Corvin-negyed: hatalmas polgári lakás a város egyik legmenőbb helyén

Aki frekventált, teljesen megújult környéken keres vállalkozásának kiadó (vagy akár eladó) ingatlant, esetleg hatalmas luxuslakást, annak most hoztunk egy remek lehetőséget a Corvin-negyed környékéről.

A Corvin-negyed, a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő városnegyede lett az elmúlt években. A 10 éve induló projektnek köszönhetően a belváros egyik legnépszerűbb környékévé vált, kellemes zöld területekkel, plázával, sétánnyal várja a környékbelieket. Ráadásul errefelé a 3-as metró és a 4-6-os villamos is megáll, így közlekedés is kiváló.

Errefelé egy klasszikus polgári épületben találtunk egy cégközpontnak, vállalkozásnak is alkalmas, 320 négyzetmáteres kiadó lakást, mely igény esetén akár meg is vásárolható. A merülőmedencés, mozaik-padlós házban a múlt század elején még lakás és orvosi rendelő működött.

Ezt követően szövőműhely lett a szuterénből, később a földszinti lakást két részre osztották. Korának építészeti jegyeit a mai napig magán viselő ház 2008-ban kezdett magához térni miközben a környék is fejlődésnek indult.

Az épület kívül-belül teljesen átváltozott, emeletráépítéssel modern társasházzá alakult, patinás lakóház földszintjén kiadó egy sokoldalú lakás. Az ingatlan a zárt kapualjból, a lépcsőháztól független bejáratból közelíthető meg.

Az ingatlan zárt kapualjból a lépcsőháztól független bejárattal nyílik, mely korábban a szuterénnel együtt lakásétteremmé változott. Az ipari konyhát azóta leszerelték, és így most kiadóvá vált egy számos célra megfelelő, saját, kizárólagos használatú belső kerttel rendelkező lakás.

Kiváló lehetőség ez az ingatlan tehát azoknak, akik irodát, rendelőt, cégközpontot vagy akár lakást keresnek a belváros ezen részén.

Az összes alapterület 320 négyzetméteres, az ingatlan földszintjén 5 nagy helyiség található, melyből három külön nyíló és egymásba is nyitható szoba az utcára, a többi helyiség a társasház belső kertjére néz.

Innen két belső lépcsőn is megközelíthető a bevezetőben említett szuterén, melyben két nagy boltíves, jól bevilágított terem, valamint vizes helyiségek és raktárhelyek találhatók. A raktárhelyiségek praktikus kialakításának köszönhetően, közvetlenül utcai ajtón át is megközelíthetők, pakolhatók.

A felújítás során a falak, a vezetékrendszer, valamint a cirkófűtés is megújult, így az új tulajdonosnak, vagy bérlőnek nagyobb felújítással nem kell bajlódni.

A lakás tökéletes választás azok számára, aki a megújult Corvin-negyed környékén keresnek kiadó, esetleg eladó ingatlant bármilyen vállalkozásuk számára, vagy különleges otthont, nívós lakhatásra.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Új Lidl nyílik a Balaton-parton

Új Lidl nyílik a Balaton-parton

A balatonfűzfői Lidl közelében az Aldinak és a Pennynek is van boltja. 

Gyorsabban eljuthat a betegekhez a rák gyógyításának új módszere

Gyorsabban eljuthat a betegekhez a rák gyógyításának új módszere

Cégfelvásárlásokkal gyorsítja fel az AstraZeneca kínálatának bővítését a rák kezelését szolgáló új módszerek területén.

Havi 180 ezer forint albérlet-támogatást kaphatnak a fiatalok az államtól

Havi 180 ezer forint albérlet-támogatást kaphatnak a fiatalok az államtól

A munkahelyüktől kilométerre lakó 30 év alattiak 180 ezer forint támogatást kaphatnak a lakásbérléshez. 

Ferihegyen felszállás, Bangkokban leszállás és fordítva

Ferihegyen felszállás, Bangkokban leszállás és fordítva

Az Air Asia összeköti Bangkokot Budapesttel. 

© 2024 (v2.202102)