Értékálló, jövedelmező befektetés: az új lakás!

Nem csak következő új otthonunkat, hanem értékálló, magas hozamot biztosító befektetési lehetőségeket is bőven találunk az újépítésűek piacán. Mutatunk is néhányat.
Sok lakás cserél mostanában gazdát a fővárosban és környékén is, azonban nem mindenki saját célra keres új otthont.  Továbbra is magas azok száma, akik befektetési célból vásárolnak ingatlant. De milyen lakás nyújt a kiadhatóság és értéknövekedés szempontjából is igazán jó befektetési lehetőséget?

Például a korszerű, baj- és macera-mentes új lakások. Ezek között találni jó néhányat, melynek adottsági alapján tehát igen jövedelmező, egyúttal értékálló befektetésre tehetünk szert. Érdeme figyelembe venni első sorban az elhelyezkedésüket és a minőségi kivitelezést.

Hoztunk most néhány lehetőséget annak, aki ilyen lakást keres.

Befektetési szempontból nézve érdemes olyan helyen keresgélnünk, ahol várható még további, érezhető értéknövekedés. Ilyen például a belváros és a bulinegyed relatív közelségében, folyamatosan megújuló és dinamikusan fejlődő, egyre inkább felértékelődő környéken található Homok Társasház.  A központi elhelyezkedésnek köszönhetően a ház kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. A társasháztól pár perc sétára található a 4-es metró, a 4-6-os villamos, valamint a 99-es busz. A lakáskínálatban kényelmes garzonokat és kertkapcsolatos lakásokat is találunk.

Hasonló szempontokat figyelembe véve érdemes a felkapott IX. kerületben is körülnézni. Itt épül a kerület legnagyobb egységes arculattal rendelkező lakóparki projektje, a Metrodom City Home, melynek keretében egy kisebb új városnegyed jött eddig is létre.

A projekt során három lakótömb már átadásra került, most pedig megkezdődött a 4. és egyben utolsó szakasz is.  A lakópark különlegessége, hogy a társasházak mellett új utcák, üzletek, sok zöldterület, valamint egy zárt, a lakók által használható park és játszótér is található itt!

Az olyan népszerű, zöld kerületekben, mint a XIV. kerület is, ugyancsak érdemes befektetési célból lakást vásárolni. Kellemes, parkos környéken, mégis 5-10 perces sétára több közlekedési csomóponttól épül a Paskal Rose. A lakáskínálatban a kisebb lakásoktól a nagy családi otthonokig minden megtalálható, így bárki megtalálhatja a számára ideálisat.

X. kerület központjában épül a mediterrán hangulatú Tulipán Lakókert. A négyszintes épület víz-levegő hőszivattyús fűtéssel épül, törekedve a környezettudatosságra és az alacsony rezsiköltségre. Ráadásul a négyzetméterárak is nagyon jók!

 

Hoztunk egy lehetőséget azok számára is, akik a főváros zajától kicsit távolabb mégis elérhető távolságban – és kitűnő áron – vásárolnának lakást.

A Győr-Budapest vasútvonal mentén fekvő településen, Bicskén épül az öt lakótömböt magába foglaló Gesztenyés Lakókert. A gesztenyefákkal beültetett több mint 1 hektáros területen épülő, egymástól élhető távolságban elhelyezkedő épületekben mindenki megtalálhatja a számára ideális méretű és elrendezésű lakást.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

© 2024 (v2.202102)