Isteni jó lehetőség az Istenhegyen…

Istenhegy Budapest egyik legmenőbb, legelegánsabb városrésze. A budai, zöldövezeti városrész egykor – 100-200 éve – csak egy városszéli hegyet és lejtőit jelentette, de mára igen sűrűn beépült, sőt, felkapottabb lett az Istenhegyen lakni, mint akár a neves Rózsadombon! Erre találtunk egy remek, jó árú, mégis csodálatos tetőteraszi panorámával bíró lakás-ajánlatot.

Érdekesség, hogy az Isten-hegy korábbi neve Barát-hegy vagy Pap-hegy volt. Azért, mert egykor a közelben állt egy kolostor, illetve a bélakúti apát tizedet szedett itt. Mai elnevezése Döbrentei Gábortól származik és 1847 óta hívják így.

Itt egymást érik az elegánsnál elegánsabb villák és a kis lakásszámú társasházak, és jobbára a fővárosi elit lakik errefelé.

Itt a XII. kerületi Istenhegyen bukkantunk erre az egyedi adottságokkal rendelkező lakásra. Egy 9 lakásos budai társasház 3. emeletén helyezkedik el ez a lakás, mely rendkívül világos, köszönhetően délnyugati tájolásának. Jelenleg 2 szoba található a lakásban, de lehetőség van még egy félszoba kialakítására is, így igazi családbarát, elegáns otthon varázsolható belőle!

Az ingatlan esztétikai felújítást igényel, ez tény. Viszont cserébe ezért, sokkal kedvezőbb áron juthatunk hozzá, mint a környék többi lakásához, ráadásul saját ízlésünkre is formálhatjuk. Ugyanakkor a nyílászárókat tulajdonosai – a nagyszoba kivételével – már mind kicserélték, valamint fűtése is korszerű gáz cirkóval megoldott.

A lakáshoz tartozik egy 6 négyzetméteres erkély, kilátással a fogaskerekűre, illetve a ház is rendelkezik egy körpanorámás tetőterasszal, ahonnan lenyűgöző panoráma tárul elénk.

A ház másik különlegessége amellett, hogy a közelben található a fogaskerekű, hogy saját zárt kijárata is van annak megállója felé.

Kiváló választás és ritka lehetőség azoknak, akik Budán, annak is az egyik legjobb, legelegánsabb, egyúttal a belső részkhez is közeli zöldövezetben szeretnének saját részre lakást venni, vagy azok számára, akik értékálló befektetést keresnek.

A cikk megjelenését a Balla Ingatlan, a lakás értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

Medence, ventilátor, légkondi - mindent vittek itthon a hőség ellen

Medence, ventilátor, légkondi - mindent vittek itthon a hőség ellen

A tartósan szélsőséges forróság nem csak a hőmérő higanyszálát tornázta fel, hanem az online vásárlási lázat is.

Rohamra felkészülni, olcsóbb lesz a benzin

Rohamra felkészülni, olcsóbb lesz a benzin

Szombattól ismét változik mind a benzin, mind a gázolaj nagykereskedelmi ára. 

© 2024 (v2.202102)