Gyönyörű lakások Debrecenben

Az ország második legnépesebb városában, Debrecenben néztünk körül, és kerestünk most szép lakásokat. Találtunk is jó néhány felújított vagy újszerű lakást, amik szuper lehetőséget kínálnak igényes otthont keresőknek.

Kelet-Magyarország kulturális, idegenforgalmi és gazdasági központja a város, mely olyan sokszínű, hogy itt, Debrecenben mindenki megtalálja a számára ideális állást, programot, látnivalót. Nincs ez másképp az ingatlanokkal sem, válogathatunk a szebbnél szebb eladó családi házak és lakások között. Az utóbbi néhány év áremelkedése – na meg, hogy Debrecenbe érkezik a BMW- az ingatlanpiaci árakon is meglátszik. Errefelé néztünk szét!

Válogatásunk első tagja Debrecen egyik legkedveltebb, újszerű lakóparkjában található. Az 59 négyzetméteres lakásban egy amerikai konyhás nappali, illetve egy hálószoba kapott helyet. A konyhában magas minőségű gépekkel felszerelt modern bútor került. A lakás klímával felszerelt és tartozik hozzá erkély is.

Szintén egy lakóparki, zárt udvaros társasházban található ez a 77 négyzetméteres lakás. Amerikai konyhás nappali, két hálószoba, tágas fürdőszoba, valamint gardrób található a lakásban, melyhez keleti tájolású nagy erkély is tartozik.

Belváros sétáló utcájában találtuk ezt a lakást, melyet tulajdonosai teljeskörűen felújítottak. A bútorokkal, berendezéssel együtt eladó lakásban amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, valamint 16 nm-es erkély található.

A következő lakás Tócóskertben található, nappalival és 2 hálószobával rendelkezik összesen 63 négyzetméteren, és még erkély is tartozik hozzá. Az ingatlan kompletten bútorozott, melynek értékét a vételár tartalmazza.

Ha érdekelnek további szépen felújított lakások Debrecenben, kattints ide!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

© 2024 (v2.202102)