Aranyhegy és Aranyvölgy – ugye te is szeretnél errefelé lakni!?

Óbuda talán egyik legjobban fejlődő része a Testvérhegy, amely kiváló tömegközlekedéssel rendelkezik mivel az Aranyvölgy nevű vasúti megállóhoz is közel esik. Azaz „kötöttpályán” gyorsan bejuthatunk innen a város sok pontjára. A megálló kedvesen csengő nevét az ott folyó Pilis hegységben eredő Aranyhegyi-patak után kapta. Nézzük, kaphatunk-e kiváló lakásokat errefelé?

A Testvérhegy és Aranyhegy, e két, egymáshoz közeli terület kiváló infrastruktúrával rendelkezik, mégis egy csodálatos, csendes, erdővel, fákkal és madárcsicsergéssel teli hegyoldal mindkettő, amely Óbuda része. Azaz Óbuda központi részeitől  sincs messze és – főként az elővárosi vasúttal vagy autóval – innen a város számos fontos északi közlekedési csomópontja is gyorsan és könnyedén elérhető.

Itt a Testvérhegy lábánál épülő új társasház a befejezéséhez közeledik. A projekt három épülete önálló helyrajzi számmal rendelkező telekingatlanon épül, melyből kettőt már át is adtak, és hamarosan a harmadik is az építés végéhez ér.

Az  Óbuda-Testvérhegy Lakókert III. ütemében összesen 5 lépcsőház kerül megépítésre, 98 lakással. Az épületek négy, illetve öt lakószintű, lapos tetős kialakítást kapnak, a földszinten teremgarázzsal és tároló helyiségekkel, ahonnan a lakók számára lift biztosítja a kényelmes közlekedést a lakásokhoz.

Az emeleti lakásokhoz változatos méretű erkélyek, illetve nagyméretű tetőteraszok kapcsolódnak, míg a földszintiekhez saját használatú kertrész jár. A három épületet körbeölelő területeken változatos fa- és bokorállományú, közlekedő járdákkal ellátott közös használatú kert épül, amely biztosítja a tulajdonosok számára a nyugodt, zöld környezetet.

Az épület a legmodernebb föld-hőszondás hőszivattyús rendszerrel lesz felszerelve, ennek alkalmazásával a téli fűtési energia kb. 70%-át, a nyári hűtési energia 70-80%-át a föld belső hőmérsékletének felhasználásával nyerik. Ez a rendszer pedig nem csak alacsonyabb költségeket jelent, hanem környezetkímélő megoldást is.

A lakáslista változatos kínálatában mindenki megtalálhatja a számára legideálisabbat, legyen szó párokról, családokról, vagy akár befektetőkről.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)