Strandolj télen is, pár lépésre zuglói otthonodtól!

Nem csak nyáron, de ősszel és tavasszal is különleges hangulatú hely Zugló zöldövezete, köztük a Paskál Strand- és Gyógyfürdő környéke is. Errefelé bukkantunk egy gyönyörű lakóparkra.

Kevesen tudják, de a Paskál Budapest legfiatalabb strandfürdője. A strand létesítését ezen a területen az 1965-ben végzett 1735 méter mélységű kútfúrás tette lehetővé, melyből akkor 70 °C víz tört elő. A fürdő 1989-ben épült fel. A korszerű medencék a kulturált, parkosított környezetben színvonalas pihenési lehetőséget biztosítanak. Fontos, hogy immár télen is, hiszen 2016-ban a fürdő fedett egységgel bővült, ahol egy tanmedence, egy gyerekmedence, egy gyógymedence és egy kinti-benti, vízi bárral üzemelő élménymedence, szaunák, kezelőhelyiségek, valamint egy speciális, geotermikus szauna is kialakításra került.

Éppen erre, egy egyedi lehetőséget kínáló beruházást találtunk, itt Zugló szívében. A XIV. kerület megújult zöld környezetében találhatnak otthonra, akik nyugodt környezetben, mégis a belvárostól elérhető távolságban szeretnék élni mindennapjaikat.

Zugló kellemes Rákos patak melletti részén, a Paskál fürdőhöz közel épülnek élhető, igényes otthonok egy olyan kivitelező cég szervezésében, mely több éves tapasztalattal rendelkezik és több száz lakást átadott már. A projekt tervezésekor kiemelt figyelmet kapott, hogy az épület tökéletesen illeszkedjen a környezetébe, ezt segítik az íves vonalvezetésű erkélyek, a lépcsőző épülettömeg, illetve a könnyed üvegkorlátok.

A harmonikus és igényes megjelenés mellett a fenntarthatóság és energiatudatosság is nagy szerepet kapott. A lakásokba magas műszaki minőségű termosztátok kerülnek, melyekkel kiemelkedő komfortot és jelentős energiamegtakarítást érhetnek el.

A Paskal Garden kínálatában 2-3, illetve 4 szobás lakások közül válogathatnak az érdeklődők, melyek egytől egyig praktikus alaprajz alapján készülnek.

A tervezők a lakóház belső közös tereire is gondoltak, ami ritka, hiszen a legtöbb esetben ezen helyiségek már nem kapnak kellő figyelmet. A Paskal Garden auláit úgy alakítják ki, hogy tágasak és igényesek legyenek, hogy az elegancia ne csak a lakásbelsőkben jelenjen meg.

A társasházat már jövőre átadják, azaz nem kell sokat várnia annak, aki zöld környezetben, ám mégis a belvároshoz közel szeretne új otthonba költözni.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Egy lakás bérbeadása már nem biztos, hogy versenyképes a tíz éves fix állampapír 7,5 százalékos forinthozamával, ráadásul az ingatlanok ára is csökkenhet.

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Szeverodonyeckben az ukránok szerint komoly harcok folynak, Putyin nyugati államfőkkel tárgyalt.

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Nem tartják jogszerűnek a benzinturizmus ilyen jellegű megfékezését. 

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Erről a témáról, pályázatokról és több kutatás eredményéről esett szó a VIMOSZ legutóbbi konferenciáján.

© 2022 (v2.202102)