A karácsony színe: lakások zöldben!

Színes válogatásunkat a zöld színnel folytatjuk, ami különösen népszerű szín karácsony táján. Nézzük, milyen pozitív hatással bír ez a szín. Ezen túl mutatunk néhány ötletet a használatára ottonunkban.

A zöld a természet és az egészség színe, az évnek ezen időszakában pedig különösen népszerű, hiszen sokan karácsony ünnepéhez kötjük, ráadásul a lakberendezési szakértők közül sokan a 2019-es év legmenőbb színihez sorolták.

Azt tartják róla, hogy nyugtató, stresszcsökkentő hatással bír. Éppen ezért szívesen használják dolgozó szobákban, vagy akár a gyerekszobák falain. Jó hatással van érzelmeinkre, sőt, állítólag a szorongást is enyhíti. Lássuk, hogyan használjuk otthonunkban!

Egy mélyebb árnyalat is mutathat jól akár a konyhánk hátfalán is. A VIII. kerületben, 4 apartmanos lakás egyikében több helyen is felfedezhető a zöld szín, még a konyhában is.

Ezt a X. kerületi egyszobás lakást remekül feldobtak néhány zöld lakástextíliával és kiegészítővel. Ráadásul az otthon vételárának részét képezi minden bútor, illetve gép, ami a lakásban található, így akár be is költözhetünk ebbe a harmonikus lakba.

Ebbe a józsefvárosi lakásba levélmintás vidám tapéta került, mely még idén is nagyon trendi.

Az év színei közé sorolták ezt a mélyzöld árnyalatot, mely az alábbi lipótvárosi lakásban is hangsúlyt kapott. Egy ilyen árnyalat használatával igazán különleges és exkluzív hangulatot kölcsönözhetünk otthonunknak.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Amerikai rakétákkal mért súlyos csapást a Krímre Ukrajna

Amerikai rakétákkal mért súlyos csapást a Krímre Ukrajna

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Még mit titkolhatnak előlünk Orbán Viktorék?

Még mit titkolhatnak előlünk Orbán Viktorék?

Csak most, három hónappal a történés után derült fény arra, a kormány suttyomban felvett 1 milliárd euró értékben hitelt szövetségesétől, a Kínai Népköztársaságtól.

Olimpiai formát mutatott ma a forint

Olimpiai formát mutatott ma a forint

Erősödött pénteken a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

A 4iG megveszi a Direct One műholdas ügyfélállományát

A 4iG megveszi a Direct One műholdas ügyfélállományát

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jóváhagyása esetén a 4iG Nyrt.-hez kerülhet a Direct One magyarországi műholdasügyfél-állománya.

© 2024 (v2.202102)