Aranyhegy és Aranyvölgy – ugye te is szeretnél errefelé lakni!?

Óbuda talán egyik legjobban fejlődő része a Testvérhegy, amely kiváló tömegközlekedéssel rendelkezik mivel az Aranyvölgy nevű vasúti megállóhoz is közel esik. Azaz „kötöttpályán” gyorsan bejuthatunk innen a város sok pontjára. A megálló kedvesen csengő nevét az ott folyó Pilis hegységben eredő Aranyhegyi-patak után kapta. Nézzük, kaphatunk-e kiváló lakásokat errefelé?

A Testvérhegy és Aranyhegy, e két, egymáshoz közeli terület kiváló infrastruktúrával rendelkezik, mégis egy csodálatos, csendes, erdővel, fákkal és madárcsicsergéssel teli hegyoldal mindkettő, amely Óbuda része. Azaz Óbuda központi részeitől  sincs messze és – főként az elővárosi vasúttal vagy autóval – innen a város számos fontos északi közlekedési csomópontja is gyorsan és könnyedén elérhető.

Itt a Testvérhegy lábánál épülő új társasház a befejezéséhez közeledik. A projekt három épülete önálló helyrajzi számmal rendelkező telekingatlanon épül, melyből kettőt már át is adtak, és hamarosan a harmadik is az építés végéhez ér.

Az  Óbuda-Testvérhegy Lakókert III. ütemében összesen 5 lépcsőház kerül megépítésre, 98 lakással. Az épületek négy, illetve öt lakószintű, lapos tetős kialakítást kapnak, a földszinten teremgarázzsal és tároló helyiségekkel, ahonnan a lakók számára lift biztosítja a kényelmes közlekedést a lakásokhoz.

Az emeleti lakásokhoz változatos méretű erkélyek, illetve nagyméretű tetőteraszok kapcsolódnak, míg a földszintiekhez saját használatú kertrész jár. A három épületet körbeölelő területeken változatos fa- és bokorállományú, közlekedő járdákkal ellátott közös használatú kert épül, amely biztosítja a tulajdonosok számára a nyugodt, zöld környezetet.

Az épület a legmodernebb föld-hőszondás hőszivattyús rendszerrel lesz felszerelve, ennek alkalmazásával a téli fűtési energia kb. 70%-át, a nyári hűtési energia 70-80%-át a föld belső hőmérsékletének felhasználásával nyerik. Ez a rendszer pedig nem csak alacsonyabb költségeket jelent, hanem környezetkímélő megoldást is.

A lakáslista változatos kínálatában mindenki megtalálhatja a számára legideálisabbat, legyen szó párokról, családokról, vagy akár befektetőkről.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)