Strandolj télen is, pár lépésre zuglói otthonodtól!

Nem csak nyáron, de ősszel és tavasszal is különleges hangulatú hely Zugló zöldövezete, köztük a Paskál Strand- és Gyógyfürdő környéke is. Errefelé bukkantunk egy gyönyörű lakóparkra.

Kevesen tudják, de a Paskál Budapest legfiatalabb strandfürdője. A strand létesítését ezen a területen az 1965-ben végzett 1735 méter mélységű kútfúrás tette lehetővé, melyből akkor 70 °C víz tört elő. A fürdő 1989-ben épült fel. A korszerű medencék a kulturált, parkosított környezetben színvonalas pihenési lehetőséget biztosítanak. Fontos, hogy immár télen is, hiszen 2016-ban a fürdő fedett egységgel bővült, ahol egy tanmedence, egy gyerekmedence, egy gyógymedence és egy kinti-benti, vízi bárral üzemelő élménymedence, szaunák, kezelőhelyiségek, valamint egy speciális, geotermikus szauna is kialakításra került.

Éppen erre, egy egyedi lehetőséget kínáló beruházást találtunk, itt Zugló szívében. A XIV. kerület megújult zöld környezetében találhatnak otthonra, akik nyugodt környezetben, mégis a belvárostól elérhető távolságban szeretnék élni mindennapjaikat.

Zugló kellemes Rákos patak melletti részén, a Paskál fürdőhöz közel épülnek élhető, igényes otthonok egy olyan kivitelező cég szervezésében, mely több éves tapasztalattal rendelkezik és több száz lakást átadott már. A projekt tervezésekor kiemelt figyelmet kapott, hogy az épület tökéletesen illeszkedjen a környezetébe, ezt segítik az íves vonalvezetésű erkélyek, a lépcsőző épülettömeg, illetve a könnyed üvegkorlátok.

A harmonikus és igényes megjelenés mellett a fenntarthatóság és energiatudatosság is nagy szerepet kapott. A lakásokba magas műszaki minőségű termosztátok kerülnek, melyekkel kiemelkedő komfortot és jelentős energiamegtakarítást érhetnek el.

A Paskal Garden kínálatában 2-3, illetve 4 szobás lakások közül válogathatnak az érdeklődők, melyek egytől egyig praktikus alaprajz alapján készülnek.

A tervezők a lakóház belső közös tereire is gondoltak, ami ritka, hiszen a legtöbb esetben ezen helyiségek már nem kapnak kellő figyelmet. A Paskal Garden auláit úgy alakítják ki, hogy tágasak és igényesek legyenek, hogy az elegancia ne csak a lakásbelsőkben jelenjen meg.

A társasházat már jövőre átadják, azaz nem kell sokat várnia annak, aki zöld környezetben, ám mégis a belvároshoz közel szeretne új otthonba költözni.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Friss számok: ennyien jöttek hétfőn Ukrajnából

Friss számok: ennyien jöttek hétfőn Ukrajnából

Az ukrán-magyar határszakaszon 5036-an léptek be Magyarországra hétfőn, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 5242-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek.

Ömlik a víz egy óriástározóból, településeket kell evakuálni Dél-Ukrajnában

Ömlik a víz egy óriástározóból, településeket kell evakuálni Dél-Ukrajnában

A gát az Oroszország által megszállt dél-ukrajnai területen, Herszon régióban van a front közelében, Nova Kahovkánál.

Az ukrán külügyminiszter szerint elég fegyverük van az ellentámadáshoz

Az ukrán külügyminiszter szerint elég fegyverük van az ellentámadáshoz

Ez történt az elmúlt órákban az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Újabb magyar hegymászó próbálkozik egy 8000 méter feletti csúccsal

Újabb magyar hegymászó próbálkozik egy 8000 méter feletti csúccsal

A világ kilencedik legmagasabb hegycsúcsára, a 8125 méter magas Nanga Parbatra indul június 6-án, kedden Varga Csaba Nagyváradon élő hegymászó, építész - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

© 2023 (v2.202102)