A gyönyörű, belső medencés házak ősszel is várnak!

Most, hogy itt a nyakunkon a hűvösebb ősz, jó időre búcsút veszünk a nyaralóktól és – a szerencsésebbek – a saját stranddal, medencével rendelkező házaiktól. Szép medencéket azonban nem csak a kertben, hanem a luxusházak wellness részlegén is találunk. Most hoztunk néhány gyönyörű belső medencés házat!

Nyári sorozatainkban sokszor mutattunk szebbnél szebb medencés házakat, ahol szívesen napoznánk a nagy melegben. Most, hogy beköszöntöttek a hűvösebb napok sem kell lemondani a medencézésről, legalábbis az alábbi, belső medencékkel csábító luxus-szintű családi házakban biztos nem.

Válogatásunk első tagját a XII. és a XI. kerület határánál, jó tömegközlekedési adottságok közelében, mégis csendes utcában találtuk. Az 500 négyzetméteres villa gyönyörűen parkosított telken helyezkedik el és részben megújuló energia felhasználása mellett üzemeltethető. A nappalit és a wellness részleget egy hatalmas, kétoldalú, üvegezett, gránit kandallóval választották el.

A wellness részlegen ellenáramoltatóval felszerelt, fűthető belső medence, kisebb gyermekmedence, kondi terem, finn szauna, valamint hideg vizes merülő medence található – akár egy wellness hotelben…

Budaörsön találtuk az alábbi luxus családi házat, mely az Odvas hegy lábánál fekszik. A családi ház több generáció együttélésére is tökéletesen alkalmas, összesen 3 szinten helyezkedik el és 2 külön álló lakásból áll. A ház alagsori részén többek között egy gyönyörű wellness részleg is helyet kapott, ugyancsak belső medencével és szaunával.

Dabas új építésű részén található ez a minden igényt kielégítő öko-luxus családi ház. A három szintes ház legalsó szintjénalakították ki az egyiptomi hangulatú wellness részleget, mely 150 cm mély medencével, pihenőágyakkal rendelkezik, illetve található itt még szaunának kialakított hely, egy zuhanykabin, valamint mosdó is.

Érden, természetvédelmi terület közelében épült ez a 6 szobás családi ház, mely sok egyéb más extra mellett, külső és belső medencével is rendelkezik. A wellness részlegen ellenáramoltatóval, hát- és nyakmasszázzsal felszerelt úszómedence, infraszauna és konditerem található.

Már csak a lottó ötöst (vagy hatost) kell megnyerni. Nem igaz!?


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)