Örökpanorámás, környezetbarát otthon Budapest közelében

Aki szereti a természetet, annak fontos, hogy ne csak a közelében éljen, de otthona környezetbarát megoldásokkal is rendelkezzen. Ha nyugodt családi élettérre vágyunk, ami szinte beleolvad az erdőbe, mégis közel van a munkahelyünkhöz, nézzünk szét Budapest környékén is.

A Dunakanyar egy olyan szeglete hazánknak, ahol érdemes ilyen ingatlanok után kutatni. Az itteni házak egy része úgy épült, hogy akár körpanorámás otthonunk is lehet, és a természetes zöld környezetből könnyen és gyorsan beérhetünk Budapest északi csücskeibe: Óbudára vagy például a XIII. kerületbe, a Váci úti irodafolyosóra.

Bár van választék, olyan ingatlant, ami mindezen feltételeknek megfelel és még környezetbarát is, nem könnyű találni.

Mi azonban most rátaláltunk egy Budapest melletti, a Dunára, Szentendrei-szigetre  örökpanorámás házra, ami igényesen épített,  minden évszakban hangulatos, sőt még tágas terekkel, nagy és intimitást adó kerttel  is rendelkezik.

Az álomház Tahitótfalun a Budai oldalon épült, mindössze néhány perc sétára a központtól. A háromszintes családi ház földszinti részén egy külön apartman kapott helyet, mely a kertre nyílik, így két generáció számára is tökéletes az ingatlan.

Az utcáról közvetlenül az első szintet közelíthetjük meg, itt találjuk a kétállásos garázst, amibe profi automata kapun keresztül jutunk be. Ezen a szinten van az álom-panorámás konyha és étkező, tágas nappali, a fatüzelésű kandallóval.

Az emeleten vannak a hálószobák, itt már egyenesen a fák lombjának magasságából tekinthetünk a kanyargó Dunára és a Szentendrei-szigetre, tiszta időben akár a Mátráig is.

A tágas, nappali + 4 hálószobás, 2 fürdőszobás otthon ráadásul környezetbarát is, kőzetgyapot szigeteléssel és hőszigetelt fa ablakokkal rendelkezik, fűtését faelgázosító kazán, melegvíz ellátását napkollektorok biztosítják, így fenntartása is gazdaságos.

Minden helyiségéből és három, hatalmas, fával burkolt teraszáról is élvezhetjük a 180 fokos dunai látványt, ami páratlan élményt ad minden évszakban, minden hálószobájához tartozik erkély. A tágas, elvehetetlen panorámával rendelkező otthon egy csendes zsákutcában van, mégis közel az infrastruktúrához, ami a mindennapi életvitelt egyszerűsíti, könnyíti.

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Raktárakat és radarokat is szétlőttek az oroszok.

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Ezerszámra törölt repülőjáratok, akadozó banki rendszerek, pánik világszerte egy szoftverfrissítés miatt. De mit akartak javítani és mi jó származhat ebből?

© 2024 (v2.202102)