Hangolódjunk romantikus rönkházakkal az őszre!

Most már tényleg lassan vége az októberi nyárnak, így, a hideg közeledtével, egyre többen vágyunk hétvégente egy romantikus erdei faházba, közel a természethez. Pedig akár az év minden napján élvezhetnénk a rönkházak nyújtotta előnyöket és egyedi hangulatot. Hangolódjunk most az igazi őszre szebbnél-szebb rönkházakkal!

Sokan annyira megszeretik a hangulatos faházak egyedi atomszféráját, hogy otthonukat is fából építik meg. A faházakon belül is önálló kategóriát képviselő rönkházaknak pedig rengeteg előnye van. Persze amellett, hogy rendkívül látványosak.

Gondolta volna, hogy kiváló hang- és hőszigetelőképessége, vagy a gyors elkészülési ideje mellett még egészséges is ilyen házban lakni? A rönkházak ugyanis bizonyítottan jótékony hatással vannak az egészségre, hiszen lakóinak állandó aromaterápiában van részünk, ami állandó pozitív hatást gyakorol a légzőszervekre, illetve olyan komoly betegségek kialakulásának esélyét is minimálisra csökkenti, mint az asztma vagy az allergia.

Budapesten is élhetünk egy gyönyörű rönkházban, például Óbuda panorámás, északi lejtőjén. A ház kétszintes, három hálószoba és dolgozószoba is található benne. A fűtésről norvég Nobo panelek mellett, hangulatos kályha gondoskodik. És a mai árviszonyok mellett a ház még a megfizethető kategóriába eshet a tehetősebb budai átlagembereknek is.

Nagycsepelyen, közel Balatonszemeshez helyezkedik el ez a 7 hektáros birtok, melyen erdő, hatalmas horgász-tó, kis sziget, csörgedező patak, mező, valamint egy 140 nm-es rönkház található. A házban tágas nappalit – Toszkánából származó konyhát – étkező részt, fürdőszobát, 4 hálószobát és egy fedett teraszt alakítottak ki, ahol szauna gondoskodik a kikapcsolódásról.

Dobogókőn, Pilisszentkereszt közelében épült az alábbi rönkház, egy nagy, fél hektáros teleken. A 200 nm-es ház alsó szintjén egy hatalmas galériás nappali, hálószoba, 2 fürdőszoba, az emeleten pedig két külön nyíló szoba található saját gardróbbal. A kertben hangulatos sütögető, valamint a jakuzzis terasz várja a lakókat.

Noszvajon is találtunk egy szép rönkházat, méghozzá a tó közelében, nyugodt környezetben. A háromszintes házban teraszkapcsolatos konyha és nappali, 2 fürdőszoba, 2 hálószoba található. Az alagsorban egy közösségi helyiséget építettek ki, melyben többek között beépített bárpult is megtalálható. Sok egyéb extra mellett egy 4 személyes jakuzzi is gondoskodik a kikapcsolódásról.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Szerencsétlen lúzerek vagy az élet császárai: mi lesz ezzel a generációval?

Szerencsétlen lúzerek vagy az élet császárai: mi lesz ezzel a generációval?

Egyre több Z generációs fiatal marad a mamahotelben, mert még nem áll készen az önálló életre. A döntés hátterében álló lehetséges okokat vettük számba.

Orbán Viktornak előbb-utóbb vissza kell érkeznie Magyarországra, ha győzni akar 2026-ban - véli Závecz Tibor

Orbán Viktornak előbb-utóbb vissza kell érkeznie Magyarországra, ha győzni akar 2026-ban - véli Závecz Tibor

A ZRI Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet alapító-ügyvezetője volt a Klasszis Klub vendége. 

Még várni kell a nagy ukrán ellentámadásra

Még várni kell a nagy ukrán ellentámadásra

Lengyelország is készülődik. Háborús hírek.

Kiderült, hogy miben értenek egyet a fideszesek és a tiszások

Kiderült, hogy miben értenek egyet a fideszesek és a tiszások

Sokan viszont pont az ellenkezőjét gondolják.

© 2024 (v2.202102)