Hihetetlen luxus a Corvin Negyed közelében

Ámulatba ejtően szép nagypolgári luxuslakás került a piacra nemrég. A körútnál A Corvin Negyed közelében, minden földi jóval felszerelt, 120 négyzetméteres nagypolgári álom otthon keres most gazdát.

Egy nyugati vagy ázsiai sztár-város belsőbb részein lakni mindig is kiváltság volt. A filmek sikeres, menő szereplőit pedig sohasem egy-egy külvárosi lakótelepre képzeljük, igaz? Budapest szerepének az előző években történt látványos felértékelődésével pedig nálunk is egészen más ligába kerültek a nyüzsgőbb, belső részek lakásai.

Errefelé, az igazán menő otthonok közt néztük most szét, és találtunk rá erre az igazán elegánsan felújított luxusotthonra. A luxus fogalmát sokan megengedően értelmezik, de ez egyáltalán nem igaz erre a gyöngyszemre, ami a Corvin Negyed közelében van. Itt mindkét hálóhoz tartozik például fürdőszoba, ahogyan egy valódi luxusotthonhoz illik, sőt, itt még egy toalett szoba is van. Ugyanígy a terek is tágasak, a belmagasság is 3,8 méter, és szép klasszikus, utcára nyíló ablakok fokozzák a látványt, ami amúgy is magáért beszél.

A társasház Palotanegyed városrész csücskében van, ennek negyedik emeletén (lift van) található tehát ez a polgári otthon, amely 120 négyzetméter alapterületű, és nagyon közel van a Corvin Negyedhez, illetve a József körúthoz, ahol minden elképzelhető bolt, intézmény és szolgáltatás jelen van. A ház ugyanis a József körút és a Baross utca sarkán áll. Az épület 1891-ben épült, Hubert József és Móry Károly budapesti építészek tervei szerint. Az épület historizáló stílusú körfolyosós bérház, a földszint nagy részét a Stex étterem, söröző és kávéház foglalja el, melynek bejárata a sarkon helyezkedik el.

A közlekedés jobb nem is lehetne: a kötött pályás 4-6-os villamosokkal, valamint a közelben lévő háromféle metróvonallal, és busszal, trolival, valamint akár sétálva is, minden gyorsan elérhető. Mivel klasszikus, műemléki jellegű a társasház, így parkolni az utcán lehet, de aki itt lakik, annak jelképes regisztrációs díjért egész évben ingyenes a parkolás.

Nézzünk is be ebbe a különleges lakásba: a villany, és vízvezetékek, gázvezetékek komplett cseréje idén megtörtént, és természetesen minden helyiség szinte teljesen újonnan kialakított és felújított. A 3 tágas szoba mellett nagyméretű étkezős konyha, egy gardrób helyiség, 2 fürdő, 1 külön toalett és egy mosókonyha is van. A lakásban pedig nem csak cirkófűtés van, de a 3 óriási szobában klímát építettek ki, amely télen fűteni is képes. A fentiekből is látható, hogy ez az otthon igazán igényes új gazdát érdemel.

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Raktárakat és radarokat is szétlőttek az oroszok.

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Ezerszámra törölt repülőjáratok, akadozó banki rendszerek, pánik világszerte egy szoftverfrissítés miatt. De mit akartak javítani és mi jó származhat ebből?

© 2024 (v2.202102)