A gyönyörű, belső medencés házak ősszel is várnak!

Most, hogy itt a nyakunkon a hűvösebb ősz, jó időre búcsút veszünk a nyaralóktól és – a szerencsésebbek – a saját stranddal, medencével rendelkező házaiktól. Szép medencéket azonban nem csak a kertben, hanem a luxusházak wellness részlegén is találunk. Most hoztunk néhány gyönyörű belső medencés házat!

Nyári sorozatainkban sokszor mutattunk szebbnél szebb medencés házakat, ahol szívesen napoznánk a nagy melegben. Most, hogy beköszöntöttek a hűvösebb napok sem kell lemondani a medencézésről, legalábbis az alábbi, belső medencékkel csábító luxus-szintű családi házakban biztos nem.

Válogatásunk első tagját a XII. és a XI. kerület határánál, jó tömegközlekedési adottságok közelében, mégis csendes utcában találtuk. Az 500 négyzetméteres villa gyönyörűen parkosított telken helyezkedik el és részben megújuló energia felhasználása mellett üzemeltethető. A nappalit és a wellness részleget egy hatalmas, kétoldalú, üvegezett, gránit kandallóval választották el.

A wellness részlegen ellenáramoltatóval felszerelt, fűthető belső medence, kisebb gyermekmedence, kondi terem, finn szauna, valamint hideg vizes merülő medence található – akár egy wellness hotelben…

Budaörsön találtuk az alábbi luxus családi házat, mely az Odvas hegy lábánál fekszik. A családi ház több generáció együttélésére is tökéletesen alkalmas, összesen 3 szinten helyezkedik el és 2 külön álló lakásból áll. A ház alagsori részén többek között egy gyönyörű wellness részleg is helyet kapott, ugyancsak belső medencével és szaunával.

Dabas új építésű részén található ez a minden igényt kielégítő öko-luxus családi ház. A három szintes ház legalsó szintjénalakították ki az egyiptomi hangulatú wellness részleget, mely 150 cm mély medencével, pihenőágyakkal rendelkezik, illetve található itt még szaunának kialakított hely, egy zuhanykabin, valamint mosdó is.

Érden, természetvédelmi terület közelében épült ez a 6 szobás családi ház, mely sok egyéb más extra mellett, külső és belső medencével is rendelkezik. A wellness részlegen ellenáramoltatóval, hát- és nyakmasszázzsal felszerelt úszómedence, infraszauna és konditerem található.

Már csak a lottó ötöst (vagy hatost) kell megnyerni. Nem igaz!?


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)