Értékálló, jövedelmező befektetés: az új lakás!

Nem csak következő új otthonunkat, hanem értékálló, magas hozamot biztosító befektetési lehetőségeket is bőven találunk az újépítésűek piacán. Mutatunk is néhányat.
Sok lakás cserél mostanában gazdát a fővárosban és környékén is, azonban nem mindenki saját célra keres új otthont.  Továbbra is magas azok száma, akik befektetési célból vásárolnak ingatlant. De milyen lakás nyújt a kiadhatóság és értéknövekedés szempontjából is igazán jó befektetési lehetőséget?

Például a korszerű, baj- és macera-mentes új lakások. Ezek között találni jó néhányat, melynek adottsági alapján tehát igen jövedelmező, egyúttal értékálló befektetésre tehetünk szert. Érdeme figyelembe venni első sorban az elhelyezkedésüket és a minőségi kivitelezést.

Hoztunk most néhány lehetőséget annak, aki ilyen lakást keres.

Befektetési szempontból nézve érdemes olyan helyen keresgélnünk, ahol várható még további, érezhető értéknövekedés. Ilyen például a belváros és a bulinegyed relatív közelségében, folyamatosan megújuló és dinamikusan fejlődő, egyre inkább felértékelődő környéken található Homok Társasház.  A központi elhelyezkedésnek köszönhetően a ház kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. A társasháztól pár perc sétára található a 4-es metró, a 4-6-os villamos, valamint a 99-es busz. A lakáskínálatban kényelmes garzonokat és kertkapcsolatos lakásokat is találunk.

Hasonló szempontokat figyelembe véve érdemes a felkapott IX. kerületben is körülnézni. Itt épül a kerület legnagyobb egységes arculattal rendelkező lakóparki projektje, a Metrodom City Home, melynek keretében egy kisebb új városnegyed jött eddig is létre.

A projekt során három lakótömb már átadásra került, most pedig megkezdődött a 4. és egyben utolsó szakasz is.  A lakópark különlegessége, hogy a társasházak mellett új utcák, üzletek, sok zöldterület, valamint egy zárt, a lakók által használható park és játszótér is található itt!

Az olyan népszerű, zöld kerületekben, mint a XIV. kerület is, ugyancsak érdemes befektetési célból lakást vásárolni. Kellemes, parkos környéken, mégis 5-10 perces sétára több közlekedési csomóponttól épül a Paskal Rose. A lakáskínálatban a kisebb lakásoktól a nagy családi otthonokig minden megtalálható, így bárki megtalálhatja a számára ideálisat.

X. kerület központjában épül a mediterrán hangulatú Tulipán Lakókert. A négyszintes épület víz-levegő hőszivattyús fűtéssel épül, törekedve a környezettudatosságra és az alacsony rezsiköltségre. Ráadásul a négyzetméterárak is nagyon jók!

 

Hoztunk egy lehetőséget azok számára is, akik a főváros zajától kicsit távolabb mégis elérhető távolságban – és kitűnő áron – vásárolnának lakást.

A Győr-Budapest vasútvonal mentén fekvő településen, Bicskén épül az öt lakótömböt magába foglaló Gesztenyés Lakókert. A gesztenyefákkal beültetett több mint 1 hektáros területen épülő, egymástól élhető távolságban elhelyezkedő épületekben mindenki megtalálhatja a számára ideális méretű és elrendezésű lakást.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Az ellenzék kivonult, de így is megválasztották az új köztársasági elnököt.

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A nemzetközi szemlélők is reagáltak a svéd NATO-belépés ratifikációjára.

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Véget ért a hosszas huzavona, megszavazta az Országgyűlés Svédország NATO-csatlakozásának ratifikációját.

© 2024 (v2.202102)