Értékálló, jövedelmező befektetés: az új lakás!

Nem csak következő új otthonunkat, hanem értékálló, magas hozamot biztosító befektetési lehetőségeket is bőven találunk az újépítésűek piacán. Mutatunk is néhányat.
Sok lakás cserél mostanában gazdát a fővárosban és környékén is, azonban nem mindenki saját célra keres új otthont.  Továbbra is magas azok száma, akik befektetési célból vásárolnak ingatlant. De milyen lakás nyújt a kiadhatóság és értéknövekedés szempontjából is igazán jó befektetési lehetőséget?

Például a korszerű, baj- és macera-mentes új lakások. Ezek között találni jó néhányat, melynek adottsági alapján tehát igen jövedelmező, egyúttal értékálló befektetésre tehetünk szert. Érdeme figyelembe venni első sorban az elhelyezkedésüket és a minőségi kivitelezést.

Hoztunk most néhány lehetőséget annak, aki ilyen lakást keres.

Befektetési szempontból nézve érdemes olyan helyen keresgélnünk, ahol várható még további, érezhető értéknövekedés. Ilyen például a belváros és a bulinegyed relatív közelségében, folyamatosan megújuló és dinamikusan fejlődő, egyre inkább felértékelődő környéken található Homok Társasház.  A központi elhelyezkedésnek köszönhetően a ház kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. A társasháztól pár perc sétára található a 4-es metró, a 4-6-os villamos, valamint a 99-es busz. A lakáskínálatban kényelmes garzonokat és kertkapcsolatos lakásokat is találunk.

Hasonló szempontokat figyelembe véve érdemes a felkapott IX. kerületben is körülnézni. Itt épül a kerület legnagyobb egységes arculattal rendelkező lakóparki projektje, a Metrodom City Home, melynek keretében egy kisebb új városnegyed jött eddig is létre.

A projekt során három lakótömb már átadásra került, most pedig megkezdődött a 4. és egyben utolsó szakasz is.  A lakópark különlegessége, hogy a társasházak mellett új utcák, üzletek, sok zöldterület, valamint egy zárt, a lakók által használható park és játszótér is található itt!

Az olyan népszerű, zöld kerületekben, mint a XIV. kerület is, ugyancsak érdemes befektetési célból lakást vásárolni. Kellemes, parkos környéken, mégis 5-10 perces sétára több közlekedési csomóponttól épül a Paskal Rose. A lakáskínálatban a kisebb lakásoktól a nagy családi otthonokig minden megtalálható, így bárki megtalálhatja a számára ideálisat.

X. kerület központjában épül a mediterrán hangulatú Tulipán Lakókert. A négyszintes épület víz-levegő hőszivattyús fűtéssel épül, törekedve a környezettudatosságra és az alacsony rezsiköltségre. Ráadásul a négyzetméterárak is nagyon jók!

 

Hoztunk egy lehetőséget azok számára is, akik a főváros zajától kicsit távolabb mégis elérhető távolságban – és kitűnő áron – vásárolnának lakást.

A Győr-Budapest vasútvonal mentén fekvő településen, Bicskén épül az öt lakótömböt magába foglaló Gesztenyés Lakókert. A gesztenyefákkal beültetett több mint 1 hektáros területen épülő, egymástól élhető távolságban elhelyezkedő épületekben mindenki megtalálhatja a számára ideális méretű és elrendezésű lakást.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Egy lakás bérbeadása már nem biztos, hogy versenyképes a tíz éves fix állampapír 7,5 százalékos forinthozamával, ráadásul az ingatlanok ára is csökkenhet.

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Szeverodonyeckben az ukránok szerint komoly harcok folynak, Putyin nyugati államfőkkel tárgyalt.

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Nem tartják jogszerűnek a benzinturizmus ilyen jellegű megfékezését. 

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Erről a témáról, pályázatokról és több kutatás eredményéről esett szó a VIMOSZ legutóbbi konferenciáján.

© 2022 (v2.202102)