Otthon a lombkoronák között, Budapesttől nem messze

Annak, aki Budapesttől nem messze szeretne lakni, de mégis szeretne a természet közelében élni, jó alternatíva lehet az agglomeráció. A főváros környéki települések közül azonban nem könnyű kiválasztani, hogy melyik az ideális.

Hova költözzünk, hogy elég közel legyünk Budapesthez, ugyanakkor a természethez is? Budapesttől nem messze, hol van az átmenet a természet és a város között? Hol találunk olyan házat, ahonnan jó a közlekedés, mégis pár lépéssel az igazán jó levegőjű, csendes erdőben vagy épp a Duna-parton lehetünk?

Tahitótfalut sokan választják, hiszen gyönyörű természeti környezetben, részben a Szentendrei-szigeten, részben pedig a Pilis oldalában fekszik, és autóval akár 40 perc, busszal 1 óra alatt elérhető Budapest. Itt, a hegy oldalában találtunk egy családi házat, melynek lakótere egy magasságban van a fák lombjával, és ahonnan a Szentendrei-szigetre és a Dunára nyílik 180 fokos lenyűgöző panoráma.

A házat tulajdonosa saját részére építette úgy, hogy egy család számára tökéletes, sőt akár két generáció számára is kényelmes otthon legyen. A földszint, emelet + tetőtér elosztású családi ház alsó szintjén egy külön kis apartman kapott helyet, akár az idősebb szülők, akár a külön költözni vágyó fiatalok számára. Míg az emeleten és tetőtérben egy tágas, 4 hálószobás otthon vár egy nagy családot.

A ház a buszmegállótól mindössze 8 percre, egy csendes zsákutcában kapott helyet. Az utcáról nyílik a kétállásos garázs, a bejáratot pedig egy kis hídon lehet megközelíteni. A háznak kitűnő a tájolása, az utcáról nézve nem hivalkodó, belülről azonban minden helyisége és 3 hatalmas, fával burkolt terasza is a kert és a Duna felé panorámás.

A konyha hatalmas panorámaablakkal rendelkezik, és a tetőtérben helyet kapott hálószobák is mind erkélyesek. A ház tehát egy igazi „szanatórium”, minden ablakából és a kertből is a gyönyörű fákat látni és az elvehetetlen, lélegzetelállító kilátást a Dunakanyarra. És amennyire természetközeli, annyira környezetbarát is az épület, hiszen a kőzetgyapot szigetelésen és a hőszigetelt fa nyílászárókon kívül, faelgázosító kazán biztosítja a fűtést, és napkollektorok a melegvizet, így fenntartása is rendkívül gazdaságos.

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)