Új építésű lakások Pest népszerű kerületeiből!

Mai válogatásunkban Pesti kerületekből hoztunk néhány kiváló új építésű projektet!

Ezúttal körülnéztünk a Pesti oldalon, mit vásárolhat, miből válogathat az, aki új építésű otthonba költözne. Hoztunk prémium új otthonokat a XIII. kerületből, környezet- és egészségkímélő otthonokat és sok más különlegességet!

Nézzük először a XIII. kerületet, ahol számtalan ígéretes beruházás vette kezdetét!

A Városliget közelében épülnek a Greenside lakásai, változatos méretben és elrendezésben. A kínálatban kis 1 szobás lakást és 5 szobás családi otthont is találunk. A közelben iskolák, egészségügyi intézmények, szórakoztató- és sportlétesítmények, valamint bevásárlóhelyek is találhatók.

Szintén itt a XIII. kerületben, a Kucsma utcában épül egy igényes, 22 lakásos társasház. A Kucsma 14 leendő lakóinak sem a városi életről, sem a nyugalomról nem kell lemondania, a villamos és a busz is csupán pár percre található innen, melyekkel könnyedén a belvárosba juthatnak. Ugyanakkor a környéken is megtalálható minden, ami a mindennapokhoz szükséges, például óvodák, iskolák, játszóterek, különböző bevásárlási és sportolási lehetőségek, és egy neves cukrászda is pár lépés.

Különleges lehetőséget kínál a Kartács utcai Magnólia Ház. Az egyedi stílusú saroképület a XIX. század építészeti hagyományait megőrizve épül az Árpád hídtól néhány perc sétára. A lakások belső hangulata is nagyban eltér a klasszikusan vett újépítésű lakásokétól, hiszen a nagy belmagasságnak köszönhetően a régi polgári lakások hangulatát adja vissza a legmodernebb megjelenésben.

A IX. kerület Középső-Ferencváros része is egyre népszerűbb a lakáskeresők körében. Errefelé a Sobieski János utcában épül egy Ökoház. A társasház tökéletes választás azoknak, akik olyan otthont keresnek, melyek energiatakarékosak, valamint környezet- és egészségkímélők.

A Metrodom Panoráma lakásai Újpesten, a Szent István térhez kapcsolódva épülnek. A lakópark egyik különlegessége, hogy egyedülálló módon kapcsolódik össze az épület és az élő természet. Ráadásul a 17 emeletes tornyokból lélegzetelállító kilátás nyílik a városra, illetve a Dunára, így elképesztő panorámában lesz része az ittlakóknak.

Válogatásunk utolsó tagja, a Mélytó lakópark a X. kerületben épül, méghozzá az Újhegyi úton csendes, békés környezetben. Errefelé iskola, óvoda, bölcsőde, valamint nagyobb élelmiszerüzlet, zöldséges, posta és bank is található. A változatos lakáskínálattal rendelkező lakóparktól pedig pár percre található a Kőbánya-Kispest metrómegálló, mely gyors közlekedést biztosít a belvárosba.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Ez történt az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Érdekes módszerrel derítették ki a kutatók, hogyan alakulhatott a nyári átlaghőmérséklet az elmúlt kétezer évben. 

© 2024 (v2.202102)