Otthon a lombkoronák között, Budapesttől nem messze

Annak, aki Budapesttől nem messze szeretne lakni, de mégis szeretne a természet közelében élni, jó alternatíva lehet az agglomeráció. A főváros környéki települések közül azonban nem könnyű kiválasztani, hogy melyik az ideális.

Hova költözzünk, hogy elég közel legyünk Budapesthez, ugyanakkor a természethez is? Budapesttől nem messze, hol van az átmenet a természet és a város között? Hol találunk olyan házat, ahonnan jó a közlekedés, mégis pár lépéssel az igazán jó levegőjű, csendes erdőben vagy épp a Duna-parton lehetünk?

Tahitótfalut sokan választják, hiszen gyönyörű természeti környezetben, részben a Szentendrei-szigeten, részben pedig a Pilis oldalában fekszik, és autóval akár 40 perc, busszal 1 óra alatt elérhető Budapest. Itt, a hegy oldalában találtunk egy családi házat, melynek lakótere egy magasságban van a fák lombjával, és ahonnan a Szentendrei-szigetre és a Dunára nyílik 180 fokos lenyűgöző panoráma.

A házat tulajdonosa saját részére építette úgy, hogy egy család számára tökéletes, sőt akár két generáció számára is kényelmes otthon legyen. A földszint, emelet + tetőtér elosztású családi ház alsó szintjén egy külön kis apartman kapott helyet, akár az idősebb szülők, akár a külön költözni vágyó fiatalok számára. Míg az emeleten és tetőtérben egy tágas, 4 hálószobás otthon vár egy nagy családot.

A ház a buszmegállótól mindössze 8 percre, egy csendes zsákutcában kapott helyet. Az utcáról nyílik a kétállásos garázs, a bejáratot pedig egy kis hídon lehet megközelíteni. A háznak kitűnő a tájolása, az utcáról nézve nem hivalkodó, belülről azonban minden helyisége és 3 hatalmas, fával burkolt terasza is a kert és a Duna felé panorámás.

A konyha hatalmas panorámaablakkal rendelkezik, és a tetőtérben helyet kapott hálószobák is mind erkélyesek. A ház tehát egy igazi „szanatórium”, minden ablakából és a kertből is a gyönyörű fákat látni és az elvehetetlen, lélegzetelállító kilátást a Dunakanyarra. És amennyire természetközeli, annyira környezetbarát is az épület, hiszen a kőzetgyapot szigetelésen és a hőszigetelt fa nyílászárókon kívül, faelgázosító kazán biztosítja a fűtést, és napkollektorok a melegvizet, így fenntartása is rendkívül gazdaságos.

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

Zelenszkij újra tisztogatásra kényszerül, a Kreml meg van győződve róla, hogy amerikai-ukrán támadás érte a Krím-félszigetet. Háborús összefoglaló. 

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Móra Mátéval, a Generali Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserével beszélgetett újságírónk, Vég Márton.

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Állítólag a Fidesz ECR-hez való csatlakozása is téma lesz.

© 2024 (v2.202102)