Angyalföld: nívós új lakások, nem csak befektetőknek!

Most hatalmas kedvezménnyel, remek konstrukcióval juthatunk hozzá Angyalföld egy-egy új lakásához. Mutatunk egy kiemelkedő minőségű, de jó árú lakásokkal hódító, már épülő társasházat.

Egy csöppet sem véletlen, hogy a XIII. kerület, illetve Angyalföld városrésze olyan népszerű Budapesten. A Váci út irodái, a remek – immár a felújított 3-as metróval is megtoldott – közlekedési kapcsolatok, a kitűnő bolti és intézményi ellátottság, és a gyönyörű, zöld kertvárosias rész mind-mind e kerület mellett szólnak.

Nem csoda, hogy ez a városrész a befektetők és az igényes lakók számára egyaránt az egyik legideálisabb választás. Talán a legnagyobb lakáspiaci áremelkedést, illetve az egyik legjobb hozamot biztosította az elmúlt években Angyalföld. És ez az egyik legkellemesebb környék is egyben mind a fiataloknak, mint a fiatal családoknak, és természetesen az idősebb generációknak is. Ha pedig ennyi minden egyben van, már csak álmaink lakását kell megkeresni a kerületben.

Az új építésű lakóházak közt böngészve akadtunk rá erre a friss lehetőségre, amely – és egyre ritkább lesz az ilyen – még a szuper-kedvezményes, öt százalékos áfával vásárolható meg ez év végéig! Pontosabban olyan egyedi fizetési ütemezésre van lehetőség, amellyel – törvényesen és szabályosan – maximálisan kihasználható lesz a csupán ez év végéig érvényes, igen jelentős lakásáfa kedvezmény. A dolog lényege, hogy akár 16 százalékos, az értékesebb lakásoknál akár 13 millió forintot jelentő kedvezményt a 2019-es befizetés arányának függvényében biztosítja a környéken nem kevés referenciával rendelkező beruházó. Nem árt tehát sietni, hogy a vásárlási szándékból döntés legyen, mert a kedvezményes lehetőségről decemberig dönteni kell!

Szerencsére tehát olyan projektről van szó, amely nem előzmények nélküli, így például már az új szomszéd társasház, a Kucsma utca 12. szám alatt is kiváló referenciát jelent, mi több: a Kucsma utcában a beruházónak immár ez az ötödik(!) társasháza lesz. A 10-es, 13-15-ös és a 11-es szám alatt is ugyanez a beruházó építette a remek kis utca szép, nívós társasházait. Így hát a minőség mellett az is visszavonhatatlanul megerősítést nyer, hogy a beruházó stabilan, pontosan teljesíti vállalásait, hiszen a három darab, teljesen elkészült házát már minden lakó boldogsággal és megelégedettséggel lakta be, míg a negyedikben is már csak néhány lakás keresi teljes értékű életre vágyó, igényes tulajdonosát.

A legnagyobb lehetőség pedig a várható, gyors felértékelődésben rejlik: mire jövő év végére elkészülnek a Kucsma 14 lakásai, addigra feltehetően jóval többet fognak érni, mint most! És nem csak az áfa növekedése, hanem a környék folyamatos felértékelődése miatt is.

Ez a városrész pedig remekül megközelíthető nem csak autóval, de kötött pályás villamosokkal vagy buszokkal is. Az épülő társasháztól pár percre van a 12 és 14-es villamos megállója, valamint a 20, 30, 30A, 226, 230-as buszok megállói. Sétatávolságra, 8 percre van az Angyalföld vasútállomás is, ahonnan a Nyugati és az Esztergom közt – Óbuda érintésével – járó zónázó, elővárosi vonatok érhetőek el. Ezen felül a környék infrastruktúrája kiemelkedő, hiszen pár száz méteren belül találhatóak óvodák, iskolák, játszóterek, bevásárlási és sportolási lehetőségek, mint például az Oxygén wellness; sőt az utca sarkán van a híres-neves Vanilin cukrászda is.

Fontos az is, hogy a Kucsma 14 társasház nem egy átlagos lakótömb, hanem egy élhető, szerethető, nyugodt és derűs ház: mindössze 22 lakást tartalmaz és egy irodahelyiséget, így közvetlen, harmonikus és meghitt viszonyt ápolhatnak egymással lakók. Természetesen lesz minden lakáshoz megvásárolható teremgarázs beálló és tároló, a lift pedig az összes szinten, egészen a parkolóktól a 4. emeletig fog járni. Ebben a nívós kategóriában a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat jár, az emeleti lakásokhoz pedig erkély; sőt, a legfelsőbb szinten tetőterasz is lesz. A kellemes, modern lakások mérete 39 m2-től 126 m2-ig terjed, így változatos kínálatból lehet válogatni. Egy szó, mint száz, irány a Kucsma utca, fedezze fel még ma ezt a nyugalmas, kiegyensúlyozott környéket!

A cikk a lakások értékesítőjének támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

© 2024 (v2.202102)