Új építésű lakások fiatalos stílusban!

Sok fiatal pár és család dönt úgy, hogy inkább egy új építésű otthont választ, melynek amellett, hogy első lakója lehet, megvan az az előnye, hogy többnyire ezek a házak az ő igényeikre szabva épülnek és évtizedekig nincs gond a házzal, hosszú évekig a lakáshoz sem kell nyúlni. Mi több: az értéktartás is sokkal-sokkal jobb!

Persze nem mindenki teheti meg fiatalon, hogy rögtön saját lakása legyen, de vannak, akik azonban olyan szerencsés helyzetben vannak, hogy válogathatnak a manapság jobbnál jobb lehetőségeket kínáló új építésűek között.

Egy lakás, mely a fiatalok igényeire van szabva, vagy a belvároshoz közel, vagy jól megközelíthető helyen található. Emellett az is nagyon fontos, hogy modern technológiával legyen felszerelve (sokkal alacsonyabb a rezsi!) és persze gyermekesek esetében az sem hátrány, ha van hol játszani a kicsiknek és az állami is jobban támogatja az ilyen otthonok megvásárlását.

Most mutatunk pár lehetőséget, melyek között találunk tökéletes első lakást, családi otthont és nívós luxuslakást is!

Itt is van mindjárt ez a belvároshoz közeli társasház, mely remek választás azoknak, akik közel maradnának a nyüzsgéshez esetleg hosszútávban gondolkodnak és olyan környéken keresnek, ahol még számíthatnak értéknövekedésre. Itt, a megújuló VIII. kerületben, közel a 4-es metróhoz és a 4-es 6-os villamoshoz találtunk kiváló elosztású, fiatalos lakásokat.

Az igényes fiatalok egyik kedvelt célpontja Angyalföld, innen is hoztunk egy ígéretes projektet. Az emberléptékű Kucsma 14 társasházban összesen 22 lakás épül, köztük 2 szobás kislakás és 5 szobás nagyméretű családi otthonokat is találunk.

A környék kifejezetten jó választás fiataloknak, családoknak hiszen tömegközelekedéssel és autóval is könnyedén megközelíthető a belváros, ugyanakkor pár száz méteren belül találhatók óvodák, iskolák, játszóterek, bevásárlási és sportolási lehetőségek és egy híres cukrászda is. És ne feledjük: idén hatalmas akció van még a Kucsma14 lakásaira!

Szintén itt, a 13. kerületben, a Citizen Park kínálatában 30 és 130 m2 közötti lakásokat vásárolhatunk, akár csok-kal is. A beruházó nem csak egy egyszerű társasházat, hanem egy komplex életteret valósít meg, melyben belsőkert és játszótér is lesz.

Akik Budán, kertvárosi környezetben keresnek új otthont, azoknak a figyelmébe ajánljuk a következő projektet. A XI. kerületben. Őrmezőn épül a Metrodom Őrmező lakópark, mely amerikai mintára épül, így zárt park veszi körbe a társasházat.

Az igen nívós lakópark különlegessége lesz, hogy e zárt parkban a lakók számára klubház, edzőterem, szauna és szabadtéri élménymedence is helyet kap majd!

Szintén Budán, ugyancsak a luxus kategóriában keresők számára kínál egyedi lehetőséget a Sasadi 176 társasház. A háromszintes épületben csupán 5 darab, panorámás luxuslakás található, melyek között találunk kertkapcsolatos földszinti lakásokat, első emeleti nagy erkélyes lakásokat, valamint egy második emeleti tetőteraszos lakást is.

Végezetül hoztunk egy olyan lakóparkot is, mely a fővárostól kicsit távolabb, azonban elérhető távolságon belül, a Kelenfödi metró végállomástól autóval 10-15 percre helyezkedik el. Biatorbágyon, a Törökbálinti-tó mellett elterülő Tópark több szempontból is különleges. “Város a városban” kialakításának köszönhetően, egyhelyen elérhető minden, amire a lakóknak a mindennapokban szüksége lehet. A komplexumban a szolgáltató egységeken kívül önkormányzati üzemeltetésű óvoda és bölcsőde, egészségügyi intézmény, valamint szabadidős központ is helyet kap majd a jövőben, de rövidesen nyílik a Café Frei és egy étterem is, valamint az első irodaházak is rövidesen benépesülnek.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megvan az észak-koreai járványkezelés Müller Cecíliája

Megvan az észak-koreai járványkezelés Müller Cecíliája

Minden áldott nap az észak-koreai televízióban is, hogy beszámoljon a „lázas” betegekről és az újabb halálesetek számáról Észak-Koreában.

Aktív és erős magyar bankszektorra van szükség, ha le akarjuk körözni az EU-t

Aktív és erős magyar bankszektorra van szükség, ha le akarjuk körözni az EU-t

A Magyar Bankszövetség szerint az Európai Unió átlagát meghaladó gazdasági növekedéshez tovább kell erősödnie a bankszektor stabilitásának.

Kőkeményen odacsapna az oroszoknak Orbán Viktor lengyel barátja

Kőkeményen odacsapna az oroszoknak Orbán Viktor lengyel barátja

Mateusz Morawiecki hatodik szankciós csomagot javasol. 

Közel 2 milliárd forintos megbízást nyert el a 4iG

Közel 2 milliárd forintos megbízást nyert el a 4iG

Nagyértékű szerződés megkötéséről adtak ki tájékoztatást.

© 2022 (v2.202102)