Nagyon jó áron is akad jó minőség Pesten

Aki új építésű, budapesti, jó közlekedésnél található, de nem belvárosi lakást keres, az döbbenten tapasztalhatja, hogy jellemzően akár 800-900 ezer forint közt is lehet a legtöbb jó adottságú, új építésű lakás négyzetméterára. Mi most azonban ennél jelentősen jobb áron egy kiváló elhelyezkedésű lakóparkra bukkantunk Dél Pesten, Kispest mellett. Már 30 milliótól egy szobás 40 nm-es, 36,3 milliótól pedig kétszobás 54 nm-es új lakás is kapható itt!

Pesten, a város déli részének egyik legkellemesebb helyén, Kispest határán, a XVIII. kerület városhoz igen közel eső, kötött pályás közlekedéssel is nagyon jól ellátott, mégis csendes és nyugodt részén gyönyörű, kertvárosias környezetben korábban két lakópark épült, de ebben a tömbben most készül – és pár hónapon belül készen is lesz – a harmadik, viszonylag kis lakásszámú társasház.

Sokan gondolják, hogy a XVIII. kerület a belvárostól messzebb esik. Igen, van ennek a kerületnek több, messzebb eső része is, de rengetegen elfelejtik, hogy e hatalmas kerületnek van egy, a városhoz kilométerben és percben is sokkal közelebb eső része, a Liptáktelep nevű kerületrész. Mi most erre kerestünk új lakásokat, és ráleltünk a Benedek 9 lakóparkra.

Azon túl, hogy a legtöbb intézmény, bevásárlási lehetőség közel van, a Határ úti 3-as metró megálló is mindössze negyed óra a közösségi közlekedéssel; ráadásul a kötött pályás 50-es villamossal. Ez azt jelenti, hogy ez a hét megálló a reggeli és a délutáni csúcsban sem több idő, mint máskor!

És akkor még egy tipp: mehetünk akár a modern elővárosi vasút Kispest megállójából is Kőbánya, Zugló, vagy a Nyugati Pályaudvar felé. Az előbbiek 9 és 14, de az utóbbi is mindössze 22 perc vonattal!

Magyarán a pesti belváros ide sokkal közelebb van, mint például számos olyan budai vagy újpesti helyszíntől, ahol ráadásul jóval-jóval drágábbak 700-800 ezer forintos négyzetmáterártól indulnak az új építésű lakások. Ezek ráadásul sok esetben nem is olyan csendes és nem olyan nyugodt helyen vannak, mint az a gyöngyszem, amelyre most találtunk rá.

A Benedek9 lakópark tehát az Üllői út Kispest felőli végéhez közel található. Nem messze a Lajosmizsei sorompótól és a közeli nagy CBA Remiz üzletháztól. De a ház azért is jó helyszín, mert Kispest és Pestszentlőrinc központjától egyaránt éppen csak pár-pár villamosmegállóra van – azaz mindenhez közel épül. Ráadásul zöld, kertvárosi, jó környezetben. Ahogy említettük: két, nemrég épült, minőségi lakóparkkal egy tömbben.

Az új, 36 lakásos épület hatalmas előnye a remek elhelyezkedése és ára mellett, hogy majdnem készen is van! Jövő tavaszra már mindenképpen költözhető lesz, így nem kell 1-1,5 vagy akár 2-2,5 évet is várni arra, hogy végre beköltözhessünk álmaink otthonába. Van itt kisebb, ráadásul kertkapcsolatos garzonlakás, nagyobb, sokgyermekes családoknak alkalmas lakás és a többség által keresett másfél-két szobás otthon is.

A társasház egy 3000 m2-es telekterületen épül, földszint + 4 emelet kialakításban (természetesen lifttel), összesen 36 lakással. A legkisebbek a 39 m2-es egyszobás garzonok, a legszélesebb otthonkínálatot a nappali + hálós kialakítású 45-55 m2-es lakások képezik, míg a legnagyobb ingatlanokban a nappali mellet 2 további szoba is megtalálható lesz, ezek 65-90 m2-esek. Fontos, hogy az összes emeleti lakóingatlan erkélyes kialakítású, a földszintiek pedig – a terasz mellett – saját, a lakástulajdonos által kizárólagosan használható kerttel is rendelkezni fognak.

Lényeges, hogy a benapozottság is nagyon jó: a nappali-konyha-étkező helyiségek jellemzően DNy-i tájolással bírnak, míg a hálók K-i vagy Ny-i tájolásúak. A biztonságos parkolást a telken belül, közvetlen a ház alatt, illetve mellett megépítésre kerülő 36 udvari beállóhely biztosítja, míg az épület földszintjének részeként kerül kialakításra az összesen 18 darab tároló helyiség.

A cikk megjelenését az ingatlanok értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Donyecknél sikeres az orosz gőzhenger, de ezt csak az oroszok állítják

Donyecknél sikeres az orosz gőzhenger, de ezt csak az oroszok állítják

Az ukránok állítólag könnyedén lőhetnek orosz területet is.

Olyan történt szombaton, amire sem az RTL, sem a TV2 nem számított

Olyan történt szombaton, amire sem az RTL, sem a TV2 nem számított

A magyarokat továbbra is egy vetélkedő tartja a markában, szombaton viszont meglepő győztes született a tévécsatornák harcában.

Több ezer ember vesz részt a mentésben Törökországban

Több ezer ember vesz részt a mentésben Törökországban

A magyarok már három személyt kihúztak a romok alól.

Matolcsy Györgyék rábólintottak: egyesülhet az MKB és a Takarékbank

Matolcsy Györgyék rábólintottak: egyesülhet az MKB és a Takarékbank

A pénzintézetekből létre jött Magyar Bankholding májustól alakítja ki arculatát.

© 2023 (v2.202102)