A karácsony színe: lakások zöldben!

Színes válogatásunkat a zöld színnel folytatjuk, ami különösen népszerű szín karácsony táján. Nézzük, milyen pozitív hatással bír ez a szín. Ezen túl mutatunk néhány ötletet a használatára ottonunkban.

A zöld a természet és az egészség színe, az évnek ezen időszakában pedig különösen népszerű, hiszen sokan karácsony ünnepéhez kötjük, ráadásul a lakberendezési szakértők közül sokan a 2019-es év legmenőbb színihez sorolták.

Azt tartják róla, hogy nyugtató, stresszcsökkentő hatással bír. Éppen ezért szívesen használják dolgozó szobákban, vagy akár a gyerekszobák falain. Jó hatással van érzelmeinkre, sőt, állítólag a szorongást is enyhíti. Lássuk, hogyan használjuk otthonunkban!

Egy mélyebb árnyalat is mutathat jól akár a konyhánk hátfalán is. A VIII. kerületben, 4 apartmanos lakás egyikében több helyen is felfedezhető a zöld szín, még a konyhában is.

Ezt a X. kerületi egyszobás lakást remekül feldobtak néhány zöld lakástextíliával és kiegészítővel. Ráadásul az otthon vételárának részét képezi minden bútor, illetve gép, ami a lakásban található, így akár be is költözhetünk ebbe a harmonikus lakba.

Ebbe a józsefvárosi lakásba levélmintás vidám tapéta került, mely még idén is nagyon trendi.

Az év színei közé sorolták ezt a mélyzöld árnyalatot, mely az alábbi lipótvárosi lakásban is hangsúlyt kapott. Egy ilyen árnyalat használatával igazán különleges és exkluzív hangulatot kölcsönözhetünk otthonunknak.

 


© 2021 (v150.202005)