vagy befektetési célból vásárolnának egy könnyen kiadható, magas hozamot biztosító ingatlant.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)