Csodás lehetőség Angyalföldön, most akár 10 milliós kedvezménnyel

A lakások befejezéséhez közeledve az okos vásárló mindig egy kicsit taktikázik: pontosabban vár, várakozik kicsit. Mire? Arra, hogy a még meglévő lakások közt jelentős kedvezménnyel találja meg a legjobbat. Mutatjuk: akár 10 milliót is „foghat” az, aki Angyalföldön keres most lakást.

Kedvezményt találtunk a XIII. kerület talán legjobb, még a központhoz közeli, de már madárcsicsergős, kertvárosi részén; nem is keveset: akár 10 millió forintot. Itt egy olyan, alacsony lakásszámú, családias társasházra bukkantunk, ahol 2020. augusztus 31.-ig a még szabad  lakások  jelentős kedvezménnyel vásárolhatók most meg.

Minden új építésű lakásra vadászó vevő tudja: a már épülő projekteknél most még számíthat kedvezményre, de mivel az építés nem lesz olcsóbb és a kínálat is drámaian szűkül (igen kevés új építésű társasházi projekt indul mostanság), így már ősszel közel sem biztos, hogy ilyen jó feltételekkel válogathat majd valaki a lakások közt, mint most, nem is beszélve a kínálatról. 

Mi most a XIII. kerületi Béke tértől mindössze három villamosmegállónyira, a Kucsma utcából hoztuk a friss akciós meglepetést.

Az akció keretében a Kucsma utca 14 alatti társasház lakásai akár 10 millió forintos árelőnnyel vásárolhatók meg – tudtuk meg a beruházótól.

Nézzük a részleteket: válassza ki álmai otthonát, és a 2020.-as befizetés arányának függvényében  a beruházó kedvezményt biztosít  a lakás árából. Minél többet fizet be valaki még 2020-ban, annál nagyobb árelőnyben részesül.

 

 

A lakások megvásárlásához a csok, a csok hitel vagy a babaváró támogatások is igénybe vehetők , illetve kapható ezekhez független hitelszakértői tanácsadás is.

Böngésszen az akcióban elérhető lakásaink között és minden ingatlannál megtalálja a kedvezmény mértékét megmutató táblázatot.

A további részletekért pedig keresse az értékesítő kollégákat a linken található elérhetőségen. És ne feledje: az akció csak 2020. augusztus 31-ig tart. 

De nézzük a házakat, hogy miről is van szó itt? Egy modern, kellemes megjelenésű, minőségi, és persze vadonatúj társasházról, amelyben már csak néhány lakás maradt azoknak, akik errefelé kutatnak nívós, ugyanakkor jó ár-érték arányú lakásokat.

Ezen új 4 emeletes, kis lakásszámú társasház nem előzmény nélküli az utcában, a Kucsma utcában a beruházónak immár ez az ötödik(!) társasháza , melynek átadása 2021. II. negyedévében várható. A 11-es, 13-15-ös 10-es és a most átadásra került 12-es szám alatt is ugyanez a beruházó építette az utca szép házait. Ebből is kitűnik: a beruházó pontosan teljesíti vállalásait, hiszen mind a négy már elkészült házát belakták a lakók.

Sokan nézelődnek erre akik Pest talán legjobban fejlődő része, a Váci út vonzáskörzetében szeretnének lakni vagy befektetni. Közel van ide a felújított 3-as metró és még közelebb  a Béke úton közlekedő, a Lehel térig járó és az egyes körvillamos vonalát is érintő 14-es villamos. Tehát idegeskedés-mentes bejutást és hazajutást nyújt azoknak is, akik esetleg nem autóval járnak. Az autósokat viszont a teremgarázs mellett az utcákban kényelmes parkolás is segíti.

Errefelé pedig kitűnő a boltok és intézmények elérhetősége: sok az üzlet, a szolgáltató és az intézmény. Tehát e gyönyörű, zöld kertvárosias részhez egyúttal ilyen remek közlekedés és ellátottság is társul. Mi több: uszoda és sportpálya is van a közelben, illetve modern parkok és játszóterek teszik még élhetőbbé ezt a környéket. Közel van ide az Oxygén wellness és a háztól pár lépés csak a híres Vanilin cukrászda.

Irány tehát a Kucsma utca: fedezze fel még ma ezt a nívós környéket!

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ettől kevesebb lesz a járatkésés? Drónvédelemre írt ki közbeszerzést a HungaroControl

Ettől kevesebb lesz a járatkésés? Drónvédelemre írt ki közbeszerzést a HungaroControl

A vállalat azt mondja, a fejlesztésnek semmi köze az extra késések kiküszöböléséhez.

Nagyot bukott a fideszes városvezetés Gárdonyban, de most ezerrel költekezik

Nagyot bukott a fideszes városvezetés Gárdonyban, de most ezerrel költekezik

Hirtelen új beruházások mellett döntöttek.

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

© 2024 (v2.202102)